phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Corrie van Wijk - Smit

-
Als de dag komt
dat we niet meer
“samen” kunnen zijn,
sluit mij dan in je hart
ik blijf daar voor altijd.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1, (voorheen Ockenburghstraat 29) te ’s-Gravenhage, op woensdag 16 januari van 18.30 tot 19.15 uur.

 

 

De uitvaartdienst zal plaatsvinden in de aula van begraafplaats Westduin, Wijndaelersingel 3-5 (voorheen Ockenburghstraat 27) te ’s-Gravenhage, op vrijdag 18 januari om 13.00 uur, waarna de bijzetting in het familiegraf zal plaatsvinden.

 

 

Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Corrie van Wijk - Smit

Deel deze pagina
Mijn favoriete tante

Tante Cor was mijn favoriete tante! Was het omdat zij mijn eerste biertje liet drinken? Of was het omdat ik zo goed met mijn neven en nichten kon opschieten? Dus ik was vaak in haar huis en ik heb goede herinneringen van tante Cor, omdat je daar altijd welkom was. She will be in my thoughts for a long time to come. Rest in peace, tante Cor.

Paul Smit
Toos van Oosterbosch
Lieve Schoonmoeder

In mijn leven heb ik twee moeders gekend, een strengere eigen moeder en een schoonmoeder waarbij bijna alles kon en mocht. Het is hierdoor dat ik geworden ben wat ik nu ben, en ik mag nu nog samen zijn met je dochter, waar ik nog lang mee van het leven wil genieten. Ik ben je hiervoor enorm dankbaar en hoop dat je de rust heb gevonden die je zo verdiend. Na 47 jaar weer samen met je man, rust zacht lieve schoonma.

Je schoonzoon Willem
De liefste moeder van de hele wereld

Lieve Mam,

Bedankt dat ik jou dochter mag zijn. In goede en slechte tijden was jij er altijd voor ons.

Jij hebt net als papa een speciaal plekje in mijn hart.

Corrie
Lieve mama

Dankbaar voor alles wat zij voor mij deed

Vrolijk om alles dat wij samen hebben gedaan

Verdrietig dat het voorbij is

Mooi dat wij haar 99 jaar bij ons hadden.

Voor altijd in mijn hart.

Wil

Wil van Wijk
Rust In Vrede
P.B Vroone
Mijn tante Cor

Mijn tante Cor, de zus van mijn vader!

Zij was er gedurende mijn hele leven en ondanks alles wat zij heeft meegemaakt, altijd in voor een grapje en bijna altijd vrolijk. Ondernemend en zoals al elders vermeld: er kon veel. Ik heb er gelogeerd en tussen de middag vanuit school gegeten. Ze heeft in vakanties leuke uitstapjes gemaakt met mijn zonen in de tijd dat ze in Steenwijk woonde en ze is bij mij op bezoek geweest in Leeuwarden en altijd was ze er op de verjaardag van mijn vader en moeder. Kortom ik heb hele dierbare herinneringen aan mijn tante. De laatste jaren zagen we elkaar niet veel meer en dat had alles met afstand te maken. Haar 90ste verjaardag met een heel gezelschap in Madurodam zal ook altijd een mooie herinnering blijven. 

Hannie Smit
Aan Corrie en familie.

Hallo Corrie,

Bedankt voor je kaart en natuurlijk onze oprechte deelneming in het verlies van je moeder. Ik zelf bewaar een fijne herinnering aan je moeder die in mijn jeugd er altijd voor ons was, als een zachtmoedige lieve tante.

Wens jullie sterkte in het dragen van het voor jullie zo groot verlies.

Hartelijke groet

Anne en Ineke Vroone-Noltee.

Anne H. Vroone

Lieve, lieve ma,

Ik ga je missen, dankjewel dat ik je zoon mocht zijn.

 

Aat
Mijn Schoonmoeder.

Lieve Ma,

Het was voor mij te kort.

Maar ik ben blij U als Schoonmoeder    gekend te hebben...en zeker trots, dat ik een Schoonmoeder heb gehad die een leeftijd heeft gehaald van 99 jaar.

Lieve Ma rust zacht.

Je Schoondochter Plonia.

 

Plonia
Lieve Tante Cor

Mijn eerste herinnering aan Tante Cor is in Steenwijk naar de speelgoedwinkel om een Playmobile poppetje uit te zoeken.

In de jaren erna was Tante Cor altijd in mijn leven. Meerdere keren per jaar ontmoette wij elkaar op diverse verjaardagen. Altijd vrolijk en belangstellend.

Ik zal altijd warme herinneringen aan Tante Cor houden.

John
Mijn oma

Mijn lieve oma,

Ruim 48 jaar heb ik mogen genieten van mijn oma. Toen ik nog een jong meisje was kwam ze oppassen op mij en mijn zusje. Vele jaren later vertelde ze mij wst een ondeugende dingen wij samen uithaalden, zoals die keer dat mijn zusje en ik ons gingen "opmaken net als mama (maar dan met de olieverf), of de vele logeerpartijtjes hier in Den Haag en later in Steenwijk en als ik 's morgens wakker werd stond er al een beschuitje en kopje thee klaar. Ook nog een paar maandjes door de weeks bij je gewoond in de Swammerdamstraat samen met mama, voor we definitief naar Den Haag gingen verhuizen. En toen je naar Gouda ging en ik langs kwam en zei "hoi oma" wist je gelijk dat ik het was. 

Oma, ik mis je nu al vreselijk en zal alle mooie herinneringen aan jou koesteren tot ik ook die mooie leeftijd heb bereikt.  Lieve, sterke oma, ik hou van je! 

Daniëlle
Tante Cor

De herinneringen aan tante Cor staan voor mij onlosmakend verbonden met mijn oma.

Vroeger kon je aan t geblaf van het hondje (volgens mij een klein wit krullend beestje) horen of tante Cor ook aanwezig was.

Ze konden samen zo heerlijk kletsen over bepaalde familie leden, dan kwamen de gekste verhalen naar boven.

Na het overlijden van mijn oma kreeg ik een kerstkaart van tante Cor waarin ze schreef dat ze zomaar opeens met de tram naar oma was gegaan en pas voor de deur realiseerde ze zich dat ze er niet meer was...

In mijn herinnering zo'n lief mensje.

Ik bleef in haar ogen "die kleine van Leentje.

Liefs 

Melanie van Wijk