phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto Fred de Rijk
Afbeelding Fred de Rijk

Fred de Rijk

-
Soms zou ik willen dat gisteren nooit voorbij ging
omdat vandaag alles zo anders is.

Uitvaartinformatie

Fred is overgebracht naar het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 in Rijswijk, alwaar geen bezoek.

De afscheidsbijeenkomst zal plaatsvinden in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 in Rijswijk, op vrijdag 30 november om 10.45 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Fred de Rijk

Deel deze pagina
36 jaar lief en leed bij de Haagsche Courant

Fred,

36 jaar zaten we naast elkaar en we wisten meer van elkaar dan onze vrouwen van ons wisten !! We hebben zoveel met elkaar gedeeld en niet alleen zakelijk hadden we een klik maar ook privé ! Ik kan hier een boek over schrijven maar 1 ding wil ik toch aanhalen en dat was onze humor die soms best ver ging, zover zelfs dat jij op een gegeven moment een bundeltje had gemaakt met teksten welke we konden gebruiken als we er bij de Haagsche Courant uit zouden worden gegooid, met als naam van ons toekomstige bedrijf FreJo's incassoburo BINNEN ZONDER KLOPPEN,  en dan de meest bizarre teksten, vaak van jouw hand !! Ook uitjes van de zaak zal ik nooit vergeten zoals het 100 jarig bestaan van het RN, waar ik jou op een gegeven moment kwijt was en ten einde raad op het toilet ben gaan kijken waar ik jouw naam riep en er opeens met een klap een toiletdeur openzwaaide en jij naar buiten kwam wankelen als een dronken droppie met de kreet......JA WAT IS ER, IS ER TELEFOON VOOR ME ? en de mannen die daar stonden te plassen ons heel vreemd aankeken !! Uiteraard kan ik nog veel meer over onze 36 jaar vertellen maar daar begin ik niet aan want ook veel ondeugende zaken zijn de revue gepasseerd !!! Als laatste zeg ik Fred, goeie reis en bedankt voor 36 fantastische jaren !!     

 

 

John Crul
R.I.P

Fred, You Never Walk Alone.

Sterkte aan  de familie en Red Lions

Jerry de Palm
Bedankt Fred

Ruim dertig jaar vriendschap. Met Fred betekende dat dertig mooie jaren in onze vriendenclub Red Lions. Lief en leed werd gedeeld.

 Ik kan het nog steeds niet bevatten.

Een man die het serieuze voorzitterschap kon afwisselen met de gekste opmerkingen. 

Fred, wat hebben we gelachen. Wat zullende je missen.

Bedankt dat je mijn vriend was.

Hans van der Helm
Ik ga Nou Dag.

Lieve Fred.

Bedankt voor alle mooie herinneringen,die ik heb uit mijn jeugd.

Vooral de logeerpartijtjes bij jou en tante Lydia.Wat een feest was dat.

Wat ga ik jou humor en grappen op zijn plat Haagse missen.

Kan het nog steeds niet bevatten.

Goede reis lief oompie .Nu zijn jullie weer samen.

Ik ga nou Dag.

Joyce -Wijnmaalen -de Rijk
Vaarwel

Sinds 1988 is de familie Jones aan de vereniging verbonden als speler of toeschouwer en altijd troffen we Fred en Lydia op het veld aan. Mensen waar een vereniging niet buiten kan. Eerst moesten we afscheid nemen van Lydia en nu ook van Fred. We zullen ook Fred enorm missen en vooral zijn Haagse humor.  Dank voor alles.  Wij wensen de familie en de vereniging veel sterkte met het verlies van Fred. 

Jon & Mirjam Jones
De rode leeuwen huilen

Verenigingen draaien op vrijwilligers. Vaak zijn dat de mensen die er altijd zijn en gevraagd maar vooral ook ongevraagd hun bijdrage leveren. Ik ken Fred pas enige jaren maar het was overduidelijk dat Fred een belangrijke vrijwilliger was voor de vereniging. Zo herinner ik mij dat er ineens picknick tafels stonden waar we afgelopen jaren heel wat keren aan hebben gezeten met elkaar. Of die tribune die er ineens was, of die slagnetjes die ineens waren gemaakt of... en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan heb het nog maar over de laatste paar jaren.. een vrijwilliger, de oprichter van onze vereniging.. een bijzondere man, die je zowel op het veld als bij het veld kon tegen komen. Of in de kantine met zijn eeuwige glaasje in zijn hand.. Fred we gaan je missen man.. we weten waarschijnlijk nog hoeveel. Maar Red Lions was en is onlosmakelijk met jou en je vrouw verbonden... dank je wel..

Bas Contant
Dag Fred

Wij zagen elkaar niet veel meer, een jaar geleden voor het laatst.

Altijd gepassioneerd over je vereniging, altijd positief met tal van grappen ook toen wij nog samen honk en softbalden.

Wij keken uit naar jouw nieuwjaarskaart , altijd weer met een leuke grap, dit jaar gaat hij niet meer komen , helaas.

Vaarwel

 

 

Frits en Hannie Schenk
Dag, Ome Rotje .

 

Dag,  Ome Rotje. 

 

Opeens ,

Plotseling ,

ben je weg .

Naar Tante Lydia ..

 

Geef haar 3 + 1 extra zoenen van mij,

(dat deden we altijd)

 

Ik kan het nog steeds

niet echt bevatten..

 

Zoveel leuke herinneringen..

 

je Haagse humor

je schuine moppen

het logeren

Een Aap Die Geen Bananen Eet.

(gitaar leren spelen)

de wonderoren

de Red Lions

de gekke surprises

het snoepje voor onderweg naar huis

(wat we pas op mochten eten op het Groene wegje , zodat we wakker bleven 's nachts, achterop de fiets bij m'n ouders..  En ,  natuurlijk , nog voordat we de straat uit waren , stak Ome Fred nog effe een rotje af.)

Dag,  Ome Rotje .

 

 

 

Stefan van Ophem
Bedankt Fred

Fred,

Bedankt voor de mooie herinneringen, als speler, coach en  toeschouwer.

 

Maurice
Onlosmakelijk verbonden........

Een droom die uitkwam...... Samen met Lydia een eigen honk- en softbalclub oprichten. De enigste club in geheel Rijswijk en tot op de dag van vandaag nog steeds. Begonnen met een houten strandtent als clubgebouw. Goh wat waren dat mooie tijden. 

Niet zomaar een club, een club met een mooie historie en met spelers. Zelfs Amerikanen kwamen bij Red Lions spelen. Vele kampioenschappen volgde en de vereniging werd groter en groter. Een verhuizing was nodig waarin jij en Lydia hun ziel en zaligheid in legde tot wat het nu is.

Vele herinneringen zijn geborgen. Iedere week uitkijkend naar "UT Krantje", ons clublad. De gezelligheid na de wedstrijden met een "Jantje Hertog".

Jij kon niet tegen onrecht en dat liet je weten ook. Wat zal menig umpire jou als catcher nog herinneren. Maar.....na de wedstrijd weer vrienden. Zo was Fred, speler puur sang.

Helaas, je bent er niet meer😿😿😿

Fred, je zal gemist worden.

 

Marcel Toet
Afscheid van een veel geliefd persoon

Afscheid van een veel geliefd persoon is altijd zo moeilijk. Veel herinneringen gemaakt. Bij redlions. Ons eerste jeugd team. Oefenen op zand er was geen gras. Onze eerste wedstrijd. Blauwe shirts. 40-0 verloren maar lol hadden we. Opbouwen met tournamenten. Wedstrijden kijken. Ons contact groeide. We praten veel. Dan kwam er kamp en je vroeg me bij dames 1 te komen. Wat een eer. Je tuin was een jungle het duurde uren het onkruid te verwijderen. 

Ik dacht laats nog aan je terwijl ik mijn gitaar oppakte. Nu zal ik meer aan je denken wanneer ik speel. Je zal dierbaar gemist worden. En Red Lions nooit meer hetzelfde zijn zonder jou, Lydia en anderen die zijn heengegaan voor ons. 

Hopelijk slaan jullie een balletje! 

Liefs aan alle familie vrienden en leden van Red Lions met dit grote verlies 

Anne Toet

Anne Toet