phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
profiel

Dick Sanders

-
de bomen komen uit de grond
en uit hun stam de twijgen
en ied’reen vindt het heel gewoon
dat zij weer bladeren krijgen
we zien ze vallen op de grond
en dan opnieuw weer groeien
zo heeft de aarde ons geleerd
dat ál wat sterft zal bloeien
T.H.

Uitvaartinformatie

Dick verblijft tot de dag van de uitvaart in het rouwcentrum van Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, alwaar geen bezoek. 

De uitvaartdienst zal op vrijdag 2 juli in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Dick Sanders

Deel deze pagina
Het komt allemaal goed!

Lieve Mw Sanders, Dick Jan, Vera,

ik wil even een persoonlijk bericht achter laten, omdat ik tot mijn spijt niet bij de uitvaart aanwezig kan zijn. Ik heb morgen nl een ochtenddienst tot 12:45. Helaas is het me niet gelukt om vervanging te regelen. In gedachten zal ik zeker bij jullie zijn. 

Ik zal jullie man, vader, schoonvader erg missen. Hij was een cliënt die je nooit gaat vergeten. Een paar herinneringen:

Als hij vroeg: hou je nog een beetje van mij, dan wist ik al hoe laat het was, dan had hij weer een klusje voor mij te doen.

Ik kon altijd lekker met hem babbelen over voetbal, maar ik mocht nooit iets over een gespeelde wedstrijd vertellen als hij deze nog niet gezien had. Op zondag ging ik extra eerder dan 19u naar hem toe, zodat hij rustig naar zijn clubje Ajax kon kijken. Tot ergernis van Mw schreeuwde hij bij iedere wedstrijd die hij keek. Je zag hem dan altijd mega genieten in zijn stoel met de koptelefoon op zijn hoofd. Hij leefde helemaal mee met de jongens op de groene grasmat. De laatste weken vroeg hij alleen nog maar: hoe was de wedstrijd, heb ik wat gemist? Hij had in de avond vaak geen energie meer om naar een wedstrijd te kijken, hierdoor zag je hem achteruit gaan. 

Als het even tegen zat, dan riep hij altijd: het komt allemaal goed. Deze zin zal ik nog vaak uitspreken en dan zal ik aan de grote Meneer Dick Sanders denken, zoals hij zichzelf vaak noemde. 

Heel veel sterkte samen met elkaar. 

Lieve groet,

 

Astrid (verzorgende vd Vierstroom, wijkteam Seghwaert)

Als facilitair dienstverlener maken wij het vve complex schoon.  Langzamerhand zijn wij ook de tuin er bij gaan doen van Dick.   Soms gingen we plantjes kopen en in het najaar kreeg de tuin een grote beurt.  Het was altijd gezellig en een feest om voor en vooral met Dick te mogen werken.  We hadden samen de grootste lol.  Dat zal ik het meeste missen.  Wij willen u als familie alle sterkte toewensen om de leegte die Dick achterlaat te kunnen verwerken. Hierbij onze condoleance.  Brigitte Wemmers Hans Masselink

Hans Masselink/Brigitte Wemmers van Klien schoonmaak

Als facilitair dienstverlener maken wij het vve complex schoon.  Langzamerhand zijn wij ook de tuin er bij gaan doen van Dick.   Soms gingen we plantjes kopen en in het najaar kreeg de tuin een grote beurt.  Het was altijd gezellig en een feest om voor en vooral met Dick te mogen werken.  We hadden samen de grootste lol.  Dat zal ik het meeste missen.  Wij willen u als familie alle sterkte toewensen om de leegte die Dick achterlaat te kunnen verwerken. Hierbij onze condoleance.  Brigitte Wemmers Hans Masselink

Hans Masselink/Brigitte Wemmers van Klien schoonmaak

Heel veel sterkte toegewenst.

Helaas was het voor mij helaas niet mogeljk om naar de uitvaart te komen, daarom via deze weg een berichtje.

Het was triest om te merken dat de sterke man, die zelf steeds zei dat alles wel goed zou komen en ook steeds weer opkrabbelde nu echt zwakker werd. 

Het is fijn dat het gelukt is om met elkaar zo lang te zorgen dat dhr en mw samen thuis konden wonen en zelfs nog hum 60 jarig huwelijk konden vieren.

Veel sterkte met het verwerken van het verlies en vooral voor mw die nu zo plotseling opgenomen moest worden.

Koester met elkaar de herinneringen, 

Anke van Alphen, wijkverpleegkundige
Een fijne en sterke man die ik nooit zal vergeten

Lieve Mevrouw Sanders en familie,

Wat zullen we uw Dick gaan missen. Een lieve en sterke man die altijd voor iedereen klaarstond en stond te zingen in de keuken. Ik ben toch niet oud joh! zei hij altijd. 

We hadden altijd veel praatjes over de bakkerij van vroeger. Ik heb een blauwe maandag in de koekjesfabriek gewerkt en daar wist hij mij altijd mee te pakken. 
Ook deelde we de liefde voor de Eendenparkweg in Ermelo waar hij samen met zijn vrouw vaak is geweest.

Wat zullen we hem en zijn heerlijke optimistische praatjes missen. 

Ik wens u Mevrouw Sanders en uw verdere familie heel veel sterkte toe ik deze zware tijd. We zullen hem in liefde herinneren. 
 

Lieve groet,

Cora van Daalen, Vierstroom Zorg Thuis
DICK

BESTE DICK JAN   hier een bericht van wim sanders ,dat ik niet op de crematie ben geweest, heeft vele oorzaken, je vader wou geen contact met de famieli, ik ben meerderemalen aan de deur geweest, maar steeds,meri heeft hoofd pijn, ik bel wel, nou mooi niet bij het overlijden van mijn vrouw, geen respons, ik heb dick het laast gesproken op 12 dcember  2018, ik was toen bij hem, hij moest een papier van de rechtbank tekenen, dat ik bewindvoerder word, van onze zus. gre toen heb ik het gelijk gehad over ons slechte contact, hij zou dat herstellen, nu mooi niet, op 20 feb 2019 heb ik hem bericht dat ik bewindvoerder bent geworden, van gre,gre was op 5 feb 2019 92 jaar geworden, nog geen kaart heeft ze gehad,gre ligt nu al 5 jaar in een verpleeghuis, en is zwaar dement,cor het zefde ,er zijnin de tijd 2 van ons overleden zus sas,en de vrouw, van cor , van dick geen respons,waar om niet,we zullen denk nooit weten, ik heb met dick samen gewerkt in de bakkerij, vrijdags slaapte ik bij hem in bed,als wij eruit gingen ging mari naar bed ,zo goed was de verhouding,wat is er gebeurt, ik weet het niet,nu je weet wat, groet aan vrouw, wim sanders 

wlc sanders CUPIDO777888@hotmail.com