phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Lenie Kooijman - Luijters

-
Als het leven niet meer gaat zoals gehoopt,
als veel je wordt ontnomen,
als je moet toelaten dat een ander je verzorgt,
als het leven niet meer jouw leven is,
dan komt de tijd dat het einde goed is.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29), 2553 AC Den Haag, op woensdag 2 januari 2019 van 20.00 tot 20.45 uur.

 

 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Lenie Kooijman - Luijters

Deel deze pagina
Zoveel herinneringen

Lieve Moeder,

Zoveel herinneringen, teveel om op te noemen. Veel mooie herinneringen en sommige droeve herinneringen. 

Er is een eind aan je reis gekomen, een reis die niet altijd eenvoudig was maar zeker de moeite waard. Weet niet wat je volgende bestemming is maar hoop dat het er één van vrede en rust is.

André Kooijman

André Kooijman
Gekke gezelligheid

Lieve tante Lenie,

Als ik aan u denk, dan denk ik altijd aan de keren dat u op ons paste vroeger. Er was niet veel nodig om de leukste avondjes te hebben. Wanneer u er was werd alle gekheid uit de kast getrokken en hadden we ontzettend veel lol. De keren dan u Hinzi als pup zo ophitste, dat Pieter en ik (toen ongeveer 5 en 11 jaar oud) gillend en huilend op de tafel stonden, Hinzi al blaffend tegen ons tekeer ging, en u gillend van het lachen niet meer bijkwam. En wat een leuke foto's kreeg ik enige tijd later weer van u van dit tafereel. Uiteraard met de 'praatwolkjes' met leuke teksten op de foto's geplakt, zoals u altijd deed in de leuke albums die we van u kregen, vol herinneringen van vakanties en uitjes, met ook opa en oma Gerritse erbij. Ook kijk ik met veel plezier terug op de keren dat we bij u, met het uitzicht op de dalende vliegtuigen richting Schiphol, heerlijk Chinees kwamen eten. Zoveel leuke herinneringen heb ik aan u vanuit mijn kindertijd!

En daarom vonden wij het ook zo bijzonder en waardevol dat u afgelopen juni bij ons huwelijk in Hofwijck was. Heel fijn dat dat kon, want voor ons hoorde u er echt bij!

Ik denk met heel veel liefde aan u terug!

Madeline en Michiel

Over onze lieve tante Lenie,

Vrolijkheid en gekkigheid is waar ik aan denk, wanneer ik tante Lenie in gedachten neem. Altijd een beetje ondeugend en niets was te gek. Daarnaast kon ik haar altijd bellen met naaiklusjes. Broeken die te lang waren of andere kleding die vermaakt moest worden, een belletje was genoeg. Onder het genot van een heerlijk bakkie koffie en uiteraard een uitermate gezellig kletspraatje zaten we dan rond haar naaimachine. Toen onze oudste, Stijn, naar het kinderdagverblijf onderaan haar flat ging, wist ze altijd te vertellen dat hij daar zo heerlijk buiten kon spelen. Ze vertelde dat ze hem (samen met de andere dreumesjes) al genietend aan het 'bespieden' was. Ze genoot ervan! 

Lieve tante Lenie, rust zacht! De herinnering aan u blijft!

Liefs, Liesbeth Redelijkheid

Liesbeth Redelijkheid
Lieve "Buurvrouw"

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van een dierbare. 

En lieve Leny,

Nog niet zolang geleden zag ik je beneden staan in de koude en harde wind, geen sleutels bij je en enigszins in paniek. Ik heb de deur nog voor je geopend, maar je liep weer naar buiten. Gelukkig kwam er iemand voorbij van de thuiszorg die je goed heeft opgevangen en zorg voor je heeft gedragen, want wat vondt ik het erg om je zo te zien en achter te laten. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan allemaal, maar ik hoop dat je rust hebt, (en als het echt bestaat) kunt genieten in het hiernamaals. Jammer dat ik niet meer voor je heb kunnen betekenen, maar fijn om te weten dat er nog zulke lieve mensen zoals u bestaan. Fijn je gekend te hebben, dankjewel voor de leuke gesprekjes zo nu en dan, en rust zacht! 

Goede reis naar wat er ook mag zijn na dit leven!

Jeannette

 

Jeannette

Gecondoleerd met  het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

Veel sterkte  de komende tijd!!

Paul en Joyce 

 

Paul en Joyce van Noppen
Lenie, de moeder van André...

Zo leerde ik je kennen via Reinier: als de moeder van André uit Den Haag. Ik was 21 jaar en ik merkte meteen dat je humor had. Als voorbeeld het Leidschenhage (winkelcentrum geloof ik in de buurt) had je steevast omgedoopt in Laatzehijgen... Je was voor Reinier een soort van veilige haven in zijn jeugd. Toen ik nog met Reinier was heb ik je regelmatig gezien, maar ook later stuurden we elkaar kaartjes met verjaardagen en feestdagen. Lenie schreef meestal hele brieven, had zelfs een poging gedaan te gaan mailen, dat vond ik echt gezellig. Ze was altijd vol belangstelling en hield mij op de hoogte van het wel en wee in de buurt van het 'Hagje'. Het contact verwaterde wel wat, maar dat is begrijpelijk. Wat mij verraste was dat Lenie Facebook kende.  Dat vind ik echt super voor een oudere dame op leeftijd!

Ik zal je herinneren als de vrouw met veel humor en je lach. Ik hoop dat je je rust vindt nu daar boven, want het is je zeer gegund.

Ik wens André Annemarie en de kinderen heel veel sterkte toe...

Dag lieve Lenie liefs van Bettina uit Oss xxx

Bettina Kukken - van Woensel
Lenie...

Net gehoord, het bericht...

 

Andre, Annemarie, Anne, Frits, familie en vrienden. Wat is dit erg..

Lenie had een hart van goud.

 

Jullie hebben mij destijds opgevangen

toen ik verhuisde naar Brabant (1982). De 'kostganger' noemde ze mij,

wat hebben we gelachen zeg...

 

Lenie, dank je wel voor de fijne tijd, al die jaren, samen ook nog op vakantie geweest naar Benidorm met de bus, toen ook nog Garda-meer..met de visa..herineringen komen boven, samen met Andre en Guus op stap geweest, IJmuiden, fietsen, zoetermeer (opa)...noem maar op.

 

Ik wens jullie allemaal alle sterkte....

 

Reinier

Reinier
Tante Lenie

mooie gedachten aan u bezoek tijdens de lunch in de keuken bij ons thuis, de papegaai bij u thuis, de vrolijke geluiden uit de keuken als ik boven zat, ze komen allemaal voorbij. André die af en toe mee kwam...André ik wens je samen met je gezin een mooie uitvaart toe, die een troost is voor de komende periode. Mijn moeder vroeg om te laten weten dat ze in haar hart afscheid neemt van je moeder, maar de herinneringen daar bewaard. Een digitaal troostrijke groet, Pauline 

0628536035

Pauline
Fotopanelen

https://photos.app.goo.gl/88d2CgC52ZCMqYos5

André Kooijman

Lieve tante Lenie, 

Mijn eerste bewuste herinnering aan u was op de slaapkamer van mijn ouders; deze hing vol met prachtige roze jurken, in verschillende maten van groot tot klein. U was de coupeuse en mijn zussen, nichten en ik moesten de jurken voor de bruiloft van mijn tante doorpassen. Ik vond het als vijfjarige wel lang duren allemaal, maar wat was ik trots dat ik die schitterende jurk aan mocht. Andere jeugdherinneringen heb ik aan de vakanties in Epen en Eext, dat u dan samen met opa en oma Gerritse nakwam. En alle keren dat u even kwam aanwaaien op het Norenburg, niet zelden zonder weggelopen hond Joris (en daarom had u uw jaszakken dus altijd gevuld met hondenbrokken). Toen wij later op het Saffierhorst woonden, kwamen we u ook geregeld tegen tijdens een van uw vele wandelingetjes, of juist net uitrustend op een bankje van de bushalte. U kende ons ons hele leven en hebt ons zien opgroeien. En daar was u ook trots op. Toen ik 4 jaar geleden zelfs nog uw huisarts werd, hebt u vaak gezegd “niet vergeten; ik heb je nog als baby in mijn armen gehad hoor!”. En dat vergeet ik niet. Tijden gaan voorbij, maar de vele herinneringen blijven.  

Liefs,

Gideon, Willemijn,
Thies en Fedde