phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Anne Franke - Atsma

-
Waar mensen mensen zijn
die elkaar verstaan
Waar liefde liefde is
daarheen wil ik gaan
Waar het eeuwig vrede is
Waar de zon schijnt
Waar een nieuwe wereld is
die niet meer verdwijnt

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van onze moeder in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op woensdag 3 augustus van 18.30 tot 19.15 uur,

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Anne Franke - Atsma

Deel deze pagina
Mooi mens

Jarenlang heb ik als thuishulp met heel veel plezier bij mw. Franke gewerkt…doordat ik naar een andere wijk moest mocht ik jammer genoeg niet bij haar blijven. Toen ze eens van me hoorde dat ik gek was op soep, stond er voortaan elke week een kop (of 2😅) voor me klaar, heerlijk altijd! Bovendien was ze altijd geïnteresseerd  en belangstellend in heel veel dingen, we praatten over van alles….door Corona was ik de laatste jaren niet meer langs gegaan bij haar, dus morgen zal ik haar een laatste groet brengen, dat verdient ze! De kinderen wens ik veel sterkte met dit verlies..

Nathalie van Ruijven
Gecondeleerd

Hoi Bonnie, Rob en Leo,

Ondanks de hoge leeftijd weet ik ervaring dat het heel verdrietig.is je moeder te moeten laten gaan. Jullie zullen haar vast heel erg gaan missen. Ik weet dat het een lieve zachte vrouw/moeder was.

Heel veel sterkte de komende tijd. En misschien komen de dames (mijn moeder en die van jullie) elkaar wel tegen. Wie weet…ze zijn immers vlak na elkaar vertrokken. Ik hoop dat jullie er een mooi afscheid van maken. Het is een schrale troost maar het helpt wel.

Hartelijke groet,

 

Sasja

Sasja
GecondOleerd

Tikfoutje en over het hoofd gezien.

Sasja

Lieve Bonnie, Rob en Leo,

Namens Charlotte en Rick onze condoleances. Wij herinneren jullie moeder als een heel lieve vrouw. Voor onze moeder was de jarenlange vriendschap met jullie moeder, haar schoonzusje en onze tante tot op het laatst heel waardevol. Wij wensen jullie veel sterkte.

Sandra 

Sandra Duenk