phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Bep de Vriend - van Gastel

-
Als ik mijn voet op de andere oever zet,
en het blijkt de hemel te zijn.
Als ik dan door een hand wordt aangeraakt,
en het blijkt Gods hand te zijn.
Als ik dan muziek hoor,
en het blijken engelen te zijn.
Dan ben ik niet heen gegaan,
maar thuis gekomen.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in de ontvangkamer van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, op zondag 13 november van 14.00 tot 14.45 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van bovengenoemd crematorium op woensdag 16 november om 14.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn.

Eventueel is er de mogelijkheid de plechtigheid online mee te kijken via de volgende link: https://meerbloemhof2.plechtigheidonline.nl/login/code/ wachtwoord: LPA6-9KEX

Al uw herinneringen aan Bep zijn ons meer dan dierbaar. Wij stellen het dan ook op prijs als u deze, maar ook foto’s met ons zou willen delen op www.cuvo.nl/condoleren.

Ma hield van bloemen

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Bep de Vriend - van Gastel

Deel deze pagina
(ex) schoonmoeder

Ik heb haar leren kennen toen ik 16 jaar was. Ik kwam in een warm bad. Groot gezin en fijne schoonouders. Zeker een fijne schoonmoeder. Ook na mijn scheiding met Arthur hebben wij contact gehouden en ben ook op bezoek geweest. Telefonisch contact blijven houden. Ik heb zeker goede herinneringen aan haar. Ben trots dat zij mijn schoonmoeder was.

José Gout
Rust zacht

Lieve tante Bep,

Met veel liefde herinner ik mij u als dierbare buurvrouw uit mijn jeugd.

Zorgzaam en altijd met een brede lach op uw gezicht waren wij als buurkinderen van harte welkom bij u. Lief, attent, humor en optimistisch zijn woorden die u als mens kenmerkten.

Veel liefs,

 

Yvon van der Kroft
Ik zal je erg missen

Bep woonde aan de overkant van het nieuwe Bethlehem Ziekenhuis in Den Haag. Ze wilde daar graag werken en kwam met handschoentjes aan naar het ziekenhuis. Maar ze wilde er alleen werken als de kinderen op school zaten en zij wilde weer thuis zijn als zij uit school kwamen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Bep was altijd erg netjes en precies en ik heb erg plezierig met haar gewerkt. Daarna geregeld contact gehouden. Ik zal haar erg missen.

May Michael
Melis Stokelaan

 

Lieve tante Bep,

Ook al waren wij geen familie u bent altijd "tante Bep" gebleven.

In onze herinnering bent u een lieve, zorgzame, attente en goedlachse buurvrouw. Nadat wij niet meer in Den Haag woonden is het contact altijd gebleven. Tot het laatst toe belde u jaarlijks om te bedanken voor de kerstkaart en om bij te praten.

Bedankt voor de fijne herinneringen! 

Marcel Knijnenburg en familie
Koffie moment

Lieve tante Bep, wát een dankbaar mooi liefdevol mensje was u toch! 3 wkn geleden nog een fantastisch dierbaar moment met u gehad toen pa en ma van Gastel op bezoek kwamen. Bij binnenkomst hoor ik u nog zeggen ...Nelleke,dat ik dit nog mag beleven. Alsof het zo heeft moeten zijn. Rust zacht lieverd! Kus mia

M.A. Van Rijswijk
Condoleance

Gecondoleerd met dit grote verlies.

 

 

 

 

 

Ans De Reus
Lieve tante Bep

Lieve nabestaanden van tante Bep,

elk jaar op mijn verjaardag belde tante Bep mij, ook al was Fred er aL niet meer sinds 2011.

met Sinterklaas was de eerste kerstkaart van tante Bep! 
Ze was een warme, lieve open vrouw die altijd contact maakte ook al was je geen onderdeel meer vd familie. Namens Fred en zijn kinderen Sam en Stella, wens ik jullie veel Sterkte met het gemis!

groet Conny

Conny Hof