phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Ella van den Hurk - Miog

-
Het uur komt
waarin allen die in de
herinneringsgraven zijn,
Zijn stem zullen horen
en tevoorschijn
zullen komen
tot een opstanding
des levens.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op maandag 1 april van 18.30 tot 19.15 uur.

 

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op dinsdag 2 april om 12.30 uur.

 

Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ella van den Hurk - Miog

Deel deze pagina
Sterkte

Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

Martin en Geralda Miog
herinnering

Cees en ik gingen als het gelegen kwam bij tante Ella op bezoek en dan kregen we altijd ...koffie met slagroom ...zooooo lekkker ...soms haal ik ook slagroom en dan zeggen we tegen elkaar   ....ff tante Ella koffie... mmmmmm..

Wij herinneren haar als een hele lieve vrouw met heeel veel liefde voor Jehovah ...haar vader waar ze heel veel troost en liefde uit putte ...haar geloof maakte haar sterk en gaf haar de  kracht om positief te blijven wetend dat er in de zeer nabije toekomst een hele mooie beloning staat te wachten ...namelijk leven in gezondheid en vrede voor iedereen !

 

cees en miranda baptiste
vakantie

Lieve Vera en Lydia

Mijn herinnering aan jullie mama is haar humor en ze was altijd positief.Ik denk vaak terug aan de leuke vakanties die wij hadden ..mama 50 en jullie nog meisjes van 15 en 16...Met de bus naar Rosas ..wat een tocht..midden in de nacht aangekomen en wachten tot de morgen... want dan gingen de luikjes open en konden we eindelijk koffie drinken.Als klap op de vuurpijl naar Fuengirola...maar dan met het vliegtuig...was weer heel leuk! Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe ivm dit verlies van mama.Liefs Carla

 

Carla van de Merwe