phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Afbeelding Bert Boender

Bert Boender

-

Uitvaartinformatie

Bert verblijft in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Ockenburghstraat 29 te Den Haag, alwaar gelegenheid is afscheid van hem te nemen op
woensdag 31 oktober van 14.30 tot 15.00 uur.

Aansluitend gaan wij Bert in woord en muziek gedenken in de aula van crematorium Haagse Duinen, Ockenburghstraat 29 te Den Haag om 15.30 uur.

Na afloop vinden wij het fijn u te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Bert Boender

Deel deze pagina
Voor Nieske,

Hallo Nieske,

Van harte gecondoleerd met het verlies van Bert. Dit moet een heel heftige periode voor jou en jullie kinderen zijn. Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Helaas kan ik niet aanwezig zijn bij het afscheid van Bert, morgenvroeg vertrekken we namelijk voor een reeds lang geplande reis naar Brazilie.

Bert zal in mijn gedachten voortleven als de juiste personeelsman op de juiste plek. Bewonderenswaardig ook hoe hij wist om te gaan met zijn handicap. Een personeelsman met het hart op de juiste plek. Op talloze momenten hebben we veel met elkaar samengewerkt. Die samenwerking bij fusies, overnames, ontvlechtingen, reorganisaties, etc.,teveel om op te noemen met vaak niet de makkelijkste problemen resulteerde wel altijd in goede resultaten. In latere jaren zijn we door de gescheiden wegen die we zijn gegaan elkaar uit het oog verloren. Neemt niet weg, diep van binnen, roept Bert ook nu nog steeds veel respect bij mij op.

Ik besef dat het op dit moment nog veel te vroeg is om over een leven na dit afscheid van je man zelfs maar te denken, toch hoop ik dat je veel kracht zult kunnen putten uit alle goede dingen die hij bij je heeft achtergelaten.

 

Hartelijke groet en heel veel sterkte toegewenst,

 

Peter Willems en Rita Verdonk,

(ex van Swaay & Scheeres)

Peter Willems en Rita Verdonk
Voor Nieske

Hallo Nieske,

Toen Marianne en ik gisteren per post het overlijdensbericht ontvingen van Bert waren we allebei stil. Wij hebben, zoals je weet, allebei vanuit een andere functie nauw met Bert samengewerkt en hadden allebei een ‘zwak’ voor Bert.

Ik heb begin januari 1994 Bert voor het eerst ontmoet. Ik was als directeur bij ‘Imtech Toegangstechniek’ benoemd en Bert was Hoofd Personeelszaken. Van begin af aan ‘klikte’ het tussen Bert en mij. Bert heeft mij geholpen om van het bedrijf weer een gezonde onderneming te maken. Vaak liep ik even bij hem binnen voor ‘raad’. Geduldig hoorde hij mij dan aan en wist hij mij steeds weer te verrassen met een heldere analyse van het probleem, waarbij hij voor de oplossing met name een pragmatische, maar ook ‘menselijke’, benadering koos. Ook stond hij altijd open voor nieuwe ontwikkelingen zoals internet. Zijn brede belangstelling zorgde ervoor dat hij ‘jong’ bleef. Na mijn pensioen ‘verwaterde’ het contact en beperkte zich tot internet berichten via e-mail of ‘Llinkedin’.

Bert zal ik altijd blijven herinneren als een hele intelligente, integere maar vooral ook liefdevolle man.

Nieske wij wensen je sterkte en proberen a.s. woensdag om 15.30 uur aanwezig te zijn bij het gedenken van Bert.

Léander & Marianne PETIT
Een bijzonder mens was Bert

Verdrietig om te horen dat Bert is overleden. Ik heb kort met hem samengewerkt bij Imtech, maar wel lang genoeg om Bert goed te leren kennen.

Natuurlijk de vele gesprekken waarin Bert zijn kijk op het bedrijf en de strategie deelde. Maar ook door de enorme hoeveelheid detailwerk wat hij ook lang na zijn pensioen nog voor het bedrijf nog heeft verzet in een software implementatie. Hij was nog niet klaar met werken, je kon op hem bouwen en voor ons goed om hem erbij te hebben met zoveel kennis van het bedrijf. Dat was ook een vaste basis voor ons, als Bert het uitvoerde wist je dat het goed was! 

Treffender vond ik nog wel hoe hij gedragen werd door zijn collega's, voor velen was hij een vast baken binnen een organisatie die vele veranderingen doormaakten. Altijd oog voor de mens achter het werk, soms iets teveel verzuchte hij zelf wel eens. In ieder geval heeft hij een hoop mooie herinneringen achter gelaten en voor mij een voorbeeld in positiviteit en als doorzetter.

Veel sterkte met het verwerken van het verlies!

André Soullié
Aan de familie en naaste van Bert Boender

Ik kreeg het verdrietige nieuws deze ochtend door via een ex collega van "Imtech"-  voorheen nog "Van Swaay" Toegangstechniek. Toch al weer zo'n 18 jaar geleden en een erg turbulente tijd voor ik geloof velen. 

Ik zal Bert herinneren als een gedreven, wijze en rustige man waar ik, in mijn toen nog jeugdige jaren, achteraf persoonlijk heel veel aan heb gehad. De warme menselijke gesprekken met Bert, zie ik nu als wijze lessen en deze persoonlijke gesprekken hebben mij positieve inzichten meegegeven voor de rest van mijn (werk) carrière. Dankbaar voor de rustige en menselijke aanpak heeft hij mij toen de mogelijkheden gegeven door te gaan maar dan via een andere route en afslag. Dit bleek de juiste te zijn ! 

Helaas kan ik er niet persoonlijk bij zijn om afscheid te nemen.  
Ik wens iedereen in Bert zijn familie en zijn naaste veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

Fam. Janssen (Marco) Amersfoort

Bedankt, ik herinner me je als meest rechtvaardig en eerlijk persoon.

Je hebt veel voor mijn loopbaan betekend.

Richard de Feniks
Een bericht van je nicht

Lieve Nieske, Wouter en Erik, en verdere familie.

Wat een verdrietig nieuws en wat een onverwacht verlies. Het is ook nog zo onwerkelijk allemaal. Ik ga mijn lieve oom erg missen. En zeker in de dagelijke spelletje wordfeud die ik met hem speelde,

Verder ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Maar die woorden hebben jullie nu ook niet. Alleen verdriet voert de boventoon. 

Heel veel kracht gewenst om dit verlies te kunnen dragen.

Sterkte allemaal ook bij de uitvaart. Het is een zware emotionele dag voor jullie allemaal.  

Kus van je nicht, lieve oom. 

groet van Frans en Marjon Bootsman

Marjon Bootsman-Visser
Overlijden Bert.

Nieske,

Via een oud collega hoorde ik dat Bert is overleden. Bij deze wil ik jou en de familie condoleren met dit grote verlies.

Bert heb ik leren kennen in de van Swaay en Scheeres tijd. Een man met een groot hart op de juiste plaats. Ook iemand die goed kon luisteren en op een rustige manier adviezen kon geven.

Ik heb altijd veel respect voor Bert gehad. Altijd tijd voor een goed gesprek en zeer positief.

Wij wensen jou deze dag heel veel sterkte en voor de toekomst kracht om met dit grote verlies om te gaan.

Jacques en Yolanda van Veldhoven 

Jacques en Yolanda van Veldhoven
God is een God van weduwen en wezen , wij bidden voor jullie allen !

lLieve Nieske , kinderen en familie.

Via een oud collega ontving ik het droevige bericht over Bert. Ik ken hem als een prettige man met een luisterend oor en die altijd goed kan adviseren wanneer ik een probleem moet oplossen. Er was tussen Bert en mij geen afstand hij als hoofd van de administratie en ik als gewoon medewerker Tormax Automatische Deuren bij Van Swaay en later van Swaay en Scheeres en weer later als Imtech. Hij was gewoon als één van ons en dat heb ik altijd als zeer prettig ervaren.

Wij bidden voor jullie allen die achter moeten blijven en zeer zeker voor zijn geliefde vrouw Nieske !!!

DE HERE JEZUS heeft ons " Het onze Vader " als gebed geleerd en onze Hemelse VADER is een GOD voor de weduwen en wezen. Moge HIJ u allen vertroosten en kracht geven.

Nogmaals heel veel sterkte en u allen in onze gebeden gedenken :

Rob en Sonja van Haastert

Rob van Haastert
Lieve Familie

Lieve Tante Nieske en kinderen,

Wat een schok was het om te horen dat Oom Bert overleden was.Voor ons een man van weinig woorden maar met zijn hart op de goede plek. Koester alle herinneringen en mooie momenten die jullie met elkaar hebben meegemaakt  want deze zullen jullie ondersteunen.

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in de komende tijd.  

Heel veel liefs, Roland en Heleen xx

Roland en Heleen Smit
Voor Nieske en familie

Nieske, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Bert. Wij wensen je samen met kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in de komende tijd. 

Bert blijft in onze gedachten als iemand met het hart op de juiste plek, sociaal, betrokken en destijds begaan met alle medewerkers van Van Swaay en Scheeres. Hopelijk kunnen jullie elkaar tot steun zijn in deze moeilijke periode en zo Bert in jullie herrinering bewaren.

Hartelijke groeten,

Jan en Truus  van der Meer

Jan en Truus van der Meer

Lieve Bert,

Wat een mooie uitvaart. Jouw lieve gezin, die zo liefdevol over je spraken, mooie muziek. Wat was je een bijzondere man!

Dank dat je er, met Nieske toen was, voor mij en mijn zus. Pas toen het tijdens de uitvaart ter sprake kwam, besefte ik pas echt wat een groot gebaar het was toen. Dank daarvoor!

En dan Wordfeud. We speelden heel wat potjes, soms tot diep in de nacht.  Rednoeb reageerde niet meer op mijn uitnodigingen en dat bleek een hele nare oorzaak te hebben, die er voor zorgde dat we nooit meer een potje konden spelen.

Rust zacht lieve Bert, je bent nu vrij van ongemakken en pijn, maar wat had het, zeker voor Nieske en je gezin, fijn geweest wanneer je nog even was gebleven, maar het mocht niet zo zijn.
 

Liefs,

Elsje 
(Visser)