phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb

Fenny Storm

-

Uitvaartinformatie

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Fenny Storm

Deel deze pagina
Friends Forever

Lieve Fenny, 

 

Wat hebben wij veel meegemaakt.. Hoge pieken en diepe dalen, maar altijd waren we er voor elkaar. Het is oneerlijk wat jij allemaal voor je kiezen kreeg, maar je bleef sterk. 

Ik ga je vreselijk missen lieve schat, jouw onvoorwaardelijke steun en liefde. Forever Friends, ik zal je nooit vergeten.

 

Rust zacht Fen! Veel liefs, jouw Robje

Robbert Van Kooten
Mijn lievelings idioot

Lieve fenny,

Ik kan er niet bij dat jij nooit meer zal zuchten en dat ik zo snel mogelijk voor jou een wijntje haal. Ik kan tegen niemand meer zo veel vertellen als dat ik tegen jou deed jij wist echt alles van me de leuke momenten maar ook de kut momenten die we hebben gehad op dat strand. Er is nog zo veel wat ik tegen jou zou willen zeggen. Lieve fenny het belangrijkste is dat ik zou ontzettend veel van jou hou en dat zal ik altijd blijven doen. Je zal altijd in mijn hart en gedachten blijven. fen ik ga je echt missen Ik hou van jou!!??

 

Noortje Bruinsma
Storm

Chef! Vanaf dag 1 dwong je het respect af. Je trok na welgeteld 15 min werken je jas weer aan en liep met je radiootje naar buiten. Ruzie met de toenmalige chef. Vanaf dat eerste moment wist ik dat jij een gaaf wijf was. Met behoorlijke regelmaat heb je dan ook je achternaam op het strand eer aan gedaan. Je werd door mij daarom misschien wel vaker Storm genoemd dan Fen. Ik ga je missen aan die keukenpas Storm. Verdomme! Het lachen, de zakelijke samenwerking, ons gevecht met bonnen, de vriendschap en af en toe het gezeik op elkaar. Maak ze gek daarboven schat. Ik blijf je herinneren! 

Liefde♥️

 

Dylan

Dylan Reijers
Fenny

lieve Fenny

We kennen je pas sinds je bij Soomers bent gaan werken .

Vaak een praatje smorgens als jij al in de keuken alles aan het voorbereiden was en op bloed hete dagen altijd de vraag, ben je er klaar voor Fenny? En altijd antwoorde je dan bevestigend .

Als we vroeg in de ochtend met Gijs onze hond langs kwamen dan ging je gelijk naar hem toe met wat lekkers en dat wist  hij . Het liefst ging hij met je mee de keuken in .

Afgelopen zaterdag liep hij echt de keuken in maar helaas was jij daar niet,

lieve Fenny het zal heel vreemd voor Gijs en voor ons zijn als we je niet meer bij Soomers zien.

rust zacht lieve Fenny

Jeroen en Lies (ouders v Dylan)

Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies 

RIP Fenny

Eddie en Laurina
Rust zacht lieve Fenny

Vorige week zaterdag zag ik je voor t laatst toen je “afscheid” nam omdat je naar het ziekenhuis ging omdat je last had van een oorontsteking.

Maandagmorgen bereikte mij het verschrikkelijke bericht....

Je zal me nooit meer zoals altijd vriendelijk bellen of whatsappen met je vragen over “Noordzeevis” of dat de mosselen hard waren gegaan en ik nog iets voor je kon betekenen. 

Ik zal je missen Fenny als ik de keuken van “Soomers” binnenloop.

RIP lieve Fenny

Mark van de Runstraat

Lieve fenny

Ik leerde je 2 jaar geleden kennen in de keuken bij Soomers. Samen de keuken doen met de opbouw en het was gelijk gezellig. En toen kwam er en zomer zo mooi dat we elkaar bijna elke dag wel even zagen. Wat had ik een respect voor jou elke dag kwam je weer fris en fruitig werken.En dan had je als ik goeiemorgen kwam zeggen nog even tijd voor een praatje.

Wat zullen we je missen ❤️

 

Kleine Wendy

Lieve Fenny, 
Sinds een paar dagen zit ik weer vol in de jaren 90. Herinneringen komen terug rondom jou. Je piepstem en je lach, je maffe humor en je jaloersmakende mega blonde haar- het komt allemaal zo keihard terug. Opeens was je er en was het altijd lachen. Op het Daltonplein met iedereen klooien. Maffe dingen met baby Tom en kleine Sanne thuis bij je ouders in het Lien. Brugklaskamp. EuroDisney. Op stap. ... Daarna was ik je kwijt. Zo gaat dat ook gewoon. Maar dankbaar voor de kleine momentjes op het strand dat we elkaar toch de laatste jaren nog even zagen. Met mijn meisjes altijd even langs bij jou.. En dan opeens ben je weg. Zo hoort dat dus niet te gaan...We will remember you there, every time! 
Rust zacht babe!

Gill

1 van de vrolijkste en meest positief ingestelde mensen die ik heb gekend gecondoleerd naar iedereen om haar heen

Thomas
Mijn strandmama

Lieve fen,

Wat ga ik jou toch vreselijk missen!

Alle momenten met jou ga ik missen, momenten dat we niet meer bijkwamen van het lachen samen, maar ook de momenten op het strand als we even boos op elkaar waren.

Je begreep mij zonder dat ik iets hoefde te zeggen, je voelde mij gewoon aan. Ik wil je bedanken omdat je altijd naar mij luisterde en het maakte niet uit waar het over ging.

Je zal dan ook altijd mijn strandmama blijven.

Jij hebt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart❤️

 

Ik ga je missen fen, I love you?

Bibi
Bizar

Bizar dat Fenny zo plotseling uit het leven is gerukt.

Hoe oneerlijk kan het zijn.

 

Heel veel sterkte voor iedereen die haar moet missen 

 

Veronica
FENNY

Rust zacht,

Lieve, gezellige ,hardwerkende Fenny

Ik zal je missen❤

Ron
Ik ga je missen

Lieve Fenny,

De Indische keuken was niet je favoriete keuken maar ik heb erg met je gelachen tijdens het maken van het personeels diner!!!

Ik ga die vrolijke lach van je missen!!!

Rust zacht!!!

Arne

Mooie herinneringen aan Fenny...die heb ik zeker! 

Onze “Tienertoer”...samen met de trein naar Renesse. Slapen in een tentje, de grootste lol en ook Marcel & Mike mochten een dag en nacht langskomen! 

Samen mochten we meedoen aan de modeshow in het (als ik het goed heb) restaurant van je tante. Mooi opgemaakt, verschillende outfits, tussen de “echte” dames...ik zie ons nog lopen door de zaak op o.a. het nummer van Sade. 

Ook mocht ik gezellig met jullie mee naar de camping! ‘S nachts werd er afgesproken. Ook jij sneakte stiekem de tent uit. Ik vond het maar niets en bleef braaf wachten tot je weer terug kwam...

Bij jou thuis pasten we regelmatig op je broertje en zusje, dan bleef ik logeren. Het was altijd gezellig! Jullie huizen in Leidschendam, jouw eigen huisje op de Damlaan...je lieve ouders...ik weet het nog goed. 

Het blijft soms vreemd dat mensen op een bepaald punt in hun leven uit elkaar groeien en elkaar niet meer zien. Ik heb altijd aan je gedacht en me afgevraagd hoe het met je zou zijn. Gelukkig kreeg ik van Gill af en toe een update. 

Lieve Fenny, rust zacht ❤️! 

Liefs Danielle

Voor altijd in mijn hart

Lieve Fenny,

Vier jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen.
Vanaf dag 1 vond ik jou helemaal top.
Samen werkte wij 3 jaar op het strand, jij in de keuken en ik in de bediening.
Jij was altijd mijn werk “mama”, gelukkig dacht jij er ook zo over en ging jij een keer naar mijn moeder toe omdat te vertellen. Sindsdien heb jij een plekje in ons hart! 
Altijd als ik de keuken inliep had jij wel weer eten voor mij. Vooral het laatste jaar dat we samen werkte. Jij wist als ik kwam werken dat je appelmoesjes koud moest zetten zodat ik die stiekem kon op eten.
Als ik er doorheen zat zag je dat aan mij en gingen we samen eventjes achter zitten.
En elke keer dat ik naar limburg ging vroeg je of ik een stukje vlaai wilde mee nemen, helaas vergat ik dat heel vaak totdat ik ineens met een hele vlaai voor je neus stond. Ik wist niet dat iemand zo blij kon zij met abrikozenvlaai, maar jij bewees dat dat kon! 

Lieve fen,
Wat ga ik jou missen, jou grapjes, hoe jij trots was op iedereen en alles en dan vooral op je leuke truien van rumag. 
Hoe jij voor iedereen zorgde, hoe jij voor iedereen klaarstond. 
Lieve werkmama,
Rust zacht! ❤️

Isabelle
Lieve Fen,

Afgelopen maandagochtend kreeg ik het bericht. Jij bent er niet meer. Ik heb 2 uur niks uit kunnen brengen. Intens aangeslagen door dit nieuws. Vanaf dat moment ging ik gelijk weer terug in de tijd tot 2 jaar geleden want toen verwaterde ons contact. Foto's van ons heb ik niet alleen van jouw wenkbrauwen haha, als reclame voor mijn zakelijke facebookpagina waar ze nog steeds staan en verder alleen handgeschreven briefjes en kaartjes. De middelbare school komt voorbij, dat we op jou bed lagen nadat je was geopereerd en ronduit zaten te kletsen over van alles, onze stapnachten, onze autoritten iedere dag naar het werk, het bedrijf van je vader. Hoe ik je af en toe achter het behang kon plakken en jij mij waarschijnlijk ook. Dat je mij belde tijden het concert van Bon Jovi...'ELLLL LUISTER!!!......BAD MEDICINE......en zo knalde Jon door mijn telefoon. 'Oke doei!!!'

Ons gezinnen waren altijd wel verbonden met elkaar. Mam en en tante Fransje bij mijn moeder in de salon of bij mij, Sanne vanaf de kleuters bevriend met Rian en met mijn ouders mee op vakantie naar Engeland en vreselijk schattige kleine Thom, mijn eerste baantje bij je vader samen met jou, Mark, Mike en Michael. Tosti's maken in de lunchpauze en op stap in het weekend. Van Loco tot de wazige nachtclubs in Rotterdam.

Die wenkbrauwen van jou heb ik wat geëpileerd, bij mij in de salon. Je kon mij soms wel slaan. ELL DAT DOET PIJN!!!...... JAHAAA FEN!!. Het was maar net hoe je pet stond want andere keren gaf je geen kick en kletsten we weer ronduit.

Je leven was pittig Fen, je hebt flinke klappen te verduren gehad. We hebben er veel over gesproken. Je trok uit je schulp bij Sanne in de zaak en als ik nu de lieve berichtjes lees van je collega's en klanten bij Soomers denk ik dat je daar heel gelukkig bent geweest en daar ben ik zo blij om.

Ik miste je al Fen de laatste 2 jaar maar soms scheiden wegen maar deel je nog altijd en zeker in ons geval een heel lang verleden. Ik koester al die herinneringen en troost mezelf met de gedachte dat je nu bij je lieve mama bent, daar ben ik van overtuigd. Ik wens jouw mannetje Wladimir die al zo lang aan jou zijde stond, je lieve papa, je mooie zus, die lieve kleine broer van je en je aller dapperste en mega sterke tante Fransje alle kracht van de wereld toe met het gemis van jou.

Love you

Untill we meet again.....

El

Ellen Weidenaar
Lieve vrolijke Fenny!

Lieve Fenny! Dat is hoe ik je herinner... lekker druk en met je hoge stemmetje hebben we wat mee gemaakt vroeger met al die meiden. Wat hebben we gelachen met al die gasten bij Mike thuis, zoveel mooie herinneringen. Ook op school, altijd gekkigheid. 

Daarna zijn we elkaar uit het oog verloren, tot ik je tegen kwam bij de Rootz. Sjezus wat was je lief en warm, ondanks wat je had meegemaakt. Je bleef altijd vrolijk, in ieder geval voor de mensen die je tegen kwamen. Je was altijd geinteresseerd, wanneer ik je in de straat tegen kwam. Bleek later dat we al een tijdje bij elkaar in de straat woonde. Hoe suf. Maar uit het oog is nooit uit het hart. Ik dacht vaak aan je, hoorde van Ellen hoe het met je ging en zag je af en toe. 

Ik heb niets anders dan mooie en lieve herinneringen aan je. Ik wens je vriend, familie en vrienden heel veel sterkte toe. Ik hoop dat haar vrolijkheid en mooie herinneringen jullie kracht geven bij de zware momenten. 

Heel veel liefs, 

Belinda de Lange
Lieve Wladimir, familie en vrienden.

Beste Wladimir,

Ik heb het onwerkelijke nieuws helaas moeten vernemen.

Ik kan er tijdens de ceremonie niet bij zijn.Zal wel in mijn gedachte bij jullie zijn.

Ik wens jou en je familie veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.

Lieve, warme groet,

 

Maurice

Maurice Vogels
Nichtje

Jeetje mijn kleine nichtje ..

Wat erg!
Heel veel sterkte  voor je man, familie en vrienden en iedereen die je lief heeft! 

Esther van Ruth
Rust zacht Fen

Lieve Fen,

Wat was jij een topper, ik zag je altijd hard aan het werk en daarna gingen we lekker bijpraten met een glaasje rosé! 

Wat een gek idee dat je er nu niet meer zal zijn. 

We gaan je missen.

Rust zacht.

Danielle
Rust zacht liefste Fenny

Lieve Fen,

Ik ken je pas 2 jaartjes maar het voelt als 10. Vooral door afgelopen zomer waar wij vrijwel elke dag elkaar op het strand zagen. Het was altijd lachen en gezelligheid tussen ons. Ga dat echt ontzettend missen...

Zoals veel mensen van Soomers wel zullen weten maakte jij altijd een "speciale tosti" voor mij. Onze laatste officiële werk dag heb jij er aan gedacht de aller allerlaatste tosti in de zaak voor mij apart te leggen en deze natuurlijk ook "special" te maken. Raar voorbeeld maar ik denk dat dit wel weerlegd wat voor ontzettend lieve, gekke en gezellige vrouw jij altijd bent geweest.

Ik ga je heel erg missen, rust zacht lieve Fenny.♥

Sebas
Waar een lach was, was jij

Hi lieve Fen, 

Ik heb je ontmoet sinds je bij ons kwam werken, ik merkte gelijk dit is een topper. 
Je maakte mij altijd aan het lachen, samen geinen en lol maken. Ik kon mooie en minder mooie momenten met je delen. 
Ik ga dat heel erg missen!

Maakt niet uit hoe warm of hoe slecht het weer ook was je stond er altijd. Jou positieve energie word nu al erg gemist. 
 

Lieve Fen rust zacht, ik ga je heel erg missen! 
Ik hou van jou ❤️ 
?? Kiek 

Dag Kanjer

Jeetje wat ben ik geschrokken van t bericht. Ik ken je vanaf de basisschool toen je nieuw bij ons in de klas kwam op de Dalton. Snel vriendinnen en maatjes. We waren praktisch op de dezelfde dag jarig en waren in veel dingen hetzelfde. Samen op de koninginnemarkt ons speelgoed verkopen in je oude buurt waar je mij een rondleiding gaf en veel slaapfeestjes, lol en gezelligheid. Toen je moeder overleed lief en leed gedeeld.Na de middelbare school ben ik "verhuisd" en de wereld over geweest. Af en toe nog eens contact, maar je ging verder je eigen pad bewandelen. Ik hoop dat je gelukkig was. Ik denk aan je en je zit nog steeds van binnen. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden van Fenny.

 

Margo Schouten

mooie foto groep 8 kamp 1992

Margo Schouten
Ik ga je missen

Lieve Fenny,

Veel te snel en veel te plots.. Wat had ik jou nog graag een knuffel willen geven en afscheid van je willen nemen.

3 jaar geleden kwam ik op het strand werken en had ik meteen door in wat voor warm bad ik binnenkwam, met jou in de keuken. Je nam geen blad voor je mond, je was een bikkel en boven dat allemaal echt onwijs lief. 

Bij 57 was jij ook wel de moeder van de strandtent. Van mascara onder mijn ogen wegvegen met je speeksel tot eten achter houden in de keuken omdat je wist dat ik het wilde eten en van af en toe een knuffel geven als het nodig was tot mij verzorgen op het personeelsfeestje.. Iedereen had hetzelfde gevoel bij jou, jij was de bikkel die na een dag beuken zat te genieten van je wijntje en een sigaret. 

Jij gaf altijd iedereen een kans, dat Mark bij jou in de keuken kwam werken bij Soomers gaf mij een warm gevoel. Ik wist dat Mark hoe dan ook in goede handen terecht zou komen bij jou. Dankjewel daarvoor <3.

Het is niet eerlijk dat jou dit is overkomen. Ik ga je missen, wij gaan jou missen. 

Lieve Fen, rust in vrede en laat ze zien daarboven wat wij aan jou gaan missen!

Heel veel liefs en een dikke kus

Marjolein Kempen
Een vriendin.

Fenny

Een vriendin was je. Je was een vriendin waarmee ik de hele dag in een deuk kon liggen, die met een piepstem tegen mij zie “hé tuttie” en dan met dr kunstnagels op mn schouder tikte. Onze legendarische stapavonden, de donderdagen in Hollywood basement, het i love techno weekend in Gent, waarbij we ook per boot de historische stad verkenden. Alle avonturen met de Smart waar je zo trots op was. We hielpen elkaar, jij zorgde dat ik bij je vader op kantoor kon werken in de zomervakantie, ik verzorgde je na je operatie. Zoveel herinneringen. 

Zo vonden we het een sport om de eerste euro’s te pinnen uit de pinautomaten, waren we veel te goed in fotoplay, we gaven samen een verjaardagsfeest in de Zloty. We maakten plezier en genoten met volle teugen. Iets om te koesteren, en te vieren. 

Vier het leven van Fenny

 

Ik wens een ieder die door dit plotselinge gemis is geraakt veel kracht en sterkte toe. Gecondoleerd.

Sabine Mol

Lieve Fenny . Je tomeloze energie, je positief enthousiasme, en je oprechte verontwaardiging over onrecht.  We zullen je missen.

Marja en Andre
Dank

Lieve Fenny, 

Dank je wel dat je zo’n bijzondere vriendin bent geweest voor mijn zoon Robbert. Een vriendschap zoals die van jullie, zo intens, hecht en onvoorwaardelijk is maar weinig mensen gegeven. Die kan alleen bestaan tussen twee zulke geweldige mensen als Fenny en Robbert. 

We gaan je missen schatje! 

Een laatste groet,

Anneke van Kooten
Lieve fenny

Lieve Fenny.

Wat hebben wij leuke dingen meegemaakt samen. Niets was te gek. Jij was 2 jaar ouder als ik, waardoor ik best tegen je op keek. Jij kon heel de wereld aan in mijn beleving ik 18 jaar en jij 20 jaar oud. Wij hebben samen een tatoeage laten zetten. Een Griekse c en f met het vrouwenteken. Een mooie herinnering voor altijd. 
 

Bij strandtent soomers kwam ik je weer tegen. Mijn nicht Silvia zei: chantal loop eens mee ik wil je iets laten zien. En daar stond jij in de keuken als chef-kok en enthousiast zoals altijd. We hadden afgesproken om eens af te spreken om bij te kletsen. Helaas is dit er niet meer van gekomen.
 

Rust zacht lieve Fenny. En een kus aan je mama daarboven. ?

 

Helaas kon ik er vandaag niet bij zijn. In gedachte was ik erbij. Ik had een kaars gebrand voor je. Een bloemenstuk heeft Sabine van ons samen voor je neergelegd. 

Chantal Koppe
Vrolijke stoere blonde Fenny

Lieve Fenny,

In ‘T Lien woonden we vlakbij elkaar. Jij kwam later in de wijk wonen met je ouders broertje en je zusje. Ik herinner mij dat wij met z’n allen veel lol en plezier maakten. Je mooie blonde vrolijke koppie met je leuke piep-stemmetje kan ik zo weer voor mij zien en horen. Het was een mooie zorgeloze tijd. 

Gill zei dat je de afgelopen jaren op het strand werkte en daar heb ik je ook gezien. Je was zo druk in de keuken dat ik je maar even met rust liet... en dan nu dit, opeens ben je weg. Ik wens je familie veel kracht in deze tijd. De herinnering blijft..... rust zacht meissie... liefs 

Mariola
Kanjer

Jeetje Fen, 

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen maar het gevoel dat te doen overheerst nu. 

Wat een prachtige tijden hebben we gekend in onze jeugd. Toen ik het bericht kreeg ben ik meteen iedereen gaan benaderen uit die tijd. Meteen kwamen alle verhalen en foto’s uit de oude doos. Een gelukkig en warm gevoel bedekte mij en herinnering na herinnering kwamen weer naar boven. 

De foto is genomen na Shockers in Amsterdam. We zijn toen met z’n allen het panoramadeck opgelopen van Schiphol en hebben daar zoals altijd een hoop lol gehad.

Ookal ben ik de laatste jaren niet meer in je leven geweest ik bedank je voor te tijd die je daar wel was.

Lieve Fenny, rust zacht.

Mark
Lieve Fenny,

Vanuit Israel hebben we gehoord wat er is gebeurd. Schokkend. Dit had niet mogen gebeuren. Geen woorden voor dit grote verdriet. Ik herinner me toen je klein was dat ik bij jullie kwam oppasen. Je vrolijke lach, je doorzettingsvermogen in moeilijke tijden. Je liefde voor de mensen om je heen. Je hebt zo veel meegemaakt in het leven, maar je stralende lach zal altijd bij me blijven. Met een zeer bedroefd hart zeg ik gedag. Ook voor de familie bid ik veel kracht toe in deze zware tijd. 

We gaan je missen lieverd. Rust zacht. 

Jennifer 

Jennifer, Eli en Limor
.

X

Friedus Roeten