phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Corrie de Hooge - de Groot

-

Uitvaartinformatie

Corrie is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, alwaar geen bezoek.

 

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 (wijk 17) te Zoetermeer, op vrijdag 17 mei om 13.15 uur.

 

Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Corrie de Hooge - de Groot

Deel deze pagina
Lieve Corrie

Lieve Corrie .Wat missen wij je nu al .Geen belletje voor hulp , je lieve lach ,je praatje,en zoveel meer.Je blijft voor altijd in onze gedachten.Je was zo moe en wilde niet meer.Lieverd slaap nu maar lekker door .Je hebt het nu verdiend .Maar het gemis is heel groot hier in het hoekje.

Piet en Wil Langendam Je buurtjes.
Een mooi leven

Het  was een lang en mooi leven denk ik.

Natuurlijk, je man stierf te vroeg. Een groot deel dus ook een eenzaam bestaan. Maar niet alleen. Om je heen dwarrelden 3 achterkleinkinderen, 2 kleinkinderen,  je dochter en Joop. Je speelde zelfs nog even oma voor onze kinderen.

Een mooi leven.

In November zagen we elkaar voor het laatst. Je herkende me nog en een breekbare hand en natte kus op de wang lukte nog. Daarna bracht Leon je thuis omdat het allemaal toch veel te vermoeiend was. Het was duidelijk de rit naar het einde was begonnen. Maar 95 worden en toch nog lang zelfstandig kunnen wonen, met de trouwe zorg van je dochter, is een gift .

Een mooi leven.

Voor jou Fenneke zal het wennen zijn. De dagelijkse gang uiteindelijk naar het Fregat zal er niet meer zijn. De zorgen over de laatste dagen valt weg. Het wordt tijd om het beeld van je ouders verder te construeren en af te maken. Terugdenken aan de mooie momenten met zijn drieën en later met zijn tweeën. Herinneringen van een mooi leven.

Armando schreef in zijn gedicht Tevreden;

De takken beginnen te branden,

de blaadjes gaan dansen,

ja, de adem krijgt lucht:

het komt.

 

Een sprong

Naar rust en tevredenheid

Sterkte Fenneke, Joop en kinderen. Denk terug aan het fijne.

Het was mooi.   

Liefs Gerard en Cecilia.

Gerard en Cecilia
Vele mooie herinneringen.

,Vanaf mijn geboorte was (voor ons) tante Cor in mijn leven. Zolang ik mij kan herinneren is er altijd contact geweest.

Iedere ochtend werd er samen met mijn moeder koffie gedronken. Met de zwabber werd er dan geklopt De koffie was klaar! Dit hebben ze jaren volgehouden.

Ik zelf speelde natuurlijk met Fenneke. Soms mocht ik mee de hond Lesley uit laten. Jullie gingen regelmatig naar Meyendal.

Ook werd er gewandeld op het strand. Als er opgepast werd kwam tante Cor regelmatig even kijken of ik al sliep. Zij zei vaak ga maar schaapjes tellen dan slaap je zo!

Na de Medemblikstraat de verhuizing naar de Aronskelkweg. Ook daar kwamen we regelmatig. Het was altijd gezellig en er was altijd wel iets om over te praten.

Eenmaal verhuisd naar Zoetermeer bleven wij altijd via mijn moeder op de hoogte. Iedere week belden zij elkaar. De laatste jaren ontmoeten we elkaar op de verjaardag van Fenneke en Joop.

We zagen dat de leeftijd parten ging spelen maar gelukkig was het geheugen nog prima in orde. Het was altijd leuk om nog wat herinneringen op te halen.

 

Fenneke voor jouw zijn er vele fijne herinneringen. Je hebt zoveel voor je moeder betekent! Wat fijn dat je alles gedaan hebt wat je kon doen. Wat heeft je moeder nog kunnen genieten van haar kleinkinderen en zelfs haar achterkleinkinderen nog mee mogen maken. Nu veel geregel en dan komt het gemis. Ik hoop dat alle fijne dingen die jij hebt mee gemaakt je troost kunnen bieden. Fenneke en Joop Christel en Leon en fam. Jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Liefs Marion