phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Gerda Johanna Markerink - Voortman

-
Zo lief, zo zacht en zo krachtig

Uitvaartinformatie

Gerda is gebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar gelegenheid is afscheid van haar te nemen op dinsdag 17 september van 20.00 tot 20.45 uur.

Wij nemen woensdag afscheid in besloten kring.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Gerda Johanna Markerink - Voortman

Deel deze pagina

Wij ontvingen het droevige bericht van het plotselinge overlijden van jouw Gerda.

Wij wensen dat jij en jouw kinderen en verdere familieleden met elkaar de kracht zullen kunnen vinden dit zware verlies te dragen. 

Wij zijn in gedachten bij jullie op deze dag en daarna. 

Met cordiale groet, Robert en Yvette

Robert en Yvette Demper
Ineke en Ruud Lagemann - van Breukelen herdenken Gerda

Beste Gerard, kinderen en overige familieleden,

Van harte gecondoleerd met het verlies van Gerda Johanna Markerink – Voortman, de echtgenote, moeder, schoonmoeder en oma van een mooi gezin dat zij met Gerard had weten te vormen.

Wij hebben Gerda leren kennen in februari 2006 toen we vanwege Ruuds 60ste verjaardag met een flinke groep mensen om ons heen ‘de bloemen hebben buiten gezet’. Daar waren Gerda en Gerard ook bij, en voor het eerst konden wij zelf vaststellen dat Gerda een hele vrolijke verschijning was.

Later, zo’n 3 jaar geleden, heeft Ruud nog eens op een bezoek aan de residentie van Gerda en Gerard in Scheveningen om daar over van alles en nog wat te praten, het glas mogen heffen op een goede gezondheid van Gerda. Het ging haar toen eigenlijk prima.

Dat Gerda ziek was, bleek uit de verhalen van Gerard. Eigenlijk haar hele leven had ze het te kwaad met de weerstand om niet ziek te worden. Tijdens de zwangerschappen van beide kinderen, liet Gerard weten, was ze daarvan verlost.  Als je geen medicus bent kun je dat niet verklaren, en dus leef je mee met iemand die het kennelijk niet eenvoudig had tijdens het leven.

Nu zij van haar gezin is heen gegaan, en hopen Ineke en Ruud, dat ze mag rusten in vrede. Moge het haar eeuwig goed gaan vanaf nu!

Dat wensen Ineke en Ruud Lagemann haar van harte.  

Ineke en Ruud

Gerard hierbij condoleer ik jou en de kinderen met het overlijden van Gerda.

 

 

Anneke Kluit-Lugtenburg

Lieve Gerard en kinderen,

Wat een verdrietig bericht dat Gerda is overleden. Wij ontmoetten elkaar in de jaren 70 toen jullie nog in Rotterdam woonden en wij bij elkaar aten. Wij denken aan Gerda als een ongelofelijk aardig en hartelijk iemand. Wat zullen jullie haar missen. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe.

 

 

 

 

 

Henk en Marijke van Yperen