phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Lia Seffelaar

-
Samen plezier, samen op reis,
samen een eenheid, samen eigenwijs,
samen kwaad en samen goed,
samen verdriet en samen weer moed.
Nu verder zonder haar, dat doet pijn,
te weten nooit meer samen te zijn.

Uitvaartinformatie

Lia is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag. Jullie kunnen hier afscheid van haar nemen op donderdag 28 maart van 20.00 tot 20.45 uur.

 

Wij nodigen jullie uit om samen met ons Lia in woord, muziek en beeld te gedenken. Dit gaan wij doen in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op vrijdag 29 maart om 15.00 uur.

 

Geheel in de stijl van Lia ontmoeten wij elkaar na afloop voor een hapje en een drankje in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Lia Seffelaar

Deel deze pagina
Onze Lia

Ongelofelijk die sterke Lia de vrolijke wervelwind wat zullen wij je missen bij onze meisjes club je vrolijke lach en je heerlijke appelflappen

Rust zacht lieve 

Lia

Nel en Marius Pronk
Schoondochter
Gecondoleerd

Bij deze wil ik de familie condoleren met het overlijden van Lia. Ik ken haar van de gepensioneerden groep van het ziekenhuis. Ze was altijd betrokken en inventief. 

Heel veel sterkte

Corrie Kaptein
Schoondochter

Lieve Lia,

Dank je wel dat je een leuke schoonmoeder was. Je had mij in je ❤️ gesloten. Ik zal je energie, vreugde en je lach en de gezelligheid missen.......

Liefs,

Jeannette

Jeannette
My dear

 

De schok was groot maar het verdriet nog groter toen ik hoorde dat je niet meer bij ons bent.

Altijd vrolijk, optimistisch en belangstellend voor iedereen. Jij was een mooi mens.

Ik zal je missen.

Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

Betsy
Lieve Lia

Gecondoleerd 

Ik ben heel blij dat ik afgelopen januari  2019 na dik 15 jaar elkaar weer in elkaars armen konden sluiten. . U  betekende heel veel voor me .  Belde mij zeker 2 keer de maanden op om te vragen hoe het met me gaat . Maar ook hoe het met  me ouders ging. Dat waardeerde ik enorm .Zal u nooit vergeten

Familie heel veel sterkte 

 

Veel liefs Wendy       en Piet&Ria van Rooij uit cuijk

Wendy van Rooij
lieve Lia

Lieve Lia

Verbazing en ongeloof was de reactie op jou overlijden.

Dank je wel voor je altijd oprechte belangstelling en je eerlijke mening.

We gaan je heel erg missen.

Betty alsemgeest
Lia ik ga je missen als buurvrouw

Lia je was een fijne buurvrouw en een goed en gezellig mens.

Ik wens de familie heel veel sterkte deze komende moeilijke tijd.

 

Mientje Heijer
Een mooie vriendschap

Lia en ik kenden elkaar uit de tijd dat wij samen in het Westeinde ziekenhuis werkten. Lia bereidde de wekelijkse patiënten bespreking voor. Al snel raakten we bevriend en dat is tot de dag van haar overlijden gebleven. We aten 1 keer per jaar met elkaar en bij bepaalde vieringen altijd een met zorg uitgekozen kaart en een lieve tekst met haar prachtige handschrift. De laatste keer aten we in Leiden en zij vertelde dat zij 80 jaar geworden was. Door Lia's uitstraling en haar doen en laten was dat moeilijk voor te stellen. Gelukkig wisten we toen nog niet dat het leven als een vogel, die zo maar weg kan vliegen, op je schouder zit.

Ik zal haar trouwe en lieve vriendschap nooit vergeten.

Caro Koning
Een echt Lia-afscheid!

Lieve Ingrid, Marcel, jullie kinderen en kleinkind,

Mijn naam zal jullie waarschijnlijk niets meer zeggen, maar Ingrid en Marcel, toen jullie klein waren was ik heel veel in jullie leven. Jan was mijn college bij de VNG, Lia werd mijn handbalvriendin. Ik paste vaak op jullie en woonde ook een paar maanden bij jullie. We verdwenen uit elkaars leven maar vonden elkaar bij toeval een aantal jaren geleden weer terug. Het kostte geen moeite om de draad weer op te pakken. Maar we hadden nog zoveel bij te praten!

Als het voor mij al een schok was om te horen dat ze was overleden wat moet het dan voor jullie een (nog) niet te bevatten klap zijn. Des te meer bewonder ik de manier waarop jullie haar uitvaart hebben verzorgd. Het was prachtig, helemaal Lia. Groot respect daarvoor!

Ik wens jullie heel veel sterkte! 

Loura Huizenga