phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Corrie Träger - Timmerman

-
Ze had het leven nog lief
Maar haar kaarsje doofde langzaam uit

Uitvaartinformatie

In verband met de coronamaatregelen zal de herdenking in familiekring gehouden worden. Het is wel mogelijk de plechtigheid via een livestream te volgen.
De link kunt u aanvragen via petertraeger@hotmail.com.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Corrie Träger - Timmerman

Deel deze pagina
Speciale, warme herinneringen
Hilly Roseboom
dag lieve Corrie
Helen
Lieve familie

Lieve familie,

Langs deze weg willen wij jullie condoleren met het verlies van jullie moeder.

Ondanks haar hoge leeftijd zullen jullie dit ervaren als een gemis. Het ouderlijk huis, het centrale punt waar de familiegeschiedenis samen kwam is nu verdwenen. 

Wij wensen jullie sterkte bij het verwerken van het verdriet. 

Hartelijke groet Jan en Greet Peet 

Jan en Greet Peet
Een mooie herinnering

Hoewel inmiddels zo'n 50 jaar geleden staat het nog goed in mijn herinnering hoe wij als groep vrienden van Robert altijd welkom waren bij Corrie en Elbert. Thuis op het Ursulaland en op de camping in Ermelo. Veel gezellige gesprekken en inhoudelijke interesse. Ze hebben onmiskenbaar een rol gespeeld bij de leuke tijd die we tijdens onze jeugd hebben gekend. En zo zal ik ze herinneren.

Corrie is de meest taaie van al onze ouders gebleken. Ze is nu de laatste die overlijdt en is ook de oudste geworden.  

Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte toewensen deze dagen en vrijdag bij de uitvaart. Ik hoop dat jullie net zulke mooie verhalen zullen hebben als bij je vader in de tijd. Ik zal er vrijdag in ieder geval digitaal wel bij zijn. Heel jammer en naar dat het nu zo moet zijn.

Ron

Ron Toole
Veel sterkte

Wij condoleren de familie met het verlies. Veel sterkte en mooie herinneringen aan lieve tante Corrie. 

B. Papilaja en kinderen
Een laatste groet, dag lieve Corrie!

Lieve familie.

Langs deze weg willen wij jullie condoleren en heel veel sterkte toewensen.

John en ik hebben Corrie (voor ons is het altijd mevrouw Träger gebleven)leren kennen, toen Karina verkering kreeg met Peter.Dus al een eeuwigheid geleden.

Door de jaren heen ontmoetten wij elkaar vooral op verjaardagen.Een ongelooflijk lieve vrouw ,vol interesse in ons leven en dat van onze kinderen.

Wij zijn dankbaar dat wij haar en natuurlijk ook jullie vader ,hebben mogen leren kennen.Ondanks haar prachtige leeftijd,zal het gemis groot zijn,voor jullie allemaal.

In gedachten bij jullie.

Liefs John & Karin.

 

John en Karin Spaans
Veel sterkte
Teddy Koning
Afscheid van Corrie

Gecondoleerd met jullie moeder en oma.

Door mijn vriendschap met Robert die al op de lagere school begon kende ik haar al vele jaren. Vooral tijdens de puberteitsjaren kwamen wij vaak met de vriendengroep bij elkaar thuis. Zo ook bij Corrie en Elbert aan het Ursulaland. We zijn daar altijd zeer gastvrij en hartelijk ontvangen en niemand was te veel ondanks dat het al een drukke boel was vanwege de 2 broers en zus van Robert. Dit was een zeer intensieve periode.

Helaas is het contact met de ouders terug gelopen nadat iedereen was uitgevlogen en een eigen gezin gesticht heeft. Dit is eigenlijk wel logisch maar wel jammer. Het bleek al moeilijk om de contacten binnen de vriendengroep te behouden.

Zij was de laatste van de oude generatie, nu zijn wij het. Ik herinner mij haar als een fijne en zeer vriendelijke vrouw.

Corrie, rust zacht.

 

Martin en Ria Houtzager
lieve Corrie
Helen
Sterkte

Lieve Familie,

Gecondoleerd met jullie lieve moeder. Wat een enorm gemis.

Als wij haar, op verjaardagen, tegenkwamen was ik altijd weer onder de indruk van haar sterke persoonlijkheid. Wij zullen haar in onze herinnering houden als de sterke moeder en oma die zij was, vol in het leven staand en zo oprecht geïnteresseerd in de mensen om haar heen.

En wat een prachtige warme zo echt jullie moeder foto! Wij hopen dat jullie je getroost weten door de mooie herinneringen.

Zeker in Coronatijd is het afscheid van jullie moeder zo extra zwaar te dragen.  

Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht toe wensen met dit intense verdriet.

Veel lieve groeten, 

Fietje & Hans
Even een bedankje

Lieve familie, hier even een bedankje dat wij ook zo hebben genoten van jullie moeder. Zoals ze ook altijd belangstelling had hoe het met je ging en altijd naar onze kinderen vragen. Heel erg bedankt dat wij dit hebben mee mogen maken.

Heel veel sterkte met dit verlies.

Grada, Jacques, Roy en Monique Zoutendijk.

Grada en Jacques Zoutendijk en kinderen
Condoleances voor de Trägertjes

Bericht voor de Trägertjes

 

Als bevriende familie van de “Trägertjes” hebben we een lange geschiedenis met jullie moeder. Een vrolijke en zorgzame vrouw, die genoot van de kleine dingen in het leven. De verwondering over de planten in de natuur en dankbaar voor alle leuke dingen die op haar pad kwamen. Ik koester mooie herinneringen aan het kamperen in Ermelo.

Corrie was ook de beste vriendin van mijn moeder. Met veel plezier luisterde ik naar de avonturen die ze gedurende de uitjes met haar vriendin beleefde. Meestal was er iets misgegaan en hadden ze daar hartelijk om moeten lachten. Met de trein naar een andere stad, wat rondlopen en een bescheiden hapje eten. Ze genoten hier beide enorm van.

Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder.

 

Jolanda, namens de familie Versteegh

Jolanda Versteegh