phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Jan Damen

-
Zijn handen hebben voor ons gewerkt
Zijn hart heeft voor ons geklopt
Zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht
Zijn humor heeft ons nooit verlaten

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op donderdag 2 mei van 20.00 tot 20.45 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag, op vrijdag 3 mei om 13.00 uur.

Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jan Damen

Deel deze pagina
Jan Damen

Wij zouden het fijn vinden om hier uw persoonlijke te lezen.

Cobie en de kinderen.
Bedankt

Bedankt voor de mooie jeugdherinneringen. De gezellige dia shows, dagjes uit en uw geweldige schaterlach zijn onlosmakelijk verbonden aan mijn jeugd en zullen nooit worden vergeten.

Jan en Janneke van de Graaf
super collega

Hoi Jan,

in de tijd waar we collega's waren en veel samen klusten, heb ik je leren kennen als een collega met het hart op de juiste plaats. Hard werken en ontzettend veel lachen. Je was altijd met je Coby, je kinderen en het vissen bezig wat ik altijd zeer aandoenlijk vond. Ik heb je eigenlijk nooit horen zeuren of klagen, behalve wanneer het management weer eens verkeerd gemeten had. Maar ook dat was je zo weer vergeten. De brandjes en bijna gas ontploffingen door die doofheid van jou hebben we mooi overleefd en er later hartelijk om gelachen. Helaas komt er ook een eind aan ons bestaan hier en daar hebben we tot nu toe geen grip op. Voor jou helaas wat te vroeg, want ik weet zeker dat je langer voor je Coby had willen blijven zorgen. Voor mij ben je een mens zoals ik vind waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen.

Veel liefs en je blijft altijd in mijn gedachten, WANT  ik heb dat gereedschap van jou waar ik regelmatig nog mee werk.

 

Sandra en Gerard Carlier
Met een glimlach

Mooie herinneringen vooral aan de camping. Als we op vrijdag aankwamen altijd voor een bakkie naar de overkant. Ik zie u daar nog zitten in uw hoekje op de bank van de caravan. Altijd gezellig en vooral veel gelachen. U stond altijd klaar voor ons. Dat vergeten wij nooit. Wij denken met een glimlach aan u terug. Rust zacht lieve ome Jan. 

Tineke en Marga
Beste Familie Damen

Van harte onze oprechte deelneming bij het verlies van echtgenoot , Vader oom en Opa.Vanaf het begin dat we het bericht kregen zijn we bedroefd.Jan was opmerkzaam voor ons op een Haagse manier.ook de humor.Ik ken Jan al 75 jaar dat zat wel goed .we hadden geen boom in onze straat ,dus we trokken de duinen in of naarhet strand in vacantietijd.Als twaalf jarige op de fiets naar arnhem.slapen bij de boer in de hooiberg. Toen we inDieren gingen wonen ,kwamen we op de camping.Het contact is altijd gebleven.Tot mijn spijt kan ik de uitvaart niet bijwonen.ik wens jullie allesterkte toe,en in het bijzonder Cobie en de kinderen.Met de hartelijke groeten Thom Trudie David en fam. Kottelaar. 

T.J.Kottelaar zutphense str. weg. 48 6953cm Dieren.
Groot verlies

Ik heb uw vader leren kennen als een zéér positieve man. Altijd in een goed humeur en in voor een gezellig praatje.Tijdens ons laatste gesprek was hij minder opgewekt omdat zijn gezondheid hem in de steek liet en hij hierover niet positief was, hetgeen ik niet van hem gewend was.

Ik wens u (ook namens Tommy) heel veel sterkte toe met dit verlies.

Arne de Groot

Arne de Groot (Arne's Hoek)