phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Arnold Selder

-
Zoo ik ièts ben, ben ik een Hagenaar
Louis Couperus

Uitvaartinformatie

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Arnold Selder

Deel deze pagina
Arnold,

Arnold was een unieke persoonlijkheid. Hij zocht niet het grote maar genoot van de kleine dingen in het leven. Een goed boek, een interessant artikel in de krant, een gesprek in de tram, een kopje koffie in de HEMA of een wandeling door het park. Hij hield van de natuur maar vooral van de stad. Het leven in de stad, de bezige mens of juist de nietsnut. Graag had hij het over de politiek, kon zich vreselijk druk maken als de zaken niet liepen zoals hij het voor ogen had. Als hij daarover even tegen iemand aan kon kletsen was het weer goed. Hij hechtte in het geheel niet aan materie, het leven zat in zijn hoofd. Soms piekerde hij wat af, zonder tot afrondingen te komen. Maar even later was het weer de filosoof pur sang.

Gelukkig heeft hij lang van het leven mogen genieten, kon hij het zelf sturen en zijn eigen tempo bepalen. Ans stond hem daarbij terzijde en dat waardeerde hij zeer. Hij heeft genoten van alle vakantie-trippen die hij met haar maakte. Op "zijn jongens" Rob en Jacques, was hij apetrots. Die maakten verre reizen, die avonturierden erop los, waren nergens bang voor. Zijn jongens deden het toch allemaal maar.

De laatste maanden waren zwaar, dat was niet het leven zoals hij zich dat voorstelde. Gelukkig duurde die tijd niet lang, het was en is goed zo.

Hij was voor mij een zeldzame vriend, die ik m'n leven lang zal heugen. Ook de achterblijvers Ans, Rob en Jacques gun ik vele goede herinneringen.

 

Letty