phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Louk Sandifort

-
Mijn genade is u genoeg
2 Korinthiërs 12:9

Uitvaartinformatie

De begrafenis heeft in besloten familiekring plaatsgevonden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Louk Sandifort

Deel deze pagina
Geweldig mens ,

Ik heb vele mensen mee gemaakt ,maar meneer Sandifort was een byzonder mens.Voor mij was hij een super mens ,aardig,meegaand,meedenkend, gewoon een geweldig iemand en zo zal ik hem herringeren .

Rob Toet
condoleance

Hierbij wens ik jou en verdere familie heel veel sterkte .

 

 

 

Met vriendelijke groet Joop Sandifort

 

 

 

joop sandifort
een zeer geliefde wijze broeder en dierbare vriend

Lieve Willy en familie, intens verslagen  en verdrietig door het bericht van zijn heengaan . Onze band werd hecht in en door het geloof. Dankbaar en zeer gezegend zijn wij Louk gekend te hebben in ons leven. Mede door de liefdevolle zorg van Willy kon Louk met al zijn ziekten een zinvol leven leiden uit en door de genade en kracht van Jeshua.

Shalom geeft Hij en veel  troost en kracht lieve Willy en familie bij de zeer lege plek die Louk achterlaat bij jullie en ook bij ons.

 

 

 

Gerard en Ella Plas-de Vries
herinnering aan meneer Sandifort

Op de middelbare school had ik een wiskundeleraar die, als er iemand te laat kwam, altijd opende met de vraag, vanwaar Gehazi? Omdat nooit iemand antwoord wist te geven bleef deze vraag jaren in gebruik. Totdat ik dit voorlegde aan meneer Sandifort die mij wist te vertellen dat dit een bijbeltekst was, te weten:  2 Koningen 5:25. Je zoekt het op en geeft de volgende keer dat je te laat bent het juiste antwoord aan de leraar. deze vraag behoorde voortaan tot het verleden.

Zomaar een herinnering die bij mij op kwam na het krijgen van het bericht van zijn overlijden. Meneer Sandifort een verstandig, rustig nadenkend mens, en een voorbeeld voor velen.

Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Ronald Hofland en Irene Glaser