phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Corry Krijgsman - van Velzen

-
Ga nooit weg zonder te groeten, ga nooit weg zonder een zoen. Wie het noodlot zal ontmoeten, kan het morgen niet meer doen. Loop nooit weg zonder te praten, dat doet soms een hart zo pijn. Wat je ’s morgens hebt verlaten, kan er ’s avonds niet meer zijn.

Uitvaartinformatie

In verband met de huidige omstandigheden wordt de crematieplechtigheid in besloten kring gehouden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Corry Krijgsman - van Velzen

Deel deze pagina
Herinnering

Altijd met veel plezier de concerten van het Westlands Mannenkoor beleefd. Wat genoot ze van "Jan" zijn zangkunsten ;)

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. 

Lieve groeten,

Marien en Ria
Collega en vriendin

Lieve Allemaal 

Gecondoleerd met het verlies van Corry, wij hebben elkaar in 1984 leren kennen in Wenckebach er zijn heel veel leuke en natuurlijk na al die jaren ook minder leuke herinneringen.

Corry leefde voor haar werk ze was ook erg geliefd in wat zij deed in Wenckebach ze was gastvrouw in de recreatie ruimte, organiseerde zij  de bingo dat was een groot succes waarbij ook de fam van de bewoners en wijkbewoners welkom waren, na afloop werd er gedanst op Corry haar favoriete muziek o.a Koos Alberts en Corry Konings het was altijd feest!

Haar leven verloor glans bij het overlijden van Nick, toen Jan overleed waren er nog weing dagen voor haar met een gouden randje.

Ze genoot wel van haar fam zeker van Sem, Nena en Nox  door sociaal media kreeg ze er veel van mee.

Ik hoop dat ze nu gelukkig is en rust heeft gevonden boven bij haar geliefde mannen, ik zal haar missen 37 jaar 

Liefs Marian 

 

 

Marian Hijzelendoorn
Een blij en lief mens

Lieve Corry

Wij mochten je leren kennen via Lennox en Natalja. Tijdens een leuk uitje bij de Ikea is ervaren dat je voorzien was van veel humor, warmte en plezier. Je kon heerlijk genieten. Voor Natalja was je een echte oma. Als ze bij je vandaan kwam was ze altijd blij en keek ze uit naar de volgende keer. Hartelijk bedankt voor de aanwezigheid binnen ons gezin. Fysiek zullen we je niet meer tegenkomen, in gedachte blijft de fijne energie uit de herinneringen hangen. Een lieve groet en warme hug van ons ♥️. Jos en Sandra 

Sandra en Jos Immers
Lieve collega

Lieve Corrie,

Ik heb alleen maar leuke herinnering aan jou. Als ik er aan denk dan moet ik glimlachen. Zoals die ene keer dat ik mijn haar aan het föhnen was en mijn haarborstel vast kwam te zitten in mijn haar. Ik belde naar jou in Wenckebach of je wilde helpen om dat ding uit mijn haar te halen want ik kreeg het er niet meer uit.... wat hebben we gelachen...   totdat Marian belde en vroeg of je nog kwam werken omdat het eten uitgedeeld moest worden. Toen heb je de kapper maar gebeld voor mij om te vragen of ze mij konden helpen...ik kwam daar en iedereen stond te lachen voor het raam. Gelukkig was het daarna opgelost. Lieve Corrie ik zal je missen en zal veel aan je denken. Ik hoop dat je bij je geliefden bent en nog bedankt voor je vriendschap en collegialiteit. 

 

Marja van Loenen
dag Cor

in 1988  leerde ik je kennen in wenkcebach, als ik er aan denk komt er een glimlach zveel leuke dingen mee gemaakt . ook samen een x nachtdienst gedaan op vakantie met de bewoners. teveel om op te noemen. nu is t stil .

je hebt nu rust , al was je daar niet van!

Helga en familie stertke 

wenny
Foto

Gecondoleerd met het verlies. Het heeft ons erg aangedaan.

Lies & Charles Marugg
Dag Lieverd!

Lieve oma en grote oma!

We gaan u missen.

Dag Lieverd!

X van ons

Kay, Romy, Xem, Nox en Nena
Wat hadden wij altijd veel plezier met elkaar

Als collega’s hebben wij samen veel busreizen begeleid, veel gelachen en ook hard gewerkt. Met de ouderen op vakantie met weinig slaap omdat wij zo nodig nachtrondes wilden lopen. Wat hadden wij daar mooie herinneringen van over gehouden. Jij had één wens en dat was een keer vakantie in de sneeuw. Samen met Jan gingen jullie met ons naar Oosterrijk. Je had de zenuwen, maar eenmal daar vonden jullie het beiden geweldig. Wat was dat een fijne week. Lieve Corry, we hebben elkaar de laatste paar jaar weinig gezien maar je was nooit uit mijn gedachten. Nu ben je bij Jan en Nick. Jou dochter en familie wens ik sterkte.

Inge van der Kleij