phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
omslag
afbeelding

Diny van der Sluis-Engels

-
We staan niet altijd stil
bij het woordje Samen.
Maar het is een groot gemis
als Samen uit je leven is.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid om afscheid van Diny te nemen op zondag 31 juli van 13.00 tot 13.45 uur in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag.

Wij nodigen jullie uit om samen met ons terug te blikken op het leven van Diny. Dit gaan wij doen in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op maandag 1 augustus om 10.00 uur.

Na afloop ontmoeten wij elkaar in de ontvangkamer van het crematorium.

Jullie herinneringen aan Diny zijn ons zeer dierbaar. Wij stellen het op prijs als jullie deze, maar ook foto’s, met ons willen delen op www.cuvo.nl/condoleren

Diny hield van witte bloemen/rozen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Diny van der Sluis-Engels

Deel deze pagina
Onze herinneringen aan Diny

Wij hebben Diny en Loek leren kennen op de dansschool. Met nog 2 anderen stellen hadden wij een dansclubje. Niet alleen op de dansschool maar ook daarbuiten werd gedanst. Zo hebben wij veel diner-dansant afgelopen. Lekker eten en dansen met z'n allen. Ook gingen we sparen voor dagjes uit en weekendjes weg, daar moest dan wel weer een dansavond bij zijn.

Samen met Diny en Loek hebben wij nog een wijnreis gemaakt naar Frankrijk de Beaujolais Primeur reis. Met de bus langs diverse wijnhuizen, met eten en drinken en dansen natuurlijk. Een bijzondere herinnering hebben wij aan Hotel "Moulin Rouge". Details hierover zal ik jullie maar besparen.

Alle verjaardagen en speciale trouwdagen waren altijd groot feest bij Diny en Loek. Dansen in de tuin en anders binnen de tafel en stoelen aan de kant en dansen. Geen dansen geen feest !!!

Voor de Corona gingen wij nog naar optredens van de Oldtimers-bigband en nog steeds dansen op deze muziek. Wij gaan dit zeker missen.

Wij wensen Loek en de rest van de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Lieve groet Hans en Mieke

 

Hans en Mieke Wilshaus