phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Aad Middendorp

-
Dank voor je liefde,
dank voor je trouw.
Ik zeg je bij deze
dat ik van je hou.

Uitvaartinformatie

Aad is overgebracht naar het uitvaartcentrum De Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, alwaar gelegenheid is afscheid van hem te nemen en de familie te condoleren op woensdag 5 juni van 20.00 tot 20.45 uur.

 

Ik nodig u uit om Aad met woord en muziek te gedenken. Dit gaan wij doen in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, op donderdag 6 juni om 16.00 uur.

 

Na afloop vind ik het fijn u te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium, waar wij het glas heffen op zijn leven.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Aad Middendorp

Deel deze pagina
Voor ome Aad en tante Cis

Herinneringen? De luchtbuks en het lederen jasje. De Suzuki GTi's. Fietsen, fietsen, en natuurlijk fietsen. Een altijd vrolijke ome Aad. Onmisbaar voor allerhande mannen praatjes op de verjaardagen in de achtertuin (zie foto). Zo herinner ik me deze fijne man.

Peter

Cis,

Veel sterkte met het verlies van Aad. 

 

 

Petra Knol
Gecondoleerd

Aad wij hebben zolang je kon nog met je gefietst, je wilde zo graag. En je hebt vaak geholpen als Rob iets aan zijn fiets moest doen. Je was een doorzetter, misschien kunnen jullie boven samen over het fietsen praten. Je hebt nu je rust verdiend.

Ria wilderom
Fietsmaat

Aad heb ik gekend als een fervent toerfietser. Hij sprak enthousiast over zijn eerdere toertochten en zijn ervaringen. Veel routes kende hij uit zijn hoofd. Hij had een conditie als een paard. Dat bleek vooral als wij met een groepje, o.a. met Wim en Theo, tegen de wind ingingen. Hij hield ons dan uit de wind. Tijdens de meest zware tochten was hij ook nog in staat om veel te praten. Menige keer, als mijn tong op mijn knieën hing van vermoeidheid, heb ik hem toegeroepen: "Aad ik ben bezig met fietsen, houd je kop dicht". Het leek of hij het erom deed, want hij keek mij dan even met een volle lach aan en was het wachten totdat hij een ander "slachtoffer" had gevonden.                                                                                                 Aad, beste jongen, het waren door jou onvergetelijke toertochten.                Peter Robberegt

 

F.P. Robberegt