phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Ada van der Spek - Vijfvinkel

-

Uitvaartinformatie

Ada is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, alwaar geen bezoek.

U kunt afscheid nemen van Ada in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op donderdag 8 augustus van 12.30 tot 12.50 uur. Aansluitend zal om 13.00 uur de plechtigheid plaatsvinden in bovengenoemde aula.

Na afloop is er gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ada van der Spek - Vijfvinkel

Deel deze pagina
Ada wij missen jou nu al!

Lieve Ada en familie, wat een schrik, toen je er opeens niet meer was. Heerlijk naar Menorca om uit te rusten van een vermoeiende operatie.

Het liep anders, je was moe en viel! Dat kwam bij jou zelden voor, altijd op reis en hard met je auto rijden, maar in koken had je nooit veel zin.Cees was je eetvriend en je had er nog een. De restjes van het eten gingen altijd in je tas en dat kwam voor de volgende dag goed uit.

Je bent nu in hogere sferen en geniet van je welverdiende rust na een moedig en vol leven.

Jouw heengaan heeft ons erg geschokt. Jouw nagedachtenis zij tot zegen Ada

Cees en Ada Scheenaard Prins
In memoriam Ada van der Spek - Vijfvinkel

In de vele jaren dat wij in Den Haag woonden, was mijn vorig jaar overleden vrouw een goede vriendin van Ada. Ook was er jarenlang een bridgeclubje thuis waar Ada en Han aan deelnamen. Uit de lange tijd van vriendschap herinner ik mij Ada als een bijzondere vrouw die in en met haar leven een monument heeft opgericht van levenskunst en vanzelfsprekende hulpvaardigheid ten opzichte van haar vele vrienden (m/v). Het is een voorrecht haar gekend te hebben.  

A,L, de Werker, Dilgtweg 3 E31, 9751 ND, Haren.
Hernnering aan Ada

beste familie vrienden kennissen , wat jammer dat Ada er niet meer is , wij herinneren Ada als een hele positieve lieve vrouw ,de laatste keer dat wij haar ophaalde zei ze ,kijk daar staat mijn auto ,maar mijn volgende auto word toch een automaat,een TomTom had ze niet nodig ze wist overal de weg ,en wat heeft ze goed voor Johan gezorgd ,dag lieve Ada we zullen je missen , Herman Paulien van atten

Herman en paulien van atten
Lieve tante Ada

Vandaag afscheid van u nemen... Oneerlijk hoe het zo tot een einde is gekomen, u had minstens 100 moeten worden. Maar nu wel samen met oom Johan, en we houden de mooie herinneringen voor altijd bij ons. Ik ben blij dat ik u gekend heb.

 

Dag lieve tante Ada

Dikke knuffel,

Sarah