phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
omslag
afb

Cees de Hoog

-
Zolang vrienden over je blijven spreken,
ben je nog niet helemaal dood.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op vrijdag 15 juli van 18.30 tot 19.15 uur.
De plechtigheid voorafgaande aan de crematie wordt gehouden in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op zaterdag 16 juli om 14.30 uur.
Na afl oop van de plechtigheid is er gelegenheid voor een samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Cees de Hoog

Deel deze pagina
Liefdevolle vriendschap

Was het nu Cees of Kees dat was de eerste vraag bij de eerste ontmoeting in mijn ouderlijk huis in denk 1976. Cees was de manager van mijn moeder bij de gemeente Den Haag. Hij kwam vaak bij ons en ging ook naar dansles met mijn zus . Toen ik thuis er naar vroeg was het antwoord het kan geen kwaad ze is veilig bij Cees, ik snapte er niks van en werd uitgelachen.

Cees heeft mij door het gesprek er na liefdevol geleerd dat houden van vanuit je hart komt en het maakt niet uit wie of wat. 

Cees heeft ook gezorgd dat mijn vader terug naar school ging en daardoor zichzelf en ons gezin ontwikkelde tot de mensen die we nu zijn.

Ik ben hem daar nog altijd dankbaar voor.

Later kwamen we elkaar weer tegen toen ik bij KPN ging werken en René mijn manager werd .

Heel veel leuke en gezellige uitjes met elkaar.

Cees en René waren er ook voor ons in de moeilijke periode toen mijn zus overleed.

Onze laatste ontmoeting was bij het 70 jarige trouwfeest van mijn ouders en zag zijn liefde en verdriet bij mijn demente moeder Lenie.

Veel liefs Els en Kees Luijkx. Nico en Lenie Brandsen

Nico, Lenie. Kees en Els
Een bijzondere band

 

Cees is via mijn ouders in mijn leven gekomen. Cees en mijn vader zaten ooit samen op hogeschool de Horst. Van het een kwam het ander en zo kom je vanzelf bij elkaar over de vloer.

Dag brombeer,

Als kind is mijn eerste actieve herinnering van toen ik een jaar of 2/3 was. Toen gingen jullie namelijk trouwen. En ik mocht bij de bruiloft zijn. Hier begon de eerste levensles: heb lief en wie het is, dat maakt niet uit.

Vanaf dat moment hadden jullie beiden een bijzondere plek in mijn hart en speelden jullie een belangrijke rol in mijn leven.

Ons contact bestond uit jaarlijkse etentjes, 1x per jaar bij ons, en ik 1x per jaar in Den Haag.

Vele etentjes bij ons thuis volgden, jaar in, jaar uit. De barbeque was bij ons thuis favoriet. Wanneer jullie 'de boy's' zoals we jullie noemden kwamen, was het echter altijd ke-lote weer. Maar de barbeque ging toch aan, want ook als het even tegen zit, maak je er wat van.

Als kind kon ik het hele jaar uitkijken naar het etentje met jullie, want ik was en ben ontzettend gek op jullie allebei. Ik genoot er iedere keer weer van om jullie te zien. Ik weet zeker dat ik als kind meer uitkeek naar jullie bezoek, dan het bezoek van sinterklaas.

Naarmate Gunnar en ik ouder werden en m'n vader en mam inmiddels uit elkaar waren, werden de gesprekken aan tafel ook anders. Je rol was veranderd. Ik werd mij steeds meer bewust van de levenslessen en de wijze adviezen die je ons mee wilde geven in het leven. Zo voelde ik ook, dat je er een beetje extra voor ons wilde zijn en over ons waakte.

Zowel jij als René voelde voor mij stiekem een beetje als extra papa's, maar dan wel vooral voor alle leuke dingen. Al kon je ons toch ook streng toespreken als dat nodig was.

Zo herinner ik mij afgelopen jaar ons etentje in Dronten nog. De wijn was op, we zouden wel even bijschenken. 'Bijschenken, bijschenken wat denk je wel niet?'' klonk het. 'Dat is toch niet dezelfde druif, dat meng je niet!'. Dit kon alleen jij op heerlijk strenge toon, en oh wat genoten wij daar van. Sinds die tijd volgen wij uiteraard dit wijze advies en wordt de wijn niet meer gemengd.

We hebben heel wat mooie en bijzondere avonden met elkaar gehad. Maar het hadden er natuurlijk veel meer moeten zijn dan dit. Ons volgende etentje stond zelfs al op de planning voor volgende maand.

Lieve Cees, jullie bruiloft was de eerste die ik ooit heb mogen meemaken. Dit was zoals eerder genoemd voor mij een bijzonder moment.

Aankomend jaar ga ik zelf trouwen, ik ben dankbaar dat ik je dit nog hebben kunnen vertellen en dat je hiervan wist. Ik had je alleen nog zo graag iets willen vragen....

Aanstaande augustus zouden wij jullie weer zien, en had ik willen vragen: 'zou jij mijn getuige willen zijn misschien?'.

Verdrietig genoeg ben je niet meer bij ons en kan ik je dit niet meer vragen. Ik hoop dat je dit ergens nog kan zien of kan voelen daar waar je ook bent. Dit omdat ik zo graag wil dat je weet wat ik voor je voel(de).

Je was een bijzondere man en een groot voorbeeld voor mij. Je was een man om heel veel van te houden. Ik ga je enorm missen en zal je altijd in mijn hart mee blijven dragen.

 

Rust zacht ouwe brombeer,

Liefs,

Dagmar

Dagmar Peterse
Bedankt

Cees en René, bedankt voor de gezellige woensdagmiddagen bij Rio Deux. Leuke gesprekken, soms een discussie,  maar altijd aangenaam. Wij zullen ze missen.

René, veel sterkte met dit verlies.

Liefs Remy en Nelly

Nelly Hoffmann
Markant

Cees,

Als ik aan jou denk, denk ik aan een grote markante man met een hoed .

Ruim dertig jaar geleden nam jij mij aan voor een nieuwe functie bij SZW.

Dat gesprek verliep niet al te soepel, omdat beiden het hart op de tong hebben, en een eigen mening / gelijk hebben. Maar met een beetje water bij de wijn, ben ik toch aan genomen. Daarna kwamen we elkaar vaak tegen op feestjes. Altijd gezellig, een praatje en een drankje.  Zelfs in mijn stamkroeg de Rio Deux kwam ik je tegen. Zo heb ik ook Rene leren kennen. Weer gezellig.

Maak als het kan overal een feestje!

Rene heel veel sterke met dit verlies.

Liefs Ingrid en Marco

 

Ingrid Nuijten
Fijne herinneringen

Beste Cees,

Wij waren collega's bij de GSD maar kenden elkaar via een van de vele wijnproeverijen bij mij thuis. Daarna volgden de  gezellige etentjes bij jullie of ons. Ik genoot van jouw indrukwekkende verhalen, mooie of leuke anekdotes en uitbundige humor. Jouw grote (Haagse) bek en de altijd verzoenende toon daarna. 

Leuk dat ik ook bij jullie thuis een gezellige wijnproeverij kon organiseren (zie foto). 

En wat een prachtige dag hadden we tijdens onze bijzondere ontmoeting in en om het Palace Hotel de Bussaco bij Luso in Portugal. Warm contact, heerlijke humor en memorabele wijnen!

Na mijn verhuizing in 1995 naar de Achterhoek verloren wij elkaar uit het oog. Jammer. Want volgens mij is er met jullie en mij daarna nog genoeg gebeurd om avonden over vol te kletsen. 

Dat gaat nu niet meer lukken. Rust zacht lieve Cees. Ik bedank je voor de fijne herinneringen die ik aan je bewaar en waardoor je bij mij verder leeft. Mocht er een hiernamaals zijn dan hoop ik dat je daarboven 1 fles Chateau Petrus voor mijn komst bewaart. En ga dan niet zitten zeiken over een matige afdronk! 

Rene, heel veel sterkte toegewenst! Koester de mooie herinneringen. 

Willem Gout vanuit Winterswijk Woold. 

 

 

Willem Gout

René heel veel sterkte.

Ed en Coby Willemse