phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Mw de Graaf

Diny de Graaf

-
Je bent niet meer waar je was,
maar overal waar wij zijn.

Uitvaartinformatie

We hebben in beperkte kring afscheid genomen van Diny.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Diny de Graaf

Deel deze pagina
Herinnering aan Diny

Wij kennen Diny al sinds 1969 als collega bij De Centrale. Nadat Diny gestopt was met werken, werd ze lid van de VOP De Centrale. Tijdens de jaarlijkse VOP-weekends zagen wij hoe zij genoot van de gezelligheid en samenzijn met oud-collega’s. Ondanks haar beperkingen deed zij spontaan mee met alles wat er werd ondernomen.

Het was een lust om haar te zien genieten.

Arie en Joke Dijkhuizen
Condoleance

Ik wens de familie en in het bijzonder haar zus Lenie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik heb met Diny een hele fijne tijd gehad bij de Centrale dei  zal ik nooit vergeten

Anneke van Ruitenbeek
Lieve, dappere, sterke Diny

Ik herinner me de binnenplaats van de zaak van jullie vader, waar jullie ook woonden. We waren een jaar of tien en speelden, verkleed en wel, het toneelstuk Jan Klaassen en het appelenvrouwtje. Diny, Paul en ik. Er is een foto van, ik zal hem eens zoeken. Dat was zo halverwege de jaren vijftig van de vorige eeuw en we zijn elkaar niet meer uit het oog verloren. Dat kon ook niet, want Diny was trouw. Ik herinner me de woonboot met jullie vader en later natuurlijk heel lang de Wognumstraat. De kaarten en later de telefoontjes op mijn verjaardag. Langzaam klonk in de laatste jaren wel door dat de gezondheidsproblemen groter werden. Ik zal me een lief meisje en een net zo lieve, dappere vrouw herinneren die binnen haar beperking echt iets van haar leven heeft gemaakt. Ik wens jullie, haar familie waar ze dol op was, heel veel sterkte.

 

Edith de Gilde

Lieve Dientje,ik zal je nooit vergeten. Rust zacht.

Gerda van Wijngaarden
Lieve Diny

Zo lang als ik er ben, was jij er ook. Je was er altijd, altijd vrolijk en altijd belangstellend, een vaste waarde in de familie. Zelfs in de 21 jaar dat ik in het buitenland verbleef, hebben we nooit het contact verloren.

Het ga je goed, veel liefs

 

 

 

Linette Kemper-de Gilde
Lieve Diny

Geachte Leny en familie,

Mijn medeleven en veel sterkte met het verlies van Diny.

Veel respect voor de manier zoals Diny in het leven stond.

Lieve Diny, ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en ook een periode heb mogen begeleiden.

Rust zacht.

Arjan van den Berg

Lieve Diny,

Jarenlang gingen wij iedere donderdagmiddag bij de Madurodam Manege op pad, jij te paard en ik ernaast, en dan namen wij onderweg het leven door, variërend van de partijpolitiek tot ons persoonlijke wel en wee.

Het liefst buiten, als jij kwam was het bijna spreekwoordelijk mooi weer! Vooral van de ritten naar de duinen en bij bijzondere gelegenheden naar het strand kon je enorm genieten.

Hoe verdrietig echter waren de laatste jaren, zo getekend door toenemende lichamelijk beperkingen, en waar uiteindelijk zelfs jij er de moed niet meer in kon houden.

Hoe genadig dat daar nu een einde aan is gekomen, maar ach Diny, wat zullen we je missen!

Rust zacht, liefs,

Martha

Martha Michielsen