phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Martin Versteegh

-
Zo veel stappen gemaakt
Je wilde er nog veel meer maken
Tot wel 100 jaar
We missen je nu al

Uitvaartinformatie

Martin is opgebaard op zijn eigen kamer (225) in Topaz Foreschate, Rouboslaan 1 in Voorschoten. Hier is gelegenheid om afscheid van hem te nemen op dinsdag 19 maart van 19.00 tot 20.00 uur en op woensdag 20 maart van 15.00 tot 16.00 uur.

 

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 in Den Haag, op donderdag 21 maart om 14.45 uur.

 

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Martin Versteegh

Deel deze pagina
Karien de Bont
Condoleance bericht

Slechts weinig woorden

passen in een tijd van droefheid en pijn

Moge dit gebaar

een teken van medeleven zijn.

Ik wens jullie

veel kracht en sterkte toe.

Ruud Watchman
de beste vriend van mijn vader

Zelden heb ik een lievere man meegemaakt dan "Ome" Martien, zoals wij hem noemden. De beste vriend van mijn vader voor bijna een heel leven. En in de laatste jaren van die twee levens een enorme steun voor mijn vader. Ook voor ons, te weten dat ze als buren in Foreschate hun laatste jaren door hebben kunnen brengen.

Zoveel respect voor Martien, dat hij ondanks zijn fysieke ongemakken zo vriendelijk, vrolijk en geïnteresseerd bleef. Mocht er geen hemel zijn, dan mogen ze er van mij speciaal eentje maken, voor Martien!

Beste familie, heel veel sterkte de komende tijd.

Liefs, Marit de Haas (dochter van Jan de Haas)

marit de haas
Dag lieve Martien

Ik zal aan je denken met een glimlach.

Als trouwe en grote vriend van meneer de Haas, waar ik jaren lang de zorg deed. Samen smullen van de gebakken eitjes die ik maakte.

Genoot van je verhalen! Soms nam je bonbonnetjes mee, voor die kleine thuis zei je dan  dat ie er dan maar van geniet.Met de groeten van de grote onbekende.Ik hoor t je nog zeggen.

Weet zeker dat je vriend je met open armen opwacht...

Dag lieve Martien!!!

Dikke zoen Miriam

Miriam van den Berg
Voor ome Martien

Ja, zo heette hij bij ons thuis: ome Martien. En dat is altijd zo gebleven. Onze vaders boezemvriend sinds de jaren '40, en altijd gebleven. Een goed koppel was het, die elkaar waardeerden en respecteerden. Een half woord was genoeg. Rust zacht ome Martien, heel fijn u zo lang gekend te hebben. Veel sterkte voor de hele familie gewenst.

 

 

Els de Haas en Hans Knikman
Beste vriend van mijn vader

Beste Bert, Irene en Martin,

Wat een schrik, dit onverwachte overlijdensbericht van jullie vader.

Ik heb altijd een grote bewondering gehad voor de berusting in zijn lot en de zorgen om anderen. Het was een lieve en wijze man.

Wij, de kinderen de Haas hebben het altijd heel bijzonder gevonden dat Martien en Jan na zo’n lange vriendschap hun laatste jaren in hetzelfde verzorgingshuis en nog wel in dezelfde gang hebben doorgebracht. Als mijn vader langs liep, even door een kiertje” prettige dag Martien” zeggen. Dat was genoeg.

Hopelijk is Martien rustig ingeslapen en heeft hij niet hoeven lijden.

Veel sterkte voor jullie allemaal met dit gemis.

Bedankt voor de mooie kaart.

Ik zal er zijn donderdag.

Hartelijke groet,

Regien Bennink- de Haas

 

 

 

Regien Bennink- de Haas
de meest geliefde oom

De herinneringen aan "mijn oom Martin" zijn mooi en waardevol.

- Als pater familias bezocht hij de broers en zussen uit zijn gezin. Keek vooral naar de goede kant van mensen en vergoelijkte slechte eigenschappen. Hij bewaakte met zorg en aandacht het wel en wee van hun allemaal. Zo bezocht hij ook mijn moeder/ zijn schoonzus. Zijn verminderde mobiliteit vormde geen belemmering om met de tram heel Den Haag of verder te reizen om een bezoekje te brengen.

- Als prototype Versteegh leek hij erg op zijn vader. Sociaal, gezellig en zachtaardig. Grappige verhalen waarbij die uit de oorlog het meest zijn bijgebleven. Een levensgenieter met pretogen en een borreltje in zijn hand.

Liefs Jolanda

 

Jolanda Versteegh
Mijn oude baas

Martien was mijn baas bij de Haagsche Courant, Sijthoff Pers, ik was zijn secretaresse tot aan zijn pensioen. Een fijne baas, met veel ervaring, en veel aandacht voor de mensen om hem heen. Na zijn pensioen ben ik ook niet lang gebleven, want zonder Martien was het niet meer zo leuk.. Maar we bleven contact houden en spraken ieder jaar nog af in Kijkduin, totdat zijn ogen te slecht werden. Met Kerstmis heb ik zijn kaart nog mogen ontvangen. Martien, een fijn mens met veel humor, rust zacht.

Thea

 

Thea Wenteler