phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Afbeelding

Flip Meershoek

-

Uitvaartinformatie

Wij nodigen u uit om hem samen met ons te gedenken in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op donderdag 26 januari om 13.00 uur.

Na afloop is er gelegenheid om de familie te condoleren en zullen wij met elkaar het glas heffen op zijn leven.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Flip Meershoek

Deel deze pagina
Condoleren

Allereerst gecondoleerd met het verlies van jullie fantastische  vader en opa,het was de gezelligste en belangstellende oom ,hierbij nog een paar foto's van vroegere tijden ,mits jullie ze zelf niet hebben,groetjes namens aad en mijzelf...

J.a.m Van der Pouwkraan
Afscheid Flip Meershoek

Hallo Familie

Gecondoleerd met het verlies van een fijne en sociale man

Wij zullen hem herinneren als een man die altijd iets te vertellen had 

Bv over de oorlog in Indien en dat hij naar het Westland trok om druiven te Rausen

Ook de keren dat we koffie dronken met altijd een taartje van Maison Kelder waren fijn

Helaas kunnen wij niet aanwezig zijn I.V.b. verblijf in Portugal 

Veel groeten  Aja enKoos van Paassen 

 

Koos en Aja van Paassen
Gecondoleerd met het verlies Flip

Flip was een goede vriend van mijn ouders vanuit de tijd dat ze carnaval vierden met elkaar. Bep en Flip kwamen regelmatig bij ons over de vloer met etentjes, verjaardagen etc. Ik ken Flip als een ontzettend aardige man die altijd veel te vertellen had en ook heel erg geïnteresseerd was in anderen. Nadat mijn moeder overleden was heeft hij me nog regelmatig gebeld. We zouden nog een keer afspreken om bij te kletsen maar toen kwamen de coronaperikelen en toen ik belde in de kerstvakantie was hij helaas ziek en is het er niet meer van gekomen. Bijgevoegd een foto van mijn  moeders laatste verjaardagsfeestje waarbij Flip uiteraard ook van de partij was. 
Rust zacht lieve Flip!
 

Paulien en June Kegge
Lieve fam.

Wat een bijzondere man ,ik deed altijd de kantine met hem en dan na afloop wie de grootste moorkop  kreeg was een leuke tijd  heel veel sterkte allemaal 

Tanja spierenbugh
De liefste oom

Lieve familie. 

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa, en overgrootvader. 

Voor mij zal ome Flip voor altijd in mijn hart blijven. Hij was getuige van ons huwelijk en dat was niet voor niets. Het heeft ons alle geluk gebracht en zijn hier nog steeds dankbaar voor.  Altijd even vragen hoe het met die ouwetjes op mijn werk gaat en of de werkdruk nog te doen was. En de waterige ogen toen ik mijn broer mijn nier had gedoneerd. Altijd even vragen hoe het er mee gaat. Heerlijk genieten van een indische maaltijd en dan ook nog een paar indische woorden spreken.  Ik ga hem missen,  maar het was tijd. Nu hopelijk weer samen met tante Beb.

Peter, Nellie, en Josje jullie hebben het super goed gedaan. Dat is liefde.

Bedankt voor alles. Liefs Annelies 

 

 

 

Annelies

Lieve familie,
We denken aan jullie en we wensen jullie veel sterkte toe 🌺 🪷🌺 
Sterker dan het verlies zijn de mooie herinneringen aan jullie papa, opa en overgrootopa, die blijven.
Veel liefs ❤️

Johan en Sue Groen
Herinneringen aan Flip

Lieve familie,

Tsja, zoals ik jullie liet weten: “Nu zijn Ed & Willem Bever er allebei niet meer”. Als kind zongen mijn vriendjes (m/v) en ik het liedje uit de Fabeltjeskrant over Ed en Willem, met de nijptang en de combinatietang. Iedere keer zongen we dat weer zodra we oom Flip en mijn vader Leo zagen.

Wat ik mooi vond om te zien is dat Flip samen met Bep zo’n warm gezin had gecreëerd. Een hechte band en veel liefde onderling. Dat is mooi, koester dat, ook nu jullie ‘een generatie zijn opgeschoven’.
Pas onlangs kwamen we (mijn moeder en ik) erachter dat mijn opa, de vader van Flip en Leo, iedere avond door Flip na zijn werk werd opgehaald en na het diner weer naar huis werd gebracht! Dat vind ik heel bijzonder, zeker niet vanzelfsprekend, en heb daar veel respect voor. Wat ik nooit meer zal vergeten zijn de gezamenlijke Sinterklaas feesten in Den Haag (Mandarijnstraat?). Wat een geweldige momenten waren dat!

Ik ben blij dat Flip zo’n groot onderdeel van mijn leven is geweest, hij was door het werk natuurlijk veel bij ons thuis.

Vanuit Frankrijk wensen Dennis en ik jullie veel sterkte. Liefs, Erika en Dennis.

Erika Meershoek en Dennis Moet
Lieve familie

Wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Wat een ontzettend groot gemis. 

Flip en Bep waren mijn buren op de Narcislaan. Een lief echtpaar met veel warmte en gezelligheid. Bij onze eerste ontmoeting vroeg Flip aan mij of ik familie was van de radiatoren fabriek Van Heijst. Dat was het geval en hij vertelde leuke anekdotes over mijn opa en vader die hij gekend heeft. Dat gaf gelijk een band. Een paar dagen later kwam hij met een temperatuur meter van een Van Heijst ketel. Deze was voor mij van grote waarde. Heb mijn opa niet gekend en in 1967 is het bedrijf failliet gegaan. 

Flip hielp mij op de Narcislaan als ik wat technische problemen had in huis. Kwam graag langs bij Bep en Flip in hun gezellige huis. Flip keek graag voetbal en altijd leuke gesprekken.  opgewekt en charmant. Toen ik na korte tijd verhuisde naar Duindorp zijn Flip en Bep op bezoek geweest.  Hij vertelde toen over zijn ervaringen in de oorlog. Zijn vlucht.  De NSBers in Duindorp. En het vissen op zee.

Flip was een hele bijzondere man. Met ouderwetse normen en waarden. Supertrots op zijn gezin. Hij liet altijd foto's zien van zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Zijn ogen straalden. 

Rust zacht lieve Flip. Dankjewel voor onze vriendschap!

 

Patricia van Heijst
Hallo familie

Gecondoleerd met het overlijden van Flip.

Hij was in 1980 een van mijn eerste patiënten, en had gelijk commentaar 

over de verwarmingsbuizen: dat kan beter zei hij.

Niet veel later heeft hij het keurig in orde gemaakt en later de gehele

cv installatie vervangen, samen met zijn broer.

We gelijk al een heel goede klik met elkaar.

Als hij een afspraak had in de praktijk, dan zorgde ik ervoor dat we

genoeg tijd hadden om weer even goed bij te praten.

Deze gesprekken ga ik zeker missen.

Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van deze bijzondere man.

Frits Jeukens