phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Theo Nolten

-
Vaya con Dios

Uitvaartinformatie

Theo is thuis op zijn kamer in huize Vivaldi, Brechtzijde 45 te Zoetermeer, alwaar geen bezoek.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buitenparklaan 1 (wijk 17) te Zoetermeer, op dinsdag 18 december om 13.45 uur.

Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Theo Nolten

Deel deze pagina
So sad

We lived next to Theo and El for six years and grew to love them both.  Theo was a lovely gentle man who was kind to us all.  We had some great times eating, drinking and making merry with them.  The best neighbours we could have wished for!  We shall miss Theo and wish dear El strength at this very sad time.  God bless Theo and rest in peace our friend.  love and condolences from Steve, Ann and Olivia x

Steve, Ann en Olivia
Mijn ome Theo

Mijn lieve gekke ome Theo... Alles kon alles mocht. Zoveel herinneringen te veel om op te noemen. 

Het stinkt hier naar tut, dat zei hij altijd tegen mn zus en ik. Giegelend liepen we dan de kamer door. Bioscoop, chips en lieve max op de bank.. 

Onze vakanties naar Spanje, dagen in de voetbalkantines, ik kan nog zoveel meer zeggen.

Lieve tante El, sterkte en kracht de komende tijd.

 

Lieve ome Theo, geeft u mama een dikke kus?

Untill we meet again!

Liefs Stephanie 

 

 

Vaarwel Theo

Langs deze weg een condoleance voor El. Theo zal ons bijblijven als de stoere kerel met het kleine hart. Veel sterkte El met het verlies.

De buren van 26
Lieve Theo

Toch vrij onverwachts heb je ons verlaten. Maar we denken altijd aan jou terug als een lieve, altijd behulpzame, gekke neef! Altijd in voor een dolletje en altijd had je een schuine mop klaar. Soms haalde je je verzameling aanstekers tevoorschijn...... :-). En je tomeloze inzet als KNVB-scheidsrechter, altijd had je er wel een verhaal over. 

Jammer dat de laatste jaren niet zijn verlopen zoals je gewenst had. 

Lieve El, heel veel sterkte de komende tijd. 

 

Liefs, Ruud, Karin en Nikki Mattens
Laatste groet aan Theo

Lieve Theo, we zullen je altijd herinneren als een goede neef van ons, die altijd klaar stond om ons te helpen. 

El heel veel sterkte met dit grote verlies.

Liefs, oom Leo en tante Gera de Vries
Mijn lieve buurman

Hoi lieve Theo,

Ik zal jou altijd blijven herinneren als mijn grote vriend Theo. Alles mocht en alles kon. Sinds kleins af aan kwam ik bij jou en El over de vloer om voetbal te kijken en je fantastische verhalen van vroeger aan te horen. Een buurkind kan zich geen betere buurman wensen dan dat ik aan jou heb gehad. Spijtig genoeg zijn de laatste jaren niet gelopen zoals wij allen hadden gewenst. Ondanks deze mindere jaren zal ik jou nooit vergeten zoals de persoon die jij was. De manier hoe jij in het leven stond en hoe jij met kinderen omging is in mijn ogen voor velen een voorbeeld.

Ik ga je missen lieve Theo, mijn buurman, mijn grote vriend.

Martijn van der Zwan

Martijn van der Zwan
In Memoriam, Korporaal Nolten!

Ik heb hem leren kennen in 1965 in militaire dienst in Steenwijkerwold .

We waren net 20 jaar. Ik was voor het eerst mijn dorp uit en hij had al 'n wild leven achter de rug, met 'n beat-band in Duitsland.
Dus heb ik van hem veel geleerd. 

Hij was streng, maar rechtvaardig en kwam op voor iedere dienstmaat die onjuist behandeld was. Hij stapte naar de hoogste in rang om zijn woordje te doen. Dat vond de Kapitein niet altijd leuk, maar hij maakte er veel vrienden mee.

Wij sliepen 14 maanden lang op dezelfde kamer, met nog 20 andere jongens. Overdag zag ik mijn maten weinig, want ik werkte in de Onder-officiersmess (eetzaal) als Mess-bediende, maar de avonden zijn lang in dienst.

Hij werd de laatste maanden nog bevorderd tot Korporaal, voor zijn leiderschap en al z'n sociale diensten in het leger. Als hij de eerste maanden niet in het straf-kamp Nieuwersluis had gezeten, dan hadden ze hem nog "Generaal" gemaakt.

Hij was de grappenmaker, en volgens andere "Knetter-gek", maar hielp iedereen die hulp nodig had.

Na onze dienst-tijd waren we elkaar even kwijt, maar na 10 jaar kwam ik hem tegen op mijn werk, "Brinkers Margarine Fabriek en Olie raffinaderij Cargill". Hij riep uit de verte al "hé Mess-pik", wat doe jij hier? 

Ik zei dat ik hier al 15 jaar werkte. Theo zei, dan zijn we collega's, want dit is mijn eerste dag.

Toen heb ik ook El leren kennen, en jullie mijn vrouw Maja en de kinderen Berma en Edwin.

We hebben 'n mooie tijd gehad met Theo en El, geen dag hetzelfde en nooit saai.

We gingen kijken met de kinderen bij de bedrijven-voetbal-wedstrijden, als Theo meespeelden, en hij heeft mij geleerd, om van pure-alcohol, Jenever/Wodka te maken. Hoe kan het ook anders als halve "Haagse - Pool".

Ik kan nog wel uren "over" hem praten, maar ik zou liever nog even "met" hem willen praten.

El, veel sterkte in deze donkere dagen.

Je Dienstmaatje, "Mess-pik".... Bert van Kampen.

 

 

 

Bert van Kampen
Dag lieve Theo

Sinds begin 2007 waren we buren. Toen Amber geboren was werd de band hechter en hechter. Je noemde Amber altijd "kanjer" en ze mocht alles van jou. Zoals die ene keer dat wij s avonds bij jullie kwamen en jij nog zat te eten. Amber was toen ongeveer 2 jaar oud. Je at doperwten en worteltjes en Amber pakte een worteltje van je bord. Toen wij tegen Amber zeiden dat dat niet mocht, zei jij "ach laat dat kind toch eten"! Later reed Amber jou in je rolstoel door de kamer en later door de gangen van Vivaldi. 

Theo bedankt.

Mark, Monica en Amber