phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Henk Versteeg

-
Zolang vrienden over je blijven spreken,
ben je nog niet helemaal dood.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op zondag 24 maart van 13.00 tot 13.45 uur.

 

De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal worden gehouden in de aula van begraafplaats Oud Eik en Duinen, Laan van Eik en Duinen 40 te Den Haag, op dinsdag 26 maart om 13.00 uur.

 

Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henk Versteeg

Deel deze pagina
Henk mijn 1e werkgever 😊

Lieve Henk, 

ik krijg een app’je gestuurd en ik kijk en kijk nog een keer, ik geloof het niet !! Drong eerst even niet goed door, schrik me rot Henk is overleden 😢 ik kwam niet vaak maar als ik kwam was het toch altijd ff gezellig praten over koetjes en kalfjes 

nooit meer een bloemetje halen bij je lieve Henk ik ga je missen ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe om dit te verwerken in gedachte ben ik bij jullie ....

en Henk ik ben blij dat ik jou 33 jaar geleden heb mogen ontmoeten en ik mijn 1e baantje heb gekregen bij jou in de bloemen 

bedankt voor alles 😘

Jacq
henkie

wij wensen familie en vrienden veel sterkte 

Willy en Nico
hoi henk

wat erg is dit, weet niet wat ik moet zeggen of voelen. 

Het was geen pretje voor je de laatste tijd maar toch had je altijd een glimlach die ons altijd zal bijblijven met jouw eigen woorden

"t moet maar he"

wat een fantastische vent was je, altijd eerlijk en ontzettend aardig.

Wij zullen je niet vergeten dat beloof ik je..

slaap zacht lieve Henk

 

Tuna , Inan en Kanan
Henk

Ik wil de familie sterkte wensen  met dit Grote verlies  gecondoleerd  joop theunissen 

 

Joop Theunissen

Ik werd gebeld door Petra nies

niet te bevatten dat jij er niet meer bent al jaren haalde ik m'n bloemen bij jou en Wilma wat hebben we vaak gelachen lekker koffie bij jullie drinken lekker kletsen tot dat Wilma kwam te overlijden je kwam me halen om naar de begraafplaats te gaan omdat ik geen vervoer had wat hebben we gepraat daar over je had het desondanks het er heel erg moeilijk mee ik zag je gezondheid achter uit gaan je zei Sil ik wordt een ouwe zieke lul dan weer dit dan weer dat Henk ik ga m'n praatje missen met jou de hemel heeft er een mooie ster bij vaarwel Henk je was een bijzonder mens 

Sylvia hamer koning
Lieve henk

Wat waren wij geschrokken

Toen we het bericht zagen, mijn kinderen kwamen altijd even langs om een praatje met je te maken  wat zullen we je missen, de hemel heeft er een mooie ster bij 

 

Noah Nora Christa
Mijn herinneringen aan Henk

Ik heb alleen maar fijne en goede herinneringen aan Henk, mijn (ex) zwager. Ik zet 'ex' bewust tussen haakjes, omdat ik, na mijn scheiding van Gonny, mijn zwagers nooit als ex-zwagers ben gaan beschouwen. Zij waren en zijn mij nog steeds dierbaar.

Als ik aan Henk denk, denk ik aan onze avonden/nachten samen met Wilma en Gonny in de Rembrandtstraat. Veel muziek en samen nachtelijke uren op het 27 MC-bakkie.                                                                        Aan onze tijd op de boot, de "Wilhelmina", op de Brielse Maas. Henk die mij leerde surfen, maar mij wel weer met het bootje op moest komen halen aan het andere eind van de Brielse Maas. Want tegenwind terug komen surfen, dat was mij niet geleerd...                                                                          Aan de tijd, dat ik voor Ruud op het Kamperfoelieplein stond. Henk kocht de bloemen in en zette ze in de bloemenkiosk. Hij belde mij de prijzen door en ik stond vrijdag en zaterdag in de kiosk. Zelf de bloemen opstellen en dan van prijzen voorzien.Het even bezoeken in december bij de kerstbomenverkoop bij Ruud en Henk.                                                        En de nacht, dat ik naast Henk heb geslapen in Leidschendam in de woonkamer op de grond op luchtbedden. Ik was dan wel verloofd die dag met Gonny en Henk was samen met Wilma, maar van moeder Mina mochten Henk en ik niet bij de meisjes slapen....

Ach, er zijn veel positieve dingen waaraan ik terug kan denken. Henk blijft in mijn gedachte dan ook altijd als een fijne vent, waar ik nooit problemen mee heb gehad. Des te vervelender is het dan ook, dat ik begin deze maand nog met Leo (van Rijswijk) het erover heb gehad, dat Henk een keer samen met Gerda en Leo een weekendje naar ons huis in Duitsland moest komen om mooie herinneringen op te halen. Helaas, het mocht niet zo zijn.

Henk jongen, rust zacht.                                                                       Familie, heel veel sterkte te komende tijd om dit verlies te verwerken.      Het zijn de juiste woorden; zolang ze nog over je spreken, ben je nog niet vergeten.                                                                                                  Henk, ik zal je niet vergeten!!

Hans van Heijningen
Lieve henk

Lieve henk, hoop dat je op een plekje bent waar je nu je rust en geluk terug kunt vinden! 

Je was een mooi mens en dit zal niemand vergeten! 

Wens alle nabestaande/vrienden en familie leden heel veel sterkte met dit verlies! 

Het ga je goed lieve Henk!!🤭💋

Sylvia
Lieve vriend

 

We zijn allemaal in een foute film terechtgekomen....

Vier dagen op, drie dagen af....
Woensdags dacht ik altijd, gezellig morgen zijn ze er weer...
De ene week kwam ik wat vaker dan de andere vanwege afspraken, 
Maar over t algemeen kun je zeggen dat ik de deur redelijk plat liep
met Tess, die overigens in omvang is toegenomen door alle snoepjes 
die ze meestal van Sandra maar vaak daarna ook van jou kreeg..

De ene dag was t lachen, -Je had geweldige humor- een andere dag 
had je teveel pijn om te geiten, maar meestal -na de zoveelste pijnstiller- en in de namiddag kwamen -vaak met een lach- de verhalen wel weer los.
Niet dat we geen serieuze gesprekken voerden, die waren er ook.

En dan wordt t dinsdag 19 maart..de bel gaat om half 2..
Ik dacht nog ..mn afspraak is te vroeg..
Deur open en ik zie n intens verdrietige Sandra..en Mike..en jouw broer en schoonzus...
Onmiddellijk dringt door dat er iets helemaal mis is. In n flits hoop ik dat 
je in t ziekenhuis ligt en ik moet écht horen dat dat niet t geval is...en dat je er niet meer bent....

Lieve Henk, ons contact gaat terug tot bijna 40 jaar geleden, toen je met de bloemen begon en met Wilma en Kerstbomen in december...

Je was altijd n goudeerlijke humorvolle man met het hart op de goede plaats..
Ik heb genoten van alle gesprekken en gegeit met jou en natuurlijk met Sandra, jouw steun en toeverlaat...

Rust zacht en -gelukkig- zonder pijn...dat wel...

Ik wens de familie en Sandra en haar gezin verschrikkelijk veel sterkte toe in deze zware tijd.

Yvonne en Tess 

 

 

 

 

Yvonne Schmidt
Deelneming betuigen

Goedemorgen Ruud,

namens Rene en mezelf willen wij jou en je familie sterkte wensen bij het verwerken van het verlies van Henk. Het zal voor jou moeilijk zijn om alleen de gang te maken naar de veiling na al die jaren met je broer samen.

Het was de afgelopen jaren altijd prettig jullie aan de balie te mogen verwelkomen.

Groet Rene en Wim

Rene Landheer en Wim van der Hoest/ Royalfloraholland
Sterkte

Vele, vele jaren kochten wij bloemen bij Henk op de Ambachtsgaarde.

Altijd  vertrouwd als hij er weer stond, vaak een praatje.

Ik wens de nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies.

Gerda Jakobs
Lieve Henk.

Lieve Henk,                                                                                                                                                                                               Bedankt dat wij jou hebben mogen leren kennen.                                               Nu heb je geen pijn meer! Tot Wederziens!!!                                                                                                                    Ik wens de familie heel veel sterkte en vooral Sandra en Familie heel veel sterkte toe met het verlies van onze Henk. 

Cindy,Monique,Mila uit Gouda.
We zullen over je blijven spreken Henk.

Het begon op de LTS Veluweplein dat je mijn broer Wim tegen het lijf liep, meteen aftasten maar jij liet je niet kennen, toen al een sterke onwrikbare persoonlijkheid.

De Hobbemastraat en daarna de Rembrandstraat, altijd wat in huis, de karbootjes in de frituur, alles was altijd geregeld.                                Handel, handel, handel, zelf met je broer Ruud nog "roomboter" wafels lopen venten, toch per dag een lekker centje er bij en een paar platvoeten.

Onze bezoekjes aan Leidschendam waren ook (Tip) top.                           Zal ook jou Kreidler niet meer vergeten, iedereen wilde zo modern mogelijk maar jij ging voor het klassieke Eitje model, dat had wel wat.

Lang met elkaar opgelopen, de ene periode wat vaker dan de andere, denk aan de avonden in de Conck, met Oud en Nieuw, KonDag of wanneer het uitkwam op een gewone dag. Ook hielp je me een keer zwaar uit de brand, zal ik nooit vergeten, had het al gedaan maar nogmaals heel erg bedankt daarvoor.

Wat jaren geleden was je nog met je boot aan de Trekvliet en hebben we na het cafébezoek nog even bij jou aan boord gezeten met een colaatje of zo, we hadden een goed gesprek en ik kreeg een rondleiding, was een mooie avond/nacht.

Aan alle goede dingen komt een eind, laatst ook Pierre begraven, iemand zei: "Mink, er wordt gekapt in ons bos" voor jullie helaas erg snel.     Wellicht lachen jullie je nu rot om ons sentimenteel gedoe omdat je nu weet hoe het verder gaat, dat mag ik dan maar hopen Henk.

Er wordt gekapt in ons bos, als twijg begonnen en groot geworden.      Sterk als we waren wiegden we mee met de avondbries, vingen met onze steeds sterker wordende takken regen en zon. Als onze bladeren kletsnat glommen in de ochtenddauw kuste de warme weldaad van een opklimmende zon ze droog.                                                                        We hebben met volle teugen genoten, zo met zijn allen bij elkaar, nu wordt er gekapt in ons bos, plaats maken voor nieuwe twijgen die ook weer stoere bomen zullen zijn.                                                                                          We hebben geleefd, laten we het goede onthouden en vieren dat we dit geschenk hebben mógen beleven.                                                           Rust maar lekker uit en wellicht zien we elkaar wel weer eens.                                                                    Net als met Pierre was het ook een eer om met jou mee te mogen leven.

We zullen op zeker over je blijven spreken Henk.

Hoop dat dit verhaaltje ook een beetje troost zal geven voor je familie en bekenden want ook voor hen heb ik het geschreven, sterkte mensen!!!

Groet Mink Out.

 

Mink Out