phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
omslag
afb

Carla Ellen Smolders - Schouten

-

Uitvaartinformatie

Carla is thuis in haar eigen vertrouwde omgeving. Hier is gelegenheid tot afscheid nemen op woensdag 20 juli of op donderdag 21 juli van 17.00 tot 19.00 uur.
Graag nodig ik u uit om samen met mij het leven van Carla te herinneren op vrijdag 22 juli om 12.00 uur in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag. Na afloop is er een informeel samenzijn in de koffiekamer.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Carla Ellen Smolders - Schouten

Deel deze pagina
Bijzondere mensen gaan altijd voor....

Lieve Carla, Muziek als gezamenlijke passie, vormde onze hechte basis voor zoveel prachtige momenten. Zangles van je gehad, kwartetten met je gezongen en uitgevoerd. Genoten van je prachtige "kastanje bruine" alt. Maar genoten ook van je bereidheid tot luisteren, bespreken en waar nodig adviseren als ik je om meedenken vroeg in lastige kwesties. Met veel bewondering en respect gezien hoe je omging met toenemende fysieke tegenslagen. Bewondering en respect trouwens ook voor Paul die je de laatste jaren letterlijk en figuurlijk overeind en vooruit hielp. Langskomen om even bij te praten zoals voorheen kan nu niet meer maar in mijn hart leeft voort wie je was: een warme, wijze en getalenteerde vrouw. Dank voor zo'n bijzondere vriendschap. Adieu, Ruud        

Ruud Leether
Adieu…

Lieve Carla,

 na zoveel jaren mooie muziek te hebben gegeven aan de mensen  zul je gemist worden! Ik denk aan alle herinneringen samen met mijn vader, met Paul de Jong en alle zangavonden samen met jou. Ik vond je altijd klinken als Kathleen Ferrier! Ik wens jouw Paul veel sterkte toe met dit verlies! Jou wens ik veel rust en een goede reis! Veel liefs Francis 

Francis van Broekhuizen

Lieve Carla,  na samen op de middelbare school te hebben gezeten, kwamen we elkaar zo’n 40 jaar later weer tegen bij een colloquium kunstgeschiedenis. Ik ben blij dat we de liefde voor kunstgeschiedenis hebben kunnen delen. Het was altijd weer een feestje, eerst een fantastische les, daarna een gezellig samenzijn.                                    Lieve Carla, dankzij jou heb ik nieuwe inzichten gekregen die mijn horizon verbreed hebben. Liefs Annelies 

gecondoleerd

Beste Paul,

gecondoleerd met het verlies van Carla en we wensen je veel sterkte voor de toekomst.

Je broer Hans heeft ons altijd op de hoogte gehouden van jullie wel en wee, zodat we met jullie konden meeleven.

met hartelijke groet,

John en Bep Brouwer

fam brouwer terneuzen

Lieve Carla,

Wij, de Bronovo-meisjes waartoe jij ook behoorde kennen elkaar ruim 45 jaar en nemen nu afscheid van je.

We leerde elkaar kennen in het ziekenhuis Bronovo op de toen net geopende hartbewaking en met soms grote tussenpozen bleven we elkaar zien. De laatste jaren met regelmaat en we zagen je worstelen met je gezondheid. We ging uit eten en bespraken van alles met elkaar, jij luisterde veel en schaterde het soms uit en gaf via een rake opmerking je visie op het onderwerp.

Later bezochten we je meer thuis en zagen hoe Paul met heel veel toewijding voor je zorgde.

Ons laatste bezoek was een afscheid, je was al zo ziek en toch bleef je geïnteresseerd vragen stellen.

Het was een bijzondere vriendschap en daar danken we je voor.

Rust in vrede Carla,

De Bronovo-meisjes.

Joke, Ineke en Marjan.
Mijn herinnering aan Carla

Als jong buurmeisje kwam ik altijd even bij Carla in de tuin alle mooie planten, en de vissen bekijken. We konden altijd zo gezellig kletsen over van alles. Zeker toen ik mijn twee cavia’s had, Bully en Scoop, hadden we vaak even een gesprekje over de twee beestjes die Carla vaak verzorgde wanneer we op vakantie halen. Ik zal de goede herinneringen aan Carla als buurvrouw altijd onthouden. 
 

 

Marthe
Gecondoleerd

Beste Paul,

Pas de enkele jaren geleden heb ik Carla leren kennen. Zij werd lid van ons net opgerichte boekenclubje. Toen al was het voor haar niet meer mogelijk om zelfstandig te komen en kreeg zij toegewijde hulp van enkelen van ons waardoor ze erbij kon zijn. Ik kon de rake opmerkingen van Carla en haar unieke inzichten betreffende de gelezen boeken zeer waarderen. Ze heeft helaas te kort kunnen deelnemen aan onze club. 

Ik wens je veel sterkte toe.

Marjan Botman
Carla en ik

Lieve Paul, van 1996 tot ik in 2000 naar Eindhoven verhuisde had ik zangles bij Carla. Wat begon als docent-leerling werd een vriendschap, die tot het laatst heeft mogen duren. Ik ben jou en Carla dankbaar dat we 15 juni jl. nog koffie/thee met een heerlijk gebakje mochten doen. Het was gezellig en duurde langer dan gepland, ondanks dat Carla toen al heel ziek was en we wisten dat het waarschijnlijk de laatste keer zou zijn dat we samen zouden zitten.

Carla gaf mij de moed om door te gaan met zingen en blij te zijn op mijn mogelijkheden. Het plezier van het zingen stond altijd voorop. Daarnaast bleken wij gaandeweg ook meer te delen dan muziek. We hebben veel goede gesprekken over de hobbels en vreugden in ons leven gehad. In 1997 kreeg ik van jullie Saar katertje Karel en ook dat gaf een speciale band.

Hoe haar lichaam haar ook in de steek liet, haar wil om er iets moois van te maken verdween nooit en dat maakt haar heel speciaal. Zonder jouw ongelooflijke toewijding, Paul, was het de laatste jaren onmogelijk geweest om in haar eigen huis te leven. 

Paul, ik hoop dat wij contact blijven houden, Ineke

Ineke van Lijnschoten