phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Conny den Otter

-
Stilletjes
heb ik je hand
los moeten laten
maar vergeten
doe ik je nooit

Uitvaartinformatie

Conny is thuis opgebaard. U kunt hier persoonlijk afscheid van haar nemen in overleg met de familie op 070 366 69 17.


De uitvaart zal op vrijdag 16 april in besloten kring plaatsvinden.


U kunt het afscheid volgen via een livestream, vanaf aanvang dienst om 11.45 uur. U kunt de link tot en met donderdag 15 april 12.00 uur aanvragen via chris.vandroffelaar@hotmail.com

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Conny den Otter

Deel deze pagina
Lieve, mooie en zorgzame Conny

Conny je bent een lieverd met een hart van goud.

Je zorgzaamheid zal ik nooit vergeten.

Wat hebben we het leuk gehad op Kos, genoten van het heerlijke Griekse eten, de Griekse muziek, leuke uitstapjes en vooral ook elkaars gezelschap.

Ik koester deze mooie herinneringen.

Lieve Conny, rust zacht XXX

Jacqueline den Otter
Persoonlijke herinnering aan Conny

Lieve Conny,

In 1972 leerden wij elkaar kennen toen onze ex-en in opleiding gingen bij de Haagse Brandweer. Wij zijn door al die jaren heen elkaar blijven zien. In goede en slechte tijden. Jij een nieuwe man, ik weer een nieuwe man. Gelukkig konden Chris en Peter het ook goed met elkaar vinden. We hebben gezellige verjaardagen gevierd. Zorgen voor een ander zat in jouw bloed. Ook in het Coornherthuis was je een graag geziene medewerker. Ze vonden jou allemaal lief en dat was je ook. Tot het bittere eind.

Lieve Conny, ik mis je nu al.

Liefs Adrie 

 

Adrie

Hai Con,

 

 We delen herinneringen uit de tijd in het Coornhert|Centrum met ons geweldig team, de gezellige onderonsjes in de Menkemastraat en de tijd dat we elkaar later weer tegen kwamen op feestjes van de Brandweer en we dan tegen elkaar zeiden..Hoe kan het lopen, nu allebei brandweervrouwen jij van Chris en ik van Neek ,ooit samen brandje gesticht in het CoornhertCentrum. tijdens het verzorgen van een kerstontbijt voor onze collega's..Een theelichtje te dicht op een door ons zo mooi gevouwen papieren servet.....

Automatisch brandalarm ging af en binnen no time stonden de brandweermannen voor onze neus en ondanks dat we zelf het brandje hadden geblust kregen we toch nog een pittig gesprek en daarna de slappe lach.Zo waren we toen....ik moet weer glimlachen terwijl ik dit schrijf.

Deze herinnering en vele andere blijf ik koesteren,

Dag Con,veel liefs van Els en ook van Neek.

 

 

 

 

els
Lieve Conny

Lieve Conny,

Wat schrokken wij toen wij de rouwkaart ontvingen. Wij kennen elkaar van het oude buurtje Laan van Vredestein. Gezellige jaren hebben we daar gewoond. Jullie zijn toen verhuisd contact is wel gebleven maar veelal via de kerstkaartjes. 

Op het laatste kerstkaartje dat we van jullie hebben ontvangen schreef je dat het niet zo goed met je ging door je ziekte. Maar dat het allemaal zo snel zou gaan hadden wij niet verwacht.

Ons laatste herinnering aan jou is nu jouw laatste lieve kerstkaart, nog helemaal zelf geschreven en vol met lieve woorden, ook voor de kinderen en kleinkinderen.

Lieve Conny, rust zacht 

Chris, kinderen en kleinkinderen: Heel veel sterkte voor de komende tijd,

Lieve groetjes van:

Annie, Jaap, Anja, Anita, Ronald, Sander, Wesley

 

 

Annie Vink en de kinderen
Geen woorden

Van begin jaren 70 kon ik Conny en herinner ik haar als een sociaal en lieve persoonlijkheid.  Het was daarom goed om te horen dat er tussen jullie een relatie ontstond . Ze was altijd heel belangstellend en zeker na het overlijden van mijn vrouw en later toen ik zelf ziek werd. 

Ik wens jullie veel sterkte om dit verlies te verwerken. 

Geert Reijgersberg 

Geert Reijgersberg