phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Kinderuitvaartspecialist

Angela Reitsma

Angela zorgt graag voor de mensen om haar heen. Ze neemt de tijd, luistert en is er voor jullie. Ook betrekt ze graag de hele familie bij het afscheid, als jullie dat willen. Angela is er niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook daarna blijft ze luisteren.

 Een uitvaartverzorgster zorgt graag voor de mensen om haar heen, leeft zich in, begeleidt en ondersteunt, adviseert, maar loopt ook een stukje mee bij een laatste afscheid.

Maar wat nou als je afscheid moet nemen van je kind? Dat vraagt om een heel persoonlijke, liefdevolle en zorgvuldige begeleiding.
Als uitvaartverzorgster, ervaringsdeskundige, maar bovenal moeder van twee zonen en oma van een prachtige kleindochter weet ik als geen ander hoe waardevol het is als we de tijd nemen om er voor jullie te zijn, naar jullie te luisteren, praktische zaken uit handen nemen. Samen geven we stap voor stap vorm aan een liefdevol afscheid van jullie mooie mens(je). Een warm en persoonlijk afscheid dat kracht geeft voor de toekomst. Ook opa’s, oma’s, ooms en tantes, broertjes en zusjes betrekken we op een mooie manier bij het afscheid, als jullie dat willen. 

Ook na de uitvaart begeleid ik jullie met liefde en zal ik blijven luisteren naar al jullie mooie herinneringen.

                                                                                                                                     Angela Reitsma

Hebben jullie vragen?

Neem gerust contact met ons op. Vraag naar onze kinderuitvaartspecialisten.