phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Nettie van Bussel - de Vrueh

-
Het laatste beetje is nu op.
Veel was er te verduren.
Het kaarsje is nu opgebrand,
gedoofd zijn alle vuren.
Voor wie ’t aangaat is het niet erg,
die heeft genoeg geleden.
Wij hadden je zo graag nog bij ons willen houden.
Dank voor je liefde, dank voor je trouw.

Uitvaartinformatie

Wij nodigen jullie uit om samen met ons Nettie met woord, muziek en beeld te gedenken.

Dit gaan wij doen in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op maandag 1 april om 15.00 uur.

 

Na afloop vinden wij het fijn jullie te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium voor een informeel samenzijn.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Nettie van Bussel - de Vrueh

Deel deze pagina
Lieve tante "Tettie"

Allerliefste tante Tettie,

Diep bedroefd schrijf ik deze woorden, maar dankbaar dat nóg verder lijden je bespaard is gebleven. Wat heb je deze rot ziekte kranig je weerstand geboden en wat ben je er goed, sterk en dapper mee omgegaan! Ik ben blij dat ik kortgeleden nog bij je was en dat we ook nog veel gelachen hebben, die avond. We bekeken fotoalbums, met mooie herinneringen. Mooie herinneringen heb ik ook aan de tijd die we vroeger met jullie doorbrachten. Wat heb ik het altijd fijn en goed bij jullie gehad. Er werd goed voor mij en Mandy gezorgd en we deden leuke dingen samen. Nooit zal ik die tijd meer vergeten...het winkelen op de laan, de blauwe en rose bekertjes gevuld met Inexmelk, de verse witte boterhammen met makreel en mayo, de versgemaakte soep van oom Martin.. wat werden we verwend!! Nooit meer zal ik die tijd vergeten. Ik zal alles blijven koesteren in mn hart en in mn hoofd. Bedankt voor zoveel fijne jaren!! Ik zal jou never nooit vergeten. Uit het oog...., maar NEVER meer uit het hart!! Ik hou van je!! We'll meet again!! Met heel veel respect, Cynthia! ❤

Cynthia van Vliet-Walsmit
Lieve familie en vrienden van Netty.

Hierbij betuig ik mijn medeleven bij het overlijden van Netty.Ik veronderstel dat Netty hiermee verder lijden bespaard is gebleven en dat is dan toch een geruststelling en ook een troost.

Marja van Aken (zanggenootje)
Voor Nettie

Lieve Nettie,

Jaren geleden zijn jullie een keer met ons op vakantie geweest, naar Oostenrijk, Velden , aan de Wörthersee in Karinthië.

Het was een fijne vakantie, met stralend mooi weer.

Thuisgekomen kreeg ik nog 1x     " mijn periode" en daarna raakte ik zwanger. Dat was echt een hartewens van ons, want dat lukte steeds maar niet. 

Het was dus blijkbaar een hele ontspannen vakantie voor ons. Hebben jullie je steentje aan bijgedragen. 

We hebben het er vaak over gehad, maar toch nog een keertje bedankt.

Liefs

 

Marja
Achter de horizon

Lieve Netty,

Zo vrolijk, zo optimistisch, zo dapper. Liefde blijft ook al verdwijnen geliefden achter de horizon. Jou wens ik rust en vrede, voor de achterblijvers sterkte, steun en de troost van talloze mooie herinneringen. We zullen je missen in ons koor.

 

Ria Bom-Charité
Deelneming

Hierbij wil ik de familieleden van Nettie van harte condoleren met dit verlies.

Nettie was één van de allereersten bij ons koor en ik heb haar dus ruim 20 jaar meegemaakt. Zij was altijd trouw aanwezig bij alle evenementen en werd daarbij ook vaak vergezeld door Martin, mijn oude overbuurjongen op de Nunspeetlaan. Daar hadden wij goede herinneringen aan. 

Ik wens jullie allen heel veel sterkte.

Hartelijke groeten, Wim.

 

Wim van der Geest
Mooie herinneringen

Lieve familie,

Ik ken Nettie van het koor. Ik heb haar leren kennen als een enthousiaste , lieve vrouw met veel humor. We zagen elkaar altijd op het koor en ik kon het goed met haar vinden. We hebben zoveel gelachen. Altijd die ondeugende ogen, met twinkeling. Na het overlijden van haar man waren haar ogen niet meer hetzelfde maar haar humor en ondeugende blik waren er nog. Ik heb ruim een jaar met een pasfoto in mijn tas rondgelopen die ik van haar moest toevoegen aan het "smoelenboek" van het koor. Het was een foto van een prachtige jonge vrouw. Zo mooi. Zeker 40 jaar jonger dan zij was. Ik heb de foto uiteindelijk teruggegeven. En zelf een nieuwe foto van haar gemaakt. Ook dat was een mooie foto van een mooie vrouw al bleef ik de twinkeling die ik had gekend wel missen.  Nog niet zo lang geleden gaf zij mij een briefje. Op een oud kalender blaadje had ze het e.e.a. over zichzelf geschreven of ik dat nog wilde toevoegen aan het smoelenboek. Dit moe(s)t ik nog steeds doen. Ik ga Nettie heel erg missen. Ik wens haar dierbare veel sterkte toe. 

 

Erna