phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Margaretha Josephina Cost - Bergh

-
Samen plezier, samen op reis,
samen een eenheid, samen eigenwijs.
Samen kwaad en samen goed,
samen verdrietig en samen weer moed.
Nu verder zonder haar, dat doet pijn,
te weten nooit meer samen te zijn.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op dinsdag 2 april van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op woensdag 3 april om 17.30 uur.

Na afl oop is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Margaretha Josephina Cost - Bergh

Deel deze pagina
Dag lieve mamma

Dag lieve mamma we gaan je missen. Je positieve instelling, je creativiteit ,je opgewektheid , je fijne moederschap , je moederliefde , dat je er altijd was en nog veel meer wat we niet in woorden kunnen omschrijven.Dikke kus van ons.

Lenie en Evelien
Rust zacht

Lieve moeder rustzacht.

Na een lang en mooi leven.

We zullen U missen.

Tot in lengte van jaren.

Nuch en Theo
Dag Ma

Naast dat ze een geweldige moeder was, was ze ook een super schoonmoeder. Die altijd klaar stond met raad en daad. Er altijd voor je was. We zullen haar heel erg missen. Ze zal altijd een plaats in ons hart hebben, net zoals Pa. 

Jaap en lenie
Condeleance

Beste familie een herinnering komt uit de tijd dat we nog in de fisherstraat woonde. Altijd een vriendelijk woord en behulpzaamheid lieve buren waren het .Zowel  jullie vader als moeder. Wens iedereen van de familie heel veel sterkte toe bij het verlies van mevrouw cost voor nu en de komende tijd. Lieve groet van Sjaan grimmelikhuizen.

Sjaan grimmelikhuizen
Herinneringen aan mijn tante Greet

het begon in de Fisherstraat, ik was ongeveer 10 jaar en kwam regelmatig bij tante Greet. Ik heb haar geholpen met alle vier de kinderen . Deed ze in bad, gaf ze eten en drinken en paste op als tante boodschappen ging doen.

ze had een druk leven met vier kleine kinderen vlak achter elkaar en later ook nog een zieke schoonmoeder in huis wat zeker geen prettig persoon was.

ik kwam altijd op woensdagmiddag en zaterdagmiddag. Bleef ook altijd een boterham mee eten met een heerlijk gebakken spiegeleitje waar ze een speciaal pannetje voor had.

Het was altijd gezellig bij jullie thuis, we deden spelletjes en oom Bertus speelde op zijn mondharmonica. Jullie hadden een gezellig stel ouders waar veel werd gelachen en ook plezier gemaakt. Ik voelde mij bij jullie thuis en heb weleens aan jullie moeder gevraagd of ik bij hun mocht komen wonen, maar ja dat ging helaas niet.

Eens kwam ik op woensdagmiddag weer bij jullie, het stormde regende en was erg veel onweer. De deur werd niet opengedaan, ik schreeuwde door de brievenbus en kleine Hans kwam naar de gang. Hij zij dat mama in de kast zat. Ik zei hem dat hij mama moest roepen om de deur open te maken, even later deed ze vlug de deur open en kroop weer in de kast, ze was vreselijk  bang voor onweer.

dit zijn zo wat flarden uit mijn geheugen, ik had een heel lieve tante en jullie een heel lieve moeder/schoonmoeder/oma en overgrootmoeder.

heel veel sterkte met dit verlies.

in gedachten bij jullie Marleen Jacobs

https://pin.it/qj5lhhmv4sb7mf

Marleen Jacobs
Dag tante Greet

Lieve tante Greet

Ben blij u gekent te hebben

 

Een Lieve ,warme vrouw was u

Rust zacht

 

liefs

Eric

Eric
Dag lieve lieve mamma

Dag lieve mamma ik zal u heel erg gaan missen .

We hebben samen zoveel leuke dingen meegemaakt dat blijft gelukkig in mijn gedachten .

En gelukkig heeft u de laatste week van uw leven gezellig bij mij thuis door gebracht om uw verjaardag te vieren en u had het heel erg naar uw zin .

Dag lieve mamma 

 

 

Evelien

Wij hebben u leren kennen op de camping bij de verjaardag van Hans wat was het gezellig.We hebben elkaar nooit meer gezien maar altijd een kaart gestuurd al die jaren.

Bedankt voor al die mooie kaarten.

Rust zacht en tot ziens.

 

Ida overmars