phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Sylvia de Jonge - Middelbosch

-
“Laat mij gaan”

Uitvaartinformatie

Sylvia is overgebracht naar het uitvaartcentrum van CUVO Uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 te Rijswijk, alwaar geen bezoek.

De afscheidsplechtigheid voorafgaand aan de crematie wordt gehouden in crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 te Rijswijk, op zaterdag 20 juli om 12.15 uur.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

Sylvia hield van witte bloemen.

U kunt een herinnering aan Sylvia achterlaten op www.cuvo.nl/condoleren

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Sylvia de Jonge - Middelbosch

Deel deze pagina
verdriet

Ik zou zoveel kunnen vertellen maar woorden vind ik nu even niet,

ik ben geraakt en denk aan jullie verdriet,

de dagen zijn nu somber en heel  zwart

veel tranen.maar soms ook een lach

ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van deze dappere lieve vrouw, moeder, en oma Sylvia

sterkte

Loes

 

Loes van der Tooren
Herinneringen

Lieve familie,

Alweer een paar jaar geleden is het dat ik jullie, Sylvia en Cees, gezien en gesproken heb. De schrik was dan ook groot bij het zien van de rouwkaart. Wat een groot verlies voor jullie, haar gezin waar ze zo van hield.

Als ik aan Sylvia denk komen de goede herinneringen boven aan de tijd dat ik haar heb leren kennen. Zij werkte al in het Juliana Kinderziekenhuis als secretaresse van dr. Van Zeben toen ik daar, na mijn middelbare schooltijd, kwam werken op het secretariaat.

Al snel bleek dat dit werk niet bij mij paste, maar door Sylvia werd het toch een leuke tijd. Wij hadden al snel een klik en zochten elkaar vaak op voor een kop koffie en een praatje. In de zomer, als het mooi weer was, namen we onze bikini’s mee en gingen in de lunchpauze naar het strand om onze boterhammen op te eten. We vertelden dat aan niemand en hadden daar veel plezier om.

Na een jaar ging ik studeren in Amsterdam en Sylvia ging al snel trouwen. We verloren elkaar uit het oog, waardoor het contact verminderde.

Ik zal me Sylvia blijven herinneren als die leuke, lieve vriendin waar ik het in een onzekere periode van mijn leven heel fijn mee heb gehad.

Cees, Suzanne, Georgette, Karl-Jochen en Max heel veel sterkte toegewenst in deze verdrietige periode. Ik hoop dat jullie steun hebben aan alle mooie herinneringen aan haar.

Liefs, Joke

 

 

 

 

Joke Folkerts-Keller
Lieve Cees, Suzanne Jochen Max, Georgette en Beer

Geen woorden.....

Verbijstering, shock en peilloos verdriet komen er nog ´t dichtste bij....

We kunnen alleen maar hopen, dat jullie naast al dit verdriet, met elkaar en hopelijk ook met ons, op een gegeven moment houvast gaan vinden aan al de mooie herinneringen aan deze prachtige fantastische lieve vrouw!!!!

 

Piet en Anneke
Lieve Syl

Ik wist al 34 jaar dat je een bikkeltje was, maar NU.....

Nooit...!!...wie dan ook tot last zijn... stond hoog in jouw vaandel!

Dat heb je dus tot in het extreme volgehouden!

Diep respect...maar ook dubbel, want wat HADDEN we je strijd graag wat verlicht voor je....

Dit WAS je....je WILDE niet anders.

Net als de liefde voor je gezin, ´t meest belangrijke voor je...en ik kan je vertellen.... ook DAT heb je fantastisch gedaan!

Als ik zie hoe je geliefden, totaal van slag uiteraard, deze klap met elkaar verwerken...chapeau!!...je kan trots zijn!!

Je hebt nu rust en geen pijn meer...dat `gunnen `we je zo!

Blijft...dat zij en wij nu zonder jou verder moeten.

Dat wordt heel moeilijk, maar door jou steeds dichtbij te voelen en te denken aan al jouw kracht, wil dat hopelijk gaan lukken.

Dank voor alle jaren prachtige vriendschap, delen van lief en leed, veel...heeeel veel lachen, mooie gesprekken, elkaar aanvoelen met 1 blik.....

Wat GAAN we je missen!!!

Rust nu maar uit, vaarwel lieve vriendin, voor altijd in ons hart!

Anneke
Herrinering

Mijn herrinering 

Ik zat in de 🚉 trein naar Amsterdam. Wat gebeurde er Sylvia zat ook in die zelfde trein naar Amsterdam. Ze zei ik ga een dagje uit. Dat was heel bijzonder. En ook al dat je elkaar op zo'n manier tegen komt. Nou Syl ik hoop dat jouw reis nog mooi zal zijn. In de hemel met al de geliefde daar. 

CEES EN DE KINDEREN EN KLEINKINDEREN. HEEL VEEL STERKTE EN JULLIE HEBBEN OOK VEEL HERRINNERINGEN OPGEBOUWD DAT MAAKT JULLIE STERK. 

Riek Huisman
Bedankt

Lieve Sylvia, 

Jij hebt ervoor gezorgd dat ik hele leuke herinneringen bewaar aan jou.

Dank je wel!! 

Cees, Suzanne, Karl-Jochen, Max, en Georgette heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

Liefs Barbera

Barbera Kuppens
Heel veel sterkte!!!

Georgette, 

Ik wil jou en je familie langs deze weg condoleren.

Weet even niks te zeggen...

Vind het heel erg voor je en ook voor jullie gezin.

Heel veel sterkte voor iedereen.

Liefs Brenda

 

Brenda
Lieve Syl

Buurvrouw voor het leven!

Vanaf dag 1 op de Van Vollenhovenlaan ONZE Tante Sylvia en Oom Cees. Altijd gezelligheid, maar af en toe waren we misschien ook wat lastig. Daar stonden de buurkinderen weer om de sleutel te vragen.

Feestjes, verjaardagen, vakanties of gewoon door de weeks, we waren altijd welkom en vaak met elkaar te vinden. 

Via ons en/of onze ouders altijd zeer betrokken gebleven bij ons leven en hoe het met ons ging. Later werd het Syl en Cees, nu voor een hapje en een drankje en regelmatig tot in de late uurtjes. Dansen, gek doen, het maakte jou niet uit. Jij vond het allemaal prachtig. 

Lieve Syl, wat is het snel gegaan en wat zullen we je missen. Voor ons heb je altijd een speciaal plekje in ons hart. 

Lieve Cees, Suzanne, Georgette, Jochen en Max. Heel veel sterkte en we zullen er voor jullie zijn. 

Veel liefs! 

Tim, Romana, Tessa en Lars

Lieve Sylvia,

Wat een groot en onverwachts verdriet. Zo snel ben je van ons heen gegaan.

Passend zijn de woorden op jouw kaart: “laat mij gaan”.

Er is niets anders meer om te doen, dan jouw laatste wens te vervullen en je te laten gaan.

Wat laat jij een grote leegte achter in het hart van zovele. Mijn hart gaat uit naar jouw familie, die jou het allermeest zullen missen.

Als ik aan jou denk Sylvia, dan ben jij niet alleen het zusje van mijn moeder. Je bent ook de dochter van mijn opa en oma. Mijn tante. De moeder van mijn nichtjes en de vrouw van mijn oom.

Wij hebben elkaar niet veel gezien maar toch heb ik herinneringen aan jou. Voor mij was jij die tante met de pret-oogjes van opa. De ingetogen lach verborgen achter een hand. Jouw houding straalt zachtheid en liefde uit.

Wij zijn eens uit eten geweest om een levensgebeurtenis te vieren. Ik herinner mij nog dat wij hele open en fijne gesprekken konden hebben met elkaar, terwijl wij genoten van het goede in het leven.

Ik dank jou voor die herinneringen, voor de indrukken die jij op mij achter laat, zodat ik weet wat voor fantastisch mooi mens jij bent geweest.

Nu geloof ik dat jij bij opa en oma en Johannetje bent. Een deel van de familie in de hemel, kijkend naar het andere deel van de familie die hier achter blijft. Cees, Georgette, Suzanne, samen met Jochen, Max en Beer  zullen voor een hele tijd veel verdriet hebben, maar er is genoeg liefde om hun heen om hun op te vangen. Er is genoeg kracht in eenieder.

Dus rust zacht en wees gerust, lieve Sylvia, wij laten je gaan. Tot weer ziens in een andere demensie.

Liefs,

Niña

 

Niña van Wermeskerken
Lieve, lieve Sylvia

Toen Cees belde met het bericht van jouw plotselinge overlijden, was het heel erg lang stil in ons huis.

Dan de ontkenning zo van hoe kan dat nou een paar weken terug zaten we nog te borrelen op het terras van Club 245 in Playa D’Aro (foto) en werden al weer afspraken gemaakt om elkaar snel te zien na de vakanties. Nee, het wilde dus even niet binnenkomen, onmogelijk dat Syl er niet meer is.

Maar de realiteit is anders en het besef kwam al snel “We zijn je kwijt”. Je hebt een lange weg moeten bewandelen, een weg naar genezing dachten we allemaal en het zag er ook heel even naar uit dat het je zou lukken.  Cees, de kinderen en jijzelf hebben er alles aan gedaan om het gevecht te winnen, maar het mocht niet zo zijn.

Wij zijn dankbaar voor het feit dat wij tot jouw vriendenkring mochten behoren en ook dankbaar voor alle leuke momenten van de afgelopen jaren.

Wij wensen Cees, Georgette, Suzanne, Karl-Jochem, Max heel veel sterkte toe met dit verlies.

Waar je nu ook bent, we houden van je.

Dag kanjer.

Jos en Cor