phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Marcia Diana Gerrits

-
“Ook stom dat ik al moest gaan .... “

Uitvaartinformatie

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden op zondag 10 maart 2019 om 11.00 uur in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Marcia Diana Gerrits

Deel deze pagina
Lieve lieve Marcia

Lieve Marcia,

Ik ben het helemaal met jou eens. Heel stom dat je nu al moet gaan. Ik ben blij en dankbaar dat ik je heb mogen kennen. Jouw lach, opgewektheid en humor zullen mij altijd bijblijven. Net zoals onze tijden aan de Franse Roulette in Scheveningen. Wat hebben we veel plezier gehad en gelachen. Maar ook onze gesprekken en lol bij het koffiezetapparaat in Hoofddorp zijn onvergetelijk. Dankjewel. Ik mis je nu al heel erg.

Familie en vrienden van Marcia, heel veel sterkte met dit verlies. De hemel is een heel mooi persoon rijker, helaas.

Mario La Ferrera
Lieve Marcia

Lieve gekke Marcia,

 

ongeloof, oneerlijk en onwerkelijk speelde door mijn hoofd toen ik werd overvallen met het bericht dat je overleden bent. Buiten het serieus bezig zijn met het werk hebben we veel leuke en gekke dingen meegemaakt. jouw humor was geweldig, je was adrem en zo scherp als een mes als dat nodig was. ik kwam in 2010 op het hoofdkantoor werken, waarbij jij je ontfermd hebt over mij. Je hebt me bij de hand genomen en me de voor mij toen onbekende wereld door geholpen. dank je wel voor alles. we missen je

Richard Oudshoorn
Lieve Marcia

Wat een veerkracht, doorzettingsvermogen en vechtlust heb jij getoond! Wat heb ik enorm veel respect voor jou! En inderdaad wat ongelofelijk stom dat je er nu niet meer bent.

Tot het laatst toe heb je inzet getoond. Als ik je sprak en voorstelde dat je  best wat rustiger aan zou kunnen doen, zei je steevast, dank je voor je bezorgdheid, maar het gaat best goed en ik wil ook niet als patiënt worden behandeld.  In jouw laatste WhatsApp bericht een paar weken terug, zei je hetgeen heel typerend was voor jouw instelling: 'Ik ga gewoon weer knokken, komt wel weer goed'. Het kwam helaas niet goed lieve Marcia en dat is heel oneerlijk!

 

Cisca Nederlof
De allerleukste

Lieve Allerleukste, lieve Marcia,

Net voor de opening van HC Leeuwarden leerden wij elkaar pas echt goed kennen door een week lang samen op een kantoortje te zitten. Wat hebben we een lol gehad.

Sindsdien noemen we elkaar "de leukste" of "allerleukste".

We hebben de afgelopen jaren een hoop meegemaakt en gedeeld met elkaar, werk en privé en de ene keer was het contact intenser dan de andere keer maar altijd bleef je "de leukste".

Het is meer dan stom dat je al moet gaan, het is gewoon niet te geloven of te bevatten, het is oneerlijk maar helaas wel realiteit... de leukste is niet meer.

Ik zal jouw opgewektheid, humor, lach, jouw persoon nooit vergeten.

Dikke kus,

Paulien

Voor Pascal, de familie en vrienden, heel veel sterkte met dit verlies, hou de herinneringen levend en mooi aan de allerleukste collega van HC !

 

 

 

 

Paulien van de Beek
Allerliefste Marcia

Allerliefste vriendin,

overal waar jij kwam werd het een beetje lichter. Nu schijnt jouw lichtje ergens anders. Geen woord kan omschrijven hoeveel ik jou zal missen.

Ik hou voor altijd van jou en je leeft voort in mijn hart. Tot ooit.

XX

Lisette
`stom kind'

Lieve Mars, stom kind .....zei je zo vaak en nu denk ik stom kind dat je nu al moest gaan...

Dank je voor een mooie jeugd samen, 1 van mijn beste jeugd dinnetjes....

We deden in die tijd alles samen zelf onze vriendjes gingen uit ons leven rond dezelfde tijd....Edwin en Harry. We gingen naar Kreta, wereld vakantie. Niets was te gek;-) ik moet nog lachen als ik er aan denk, daar is deze foto ook genomen net uit het vliegtuig. Alles was leuk samen.

En je humor, je kracht, je mooi-heid was niet te evenaren. Je was een wereld wijf. Ik ben dankbaar voor die mooie tijd toen en te gek dat je jaren later na radio stilte weer in mn leven terug bent gekomen. We spraken 1 keer in de zoveel tijd af of belde even, en pakte alles gewoon weer op, vaak gelijk weer gieren van het lachen.

Dankbaar ben ik dat we december nog samen hebben geluncht bij ons oude tentje Twenties wat ineens Nine-teens heet en nu weer anders en we elkaar gingen appen waar is Nine-teens dan en dan gieren van het lachen.

Je zei nog nonchalant; ja ik ben wel veel afgevallen maar ik geloof er in dat het goed komt. In februari zouden Pascal en jij komen eten maar dat lukte maar niet, en toen moest je wel toegeven dat het slechter ging. Maar nog had niemand en jij zelf denk ik ook niet, durven denken dat van nog jaren te leven in december, het maanden werden in februari, naar weken in maart werden ineens uren op 4 maart. Ik weet dat de vraag Waarom jij....niet bestaat maar toch komt dat wel steeds naar boven. 

 

Mars RIP Return if possible

Ik hou van je voor altijd in mijn hartje x

Pee Wessels
Voor Marcia, met liefde

Lieve Marcia,

Een supertof wijf. Zo zullen we je zeker blijven herinneren. Maar ook als een lieve en gezellige powerlady.

We voelden ons bij jou altijd meteen op ons gemak en we hebben hele mooie herinneringen aan ons samenzijn. Op de momenten bij Ray en Simon in de tuin zullen we voortaan zeker met veel liefde aan jou terugdenken. Altijd lachen met jou. Maar ook de herinneringen aan optredens als de Foo Fighters, en Supergrass met jou, zullen altijd een lach op ons gezicht toveren. Je Indo-gastvrijheid en warmte...

Bedankt dat we je hebben ontmoet en dat we van je aanwezigheid hebben mogen genieten. We gaan je missen, maar hopen je ooit weer te zien en spreken.

Doe voorlopig je ding, waar dat ook is. 

Xxx 

Nadine en Ab
Droom vrouw en topwijf

Lieve Marcia,

Ik vond jou zo'n tof wijf, zo mooi , prachtig, maar ook zo stoer. Vanaf de Boerderij tijd altijd stiekem vrrlverl geweest op jou, en ergens in 2002 ook maar eens verteld . Het was natuurlijk vooral hét plaatje en onze gezamenlijke interesse in muziek als bijvoorbeeld Nick Cave dat mij prikkelde. Ik leerde je tijdens de tour van Spasmodique waarbij Ray bas speelde en tijdens een concert van Cave toen veel beter kennen. Ik moest enorm om je lachen en ik bewonderde jouw integriteit en eerlijkheid ten opzichte van mijn bekentenissen. Ik heb het in mijn leven zo vaak over jou gehad met mijn vrienden zoals Peter maar ook met Ray en Simone ...maar ook met  Karin  ....ook om samen Ray en Simone te verhuizen naar Wateringen. Vervolgens was je ook op mijn 40ste verjaardag de CD van Muse die jij me toen gaf koester ik.

Paar weken terug ben ik met Ray en Sinone bij jou en Pascal op visite geweest en vervolgens heb ik je de film over Adrian gestuurd, je vond het zo tof.

We zouden over twee weken gaan lunchen met Pee, Peter, Ray en Simone. Helaas heb je dat niet meer gehaald. Het ging opeens wel heel snel.

Ik dank je voor je schoonheid, je integriteit, je vriendschap en humor. Meid wat was jij een topwijf ik ga je nooit nooit vergeten.

Liefs

Jp

Jean-Paul van Mierlo ( Poppel)
Hé Skattie

Zo klonk het als ik je zag met een aanstekelijke lach, opgewekt en altijd tijd voor “even” een knuffel en praatje, deze herinneringen blijven!

Lieve Marcia, heel stom dat je al moest gaan!

Pascal, familie en vrienden heel veel sterkte!

Claudio De Martino
Mooie momenten

Lieve Marcia.

Lang geleden hoorde je tot het vaste groepje waar we altijd mee gingen stappen. Gezellig wat drinken of in de meest vreemde zaaltjes naar een concert. En altijd lachen!

De afgelopen 25 jaar heb ik je nog 1x gesproken. En je was nog steeds knap, vrolijk, geinterreseerd en uitdagend. 

Ik ben enorm geschrokken. Dank voor alle mooie momenten en veel sterkte voor alle vrienden en nabestaanden!

 

Onno Hansum
Lieve Marcia

Wat een fantastische vrouw ben je ik heb in de begin jaren 90 zo ontzettend veel gelachen met jou en verschillende collegae. Altijd opgewekt en vrolijk vol met humor. Wat een schrok was het voor mij om dit vreselijke nieuws te vernemen. Ik wens de naasten en familie ontzettend veel sterkte en kracht. 

Voor altijd in mijn gedachten 

 

Frank Baltus
Allerliefste Marcia

Vanaf het moment dat ik je leerde kennen werden we meteen beste vrienden. We gingen bijna dagelijks uit school naar huis en dan gingen we of bij mij of bij jou thuis "hangen". De gehele middelbare schooltijd gingen we samen op stap met ons vriendengroepje, wat hebben wij een lol en plezier beleeft in onze jeugd. Toen ik werd uitgezonden naar de Antillen schreven we elkaar bijna wekelijks of belde ik je op, we zaten dan weer uren te kletsen over van alles en nog wat. We zijn elkaar na die tijd uit het oog verloren maar ik heb nog heel vaak aan je gedacht, hoe zou het met haar gaan? Op 3 oktober 2018 hebben we elkaar weer gezien op een bruiloft van een van onze vrienden, het oude clubje was weer bij elkaar. Ik ben zo dankbaar dat ik toen nog met je heb kunnen praten, je nog heb kunnen vasthouden en knuffelen. Je vertelde me toen over je ziekte en dat het weer wat beter met je ging en we zouden elkaar gaan bellen om af te spreken helaas is het daar niet meer van gekomen. Afgelopen maandag kreeg ik het bericht dat je niet meer bij ons bent en dat is inderdaad stom, gemeen en niet eerlijk. Je hoeft nu niet meer te vechten maar wat zal ik je missen. Je lieve lach, je spontaniteit en altijd vrolijk en vriendelijk.

Rust zacht allerliefste Marcia

Mambri Westra
Lieve Marcia

Kerstborrel in Scheveningen, lang geleden alweer.

We hebben wel vaker samen op een foto gestaan tijdens een feestje, we zochten elkaar altijd op. Niet omdat dit onze beste is, maar deze foto is voor mij bijzonder. Hangend, lachend, met een drankje de boel evalueren zoals we samen goed kunnen doen. Jaren heeft hij in mijn locker gehangen.Toen ik hem leeg ging ruimen, ging deze natuurlijk met mij mee.

De foto gaat weer aan mijn kast, nu thuis.

En jij, jij gaat voor altijd mee in mijn hart.

 

Esther
Lieve Marcia

Ik kan het nog nauwelijks geloven en inderdaad, wat ongelooflijk stom dat je al moest gaan. We hebben zoveel samengewerkt, gelachen, je ongelooflijke humor, gastvrijheid en gezelligheid bij jullie thuis, je kracht en hulp zal ik nooit vergeten. Ik kan me nog zo goed herinneren dat wanneer ik je op het werk belde,  je alleen mijn naam hoorde, vervolgens alleen "nee" zei en direct de hoorn op de haak legde. We hebben daar veel om gelachen. Je bent voor mij iemand die je tegenkomt in je leven en die vervolgens altijd in je hart blijft zitten. Ik ga je missen maar nooit vergeten. Dank je wel voor alle mooie herinneringen en mooie momenten! Heel veel sterkte voor Pascal en alle nabestaanden.

Mario
Lieve Marcia

Je was een collega, een vriendin, maar bovenal m'n maatje

Je bent er niet meer, maar ik hoor nog steeds je lach

Ik mis je

Dag lieve Marcia

Peter Oosterhuis
Lieve Marcia

Ongelooflijk dat je er ineens niet meer bent. Ik kwam je voor het eerst tegen in Scheveningen waar je toen nog werkzaam was als beheerder, waarna je ook naar Hoofddorp kwam. Jouw opgewektheid, sterkte en doorzettingsvermogen is een gemis. Veel te vroeg uit het leven genomen. Rust zacht.

Boi Verhaaren
Topper

Lieve Marcia,

Je hebt vanaf  de dag dat ik je ken een speciale plek in mijn hart verworven en dat zal altijd zo blijven. Veel gelachen, lekker roddelen, getuige geweest van je eerste zoen met Pascal, leuke feestjes gevierd, samen met jou Pascal een beetje pesten en ook dankzij jou Underworld gaan waarderen. Blij dat ik je heb leren kennen, ik zal je nooit vergeten en ga je ontzettend missen. Ik hoor je nu zeggen “doe niet zo stom”.  Ik hou van je(en ook van Pascal)

Paul Pankras

 

Paul Pankras
Lieve Marcia

Lieve Marcia,

Dit is ff schrikken toen ik het nieuws hoorde en kan het niet bevatten zo jong nog. :(

Terug denkend aan onze tijd samen in Scheveningen toen de ict-er nog op de vestiging zat.

Heb altijd veel met jou gelachen en met de afdeling stonden wij vaak NA werktijd nog een potje tafelvoetbal te spelen, peukies te roken, bakkie doen.

Wij noemde elkaar broertje en zus want zijn beide van Indische afkomst.

Nou zus...selemat jalan....''Fijne reis''..en tot ooit!

 

Mitchell van der Waall

 

 

Mitchell van der Waall