phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Cora de Meij - van der Voorden

-
Ik heb een steen verlegd,
in een rivier op aarde.
Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten.
Ik leverde bewijs van mijn bestaan.
Omdat, door het verleggen van die ene steen,
de stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan.

Bram Vermeulen

Uitvaartinformatie

Cora is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) in Den Haag. Er is geen gelegenheid tot bezoek.

De afscheidsplechtigheid zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 in Den Haag, op maandag 29 juli om 10.00 uur.

Na de plechtigheid is er een informeel samenzijn en is er gelegenheid tot condoleren.

Aansluitend heeft de begrafenis in het familiegraf plaats rond 13.15 uur op de Algemene Begraafplaats, Molenweg 1, Krimpen aan de Lek.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Cora de Meij - van der Voorden

Deel deze pagina
Heel veel sterkte
Teddy Koning
Bij het afscheid

Beste familie,

Op deze moderne manier willen wij jullie onze deelneming betuigen bij het overlijden van jullie moeder, grootmoeder en overgrootmoeder.

Wij kenden Cora vooral als mevrouw De Meij, een rustige dame die vooral deed wat zij zelf leuk vond en ook heerlijk kon genieten van de mensen om haar heen. Voor een kopje koffie naar het restaurant in Waterhof en dan uitrusten en koffie drinken in een fauteuil in de buurt van het biljart.

Op donderdag en vrijdag was zij in de middag actief bij het sjoelen of koersballen. Vooral bij het koersballen was ze in haar element. Met aandacht werden de ballen bekeken en gegooid zo dat ze keurig koersten naar daar waar zij ze hebben wilde. Soms zag je haar bijna denken "wat een sukkels" als medespelers maar niet snapten hoe de bal te gooien en de ballen hobbelend hun weg vonden. Maar nooit een uiting van irritatie of kritiek. En als je ervoor open stond,wilde zij je natuurlijk uitleggen waarom ze zo op de ballen studeerde en wat het verschil was tussen de kanten van de bal. Gelukkig heb ik geluisterd en koersen mijn ballen nu over de mat, maar ik moet nog heel veel oefenen om aan haar te kunnen tippen.

Ook tijdens het sjoelen (op vrijdagmiddag maar ook op de woensdagavond) kon ze aardig scoren en kwam ze vaak uit de hoek met een gevatte opmerking. Het was jammer dat het haar op een goed moment aan de kracht ontbrak om voluit mee te kunnen doen.

Het was fijn voor zowel jullie moeder als onze Waterhof cliënten dat jullie tijdens haar revalidatie en na opname in De Strijp vaak met haar langs kwamen en dat wij ook haar verjaardag nog samen hebben kunnen vieren.

Nu zij van ons is heen gegaan laat zij definitief een lege plek achter en zullen wij haar missen. Tijdens de koersbal zal zij denk ik nog lang in onze gedachten en gesprekken blijven, want hoe zat het nou ook weer met die letters en die ringen en hoe laat je de bal de goede kant uit koersen. Wat voor Cora gesneden koek was zal voor velen van ons een toevalstreffer blijven.

Wij gaan haar missen en gunnen haar de rust die zij verdient.

Jeannette Baas (WZH Waterhof)
Met oprechte deelneming

Lieve familie,

Sinds mijn verhuizing naar de Polanenhof 61, is jullie moeder mijn buurvrouw geweest. Ondanks dat we niet bij elkaar over de vloer kwamen hadden wij een goed contact. We deden samen mee aan activiteiten en voor het koersballen aten we samen de warme maaltijd. 

Nadat jullie moeder was gevallen en gerevalideerd troffen wij elkaar weer in De Strijp. Jullie moeder kwam op dezelfde huiskamer als mijn zus en zij bleken ook de slaapkamer te gaan delen. Ik vond het lastig maar op een bepaalde manier ook vertrouwd. Na het overlijden van mijn man eind december werd het voor mij weer iets makkelijker om op bezoek te gaan want nu had ik ook wat aanspraak aan jullie moeder.

En hoewel ook ik zag dat het steeds minder werd, kwam haar einde toch plotseling.

Omdat ik maandag de plechtigheid waarschijnlijk niet kan bijwonen wil ik jullie op deze manier mijn deelneming overbrengen.

Mede namens mijn zus Jo, wens ik jullie heel veel sterkte in de komende tijd.

Liefs, Mies Vreeswijk-van der Staak

Mies Vreeswijk
Gecondoleerd

Heel veel sterkte met het verlies van tante Cor, de zus van mijn opa Marinus van der Voorden. 

Liefs,

 

Casper, Magdalena en Sara van der Voorden

Casper,Magdalena en Sara van der Voorden