phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Alda Schilperoort - de Gier

-
Een sterke vrouw, wie zal haar vinden?
(Spreuken 31)

Uitvaartinformatie

Alda is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.

De afscheidsdienst zal plaatsvinden in de H.H. Petrus en Pauluskerk, Sluiskant 28, 2265 AA Leidschendam, op vrijdag 2 augustus om 11.00 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren.

De crematie zal die middag in stilte plaatsvinden.

 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Alda Schilperoort - de Gier

Deel deze pagina
Toos van Oosterbosch
fantastische vrouw

wij en Judith in het bijzonder zullen haar (en van zelfsprekend ook Wim) enorm missen. Wij zijn dankbaar dat we haar (en Wim) al die jaren (30!) hebben mogen kennen!

Er zouden meer van zulke mensen moeten zijn: dan ziet de wereld er heeeeeel anders uit.

Trudy en Mart en Judith
Een geweldige vriendelijke integer buurvrouw.

Wim en Alda Schilperoort!

We zijn erg dankbaar hun als buren te mogen hebben.

Gewoon  fantastische buren!

Wim Schilperoort ging altijd een praatje maken met ons.

Dat vonden we altijd erg fijn.

Ook altijd erg fijn om ook een praatje te maken met Alda Schilperoort .

Hun waren altijd erg goed voor de gehandicapten!!!!

Gewoon fantastische mensen.

Zulke mensen zie je niet veel.

We zullen Wim en Alda erg missen!

Lieve GOD, wilt U alstublieft over Wim en Alda waken.

 

Majid en Andrea Essabeq.
Mooie herinneringen

Wat een indrukwekkende persoon was Alda! Altijd charmant, op en top verzorgd en bovendien heel beminnelijk en sociaal.

Zij en Wim waren jaren lid van het koor waarvan ik de dirigent was. Goede koorleden waren ze. En in de pauzes van de repetities hadden we menig goed gesprek.

Nadat het koor was opgeheven, spraken we elkaar niet vaak meer. Niet lang erna overleed Wim en bezocht ik de uitvaart. Hoewel verdrietig was Alda ook toen de sterke vrouw die u als familie zo mooi hebt getypeerd op haar overlijdensbericht.

Dat bericht had zij zelf overigens al aangekondigd. Ik hoor het haar nog zeggen: Ze zat op een bankje in het winkelcentrum toen ik haar weer eens tegenkwam. We maakten een praatje. Toen we afscheid namen zei ze heel nuchter: “Nou, dag Koos, je krijgt wel bericht als het zover is.” 

En nu is het zover. Ik kan helaas, vanwege een tijdelijk lichamelijk ongemak, de uitvaart niet bezoeken. Ik wens u een mooi afscheid en zal altijd met plezier aan Wim en Alda terugdenken.

Koos Wessels

 

Koos Wessels
Condoleance van Ted van der Drift

Alda kende ik van het koor. Ik kan niet komen zingen, omdat ik in Zuid-Afrika ben. Ik wens jullie allemaal veel sterkte met dit grote verlies.  Ik ken haar als een sterkte vrouw en vriendin. 

Ted van der Drift Koorlid
Condoleance vanuit het buitenland

Lieve nichten en neven en jullie kinderen, daar wij in het buitenland zijn even op deze manier onze condoleance. Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder en Oma. Wat was ze een bijzondere vrouw. Tot een week voor onze vakantie weliswaar vermoeid, maar nog steeds strijdlustig. Altijd even een belletje. Tante Alda heeft het dan toch op moeten geven. Jullie zijn een saamhorig gezin, dus de steun voor elkaar zal er zeker zijn. We wensen jullie heel veel sterkte in de komende tijd. 

Liefs, 

John en Yvonne, Saskia en Raymond, Jasper en Suzanne
Lieve Alda

Lieve Alda, je kon zo genieten van uitstapjes, samen zingen, meeleven op Facebook, samen verjaardag vieren op het koor met stroopwafels dat er geen bijzonder moment voorbij zal gaan op ons Sint Maartenkoor, dat ik niet aan je zal denken. En als ik 13 december jarig ben, zal ik extra aan je denken en een extra stroopwafel eten, en merken dat ons leeftijdsverschil van 30 jaar steeds kleiner zal worden.

Een hele lieve groet, Ineke

 

 

 

 

Ineke en Henk Huitema-Versteeg
Een mooi mens

Mijn peettante was een lief en mooi mens. Ik heb zeer mooie herinneringen aan mijn kindertijd en alle gelegenheden waarbij Tante Alda en natuurlijk Ome Wim op bezoek kwamen. Je verliest elkaar dan een hele tijd uit het oog maar de afgelopen tijd hebben we elkaar gelukkig nog een paar keer gezien en dat gaf een goed gevoel. Het leek weer een beetje zoals vroeger met alle familie. 

Ik ga mijn best doen om vrijdag naar de uitvaartdienst te komen, maar ik ga morgen beginnen met een nieuwe baan en ik weet helaas niet of het gaat lukken.

Lieve familie, wij wensen jullie alle sterkte toe in de komende dagen.

Henny, Sabine en de kinderen.

Henny Both en Sabine Klootwijk
we missen je

op de repetitie van ons koor hebben wij Alda op onze manier ook herdacht.

Het ga je goed. 

Aat van den Berg
Nooit weg

Alles wat zij betekende tijdens haar leven zullen jullie voor altijd meedragen in jullie hart. We wensen jullie kracht en sterkte en zijn in gedachten bij jullie. 

Veel liefs,

 

Annemieke Erik en Lucas
Een tante die ik heel erg zal missen

Lieve tante Alda,

Wat zal ik u missen tijdens familiefeestjes, uw gezelligheid en uw gemeende interesse in hoe het met mij en mijn gezin gaat. Haarscherp en alert tot het eind, nog volop actief op FB en exact op de hoogte van het laatste (politieke) nieuws, ongelooflijk op een leeftijd van 92 jaar!

En wat ik zeker nooit zal vergeten is de niet aflatende zorg voor mijn lieve moedertje toen zij ziek werd. Uw eindeloze wandelingen met haar en de bezoekjes aan het ziekenhuis. Tante Alda, dank voor alles, u bent een kanjer, rust zacht, u blijft in mijn gedachten. Dikke kus, ook aan mijn lieve vader en moeder  daarboven xxx

Thea van der Ham
Mooie herinneringen

Lieve allemaal,

heel veel sterkte vandaag en we wensen jullie een mooi afscheid van jullie bijzondere moeder, schoonmoeder, oma en zus ! Wij kunnen er helaas niet bij zijn maar denken zeker aan jullie ❤️ . Gisteren een kaarsje opgestoken in een kerkje in Pals (Spanje). Jullie kunnen terugkijken op een mooie tijd met haar; en hebben hele mooie herinneringen  ! ?

Liefs Carlo Monique Dionne en Twan

Monique van der Helm
Een lieve en trotse oma

Lieve Alda,

Elke zaterdag stond u, samen met Wim, langs de lijn om de voetbalwedstrijden van Frank en mij te aanschouwen. Het feit dat jullie, ondanks het slechte weer, vaker aanwezig waren bij de wedstrijden dan Frank of ik, blijft voor mij een gouden herinnering.

Aan de nabestaanden: Gecondoleerd met het verlies van jullie zorgzame moeder, schoonmoeder en oma. Ik wens jullie veel sterkte toe.

Rein
Wij zullen u nooit vergeten!

Aan de kinderen Schilperoort.

 

Wij weten, dat jullie moeder vandaag is gecremeerd.

 

In een leven vol inhoud

Rijk aan humor en door wilskracht omgeven

Heeft zij alles wat zij bezat

Teruggegeven  voor ' t eeuwige leven

 

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

 

Majid en Andrea  Essabeq

laatste groet aan onze lieve, sterke tante Alda

Lieve tante Alda,

wat fijn dat we met u zoveel waardevolle momenten hebben kunnen delen. Bij ons in Gorinchem, samen met Dorien en Annemieke,  bij u thuis de gesprekken over vroeger, uw leven en dat van onze papa Anton.

Altijd weer uw positieve optimistische kijk op het leven ondanks het gemis van oom Wim.

We wensen allen die u dierbaar zijn, sterkte met het grote afscheid van u.

Maar u blijft in ieders hart een plekje houden, dat is zeker.

Ook al konden we niet bij de uitvaart zijn, we hebben in Frankrijk een kaars gebrand voor u en voor uw kinderen en kleinkinderen.

Hopelijk heeft u nu oom Wim weer aan uw zijde!!!

dikke knuffel,

Gé en Sophie

 

 

Gé en Sophie Postma-de Gier
Mw Schilperoort

Aan de familieleden van mw Schilperoort willen wij als thuiszorg medewerkers veel sterkte toewensen in de tijd die komen gaat. 

Gecondoleerd met het verlies van mw

Thuiszorg VidaCare
Lief

Toen mijn moeder niet meer naar het koor kon rijden in haar autootje was het heel vlug geregeld. De Schilperoortjes haalden haar “gewoon” elke week even op en zorgden daarmee ervoor dat Rietje fijn kon blijven zingen, Alzheimer of niet. Onbetaalbaar dit soort mensen!! Helaas werd het koor opgeheven, maar ook daarna kwam Alda af en toe nog even langs. Een lief mens minder op aarde. Sterkte, 

Maria
rust in vrede!

Lieve familie van Alda, Ik ken Alda nog uit de tijd van mijn nachtdiensten en we kwamen elkaar later nog regelmatig op de Herberg of in de kerk tegen. Zij was een fijn nachthoofd in Antoniushove in een 'goede oude tijd' met heerlijke herinneringen! Altijd een fijn meelevend en gezellig gesprek! Nu is ze weer samen met haar Wim in een prachtig hiernamaals

 

Karin