phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Dhr FTB Krullaars

Floor Krullaars

-
EEN GOED MENS MINDER

Uitvaartinformatie

Het is mogelijk het afscheid via een livestream verbinding te volgen;

de code hiervoor kunt u aanvragen via krullaars@hotmail.com

U kunt een persoonlijke herinnering aan Floor achterlaten op www.cuvo.nl/condoleren

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Floor Krullaars

Deel deze pagina
Fantastisch mens

Met het overlijden van Floor verliezen we een mooi, optimistisch en gedreven man!

ik herinner hem als de man die een vergadering binnen kwam en gelijk een kwinkslag maakte. Daarnaast had hij enorm veel kennis van de branche!
 

We gaan Floor missen.

Rust zacht!

 

Richard Bruns
Fietsen

In het voorjaar sprak ik met Floor af dat we deze zomer zouden gaan fietsen. “Verwacht niet dat ik in goede conditie ben. Maar op het gemak een ritje moet lukken”. In mijn agenda kwam ik net voor mijn vakantie een reminder tegen. Het gaat er alleen niet van komen. Een verdomd kundige maar vooral optimistische, geïnteresseerde fijne vent is veel te vroeg heengegaan. 

Jeroen
Mooi mens

In de afgelopen decennia hebben we in verschillende rollen en op verschillende momenten met plezier samengewerkt. Altijd betrokken, altijd vrolijk en altijd met humor. Vakkennis gepaard met empathie. Te vroeg, te jong, te triest. 
 

Rust zacht

Theo Vegter
Berlijn, september 1990

Floor, de mooiste week van mijn leven is nog steeds (en zal het ook wel blijven), die van de marathon in Berlijn, sept. 1990 met onze loopvrienden-groep, waarvan jij prominent deel-uitmaakte ! Met je bijzondere humor,b.v.: "ze noemen hem ook wel eens..............., in jouw eigen geval, de buschauffeur" en je daadkracht, die je die reis ook allemaal moest inzetten. Floris, BEDANKT voor al het lachen in die onvergetelijk leuke looptijd !        Rust-veel te vroeg-in vrede.

Frits Natan
Medeleven

Beste familie Krullaars,

Mijn innige deelneming met het verlies van jullie man, vader en opa. Ik kende Floor als een bijzonder sympathieke man. De leegte die hij achterlaat moet groot zijn. Heel veel sterkte, kracht en troost toegewenst om dit zo grote verlies te kunnen dragen.

Met medeleven,

Melanie Snijders

Gecondoleerd met het verlies van Floor. Ik heb heel veel mooie tijden, gezelligheid en juiste adviezen met en van Floor gehad tijdens het hardlopen bij V&L wat Haag Atletiek werd. Zijn glimlach blijft mij bij.

Dank daarvoor, heel veel sterkte.

Wim van Es
Medeleven

Beste familie Krullaars, 

Het was een enorme schok om te horen dat Floor overleden was. Ondanks dat hij ziek was, klonk hij bijzonder monter aan de telefoon. Eigenlijk zoals hij altijd was: positief, met energie, kijkend naar de toekomst. Floor was een fijne business partner, eentje waar je van op aan kon. Beste Floor, ik ga je missen. Gecondoleerd met het verlies. 
Antoinette Wieman

Antoinette Wieman
Een goed mens minder

Een goed mens minder. Zo herinner ik mij Floor ook. Zelf gaan mijn persoonlijke herinneringen vooral terug naar de tachtig en negentiger jaren. In deze periode trainden wij met een vast loopgroepje bij Haag Atletiek voor diverse loopevenementen. De grootste uitdaging was de marathon. Met als hoogtepunt de Marathon van Berlijn van 1990. De 1e keer na de val van de muur dat we ook door de Brandenburgertor Oost Duitsland in mochten. Een moment om nooit te vergeten. Ook de Duindigt-crossen waar Floor als organisator mede bij betrokken was staan nog in mijn geheugen gegrift. Maar vooral kijk ik terug op al die mooie trainingen die zeker op zaterdagmiddag werden afgesloten bij de club met een biertje. Behalve hardlopen, maakten wij op zondagochtend met een racefietsgroepje het Westland en de duinen richting Katwijk, Noordwijk en Zandvoort onveilig. Dit ook ter voorbereiding op de Elfsteden fietstocht en als absoluut hoogtepunt Luik- Bastenaken-Luik. Floor bedankt voor die mooie jaren samen met jou, hardlopend en op de racefiets.

Veel kracht en sterkte toegewenst.

Carel en Anneke Knoester
Er is een goed mens heen gegaan

Lieve Floor,

Te vroeg ben je deze wereld ontnomen. Wat had ik het je gegund dat je deze strijd zou winnen. Het mocht helaas niet zo zijn en wat een immens verdriet laat je achter. Wat blijft, zijn de mooie herinneringen aan een goed mens. Fysiek ben je er niet meer, maar in het hart blijf je.
 

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik je (in 2017) heb mogen ontmoeten bij mijn werk voor de gemeente Amsterdam als contractmanager Aanvullend Openbaar Vervoer. Jij altijd strak in het pak. Ik had de luxe om terug te kunnen vallen op jouw grote kennis en jarenlange ervaring in de vervoersbranche. Je stond altijd paraat als ik je nodig had, was eerlijk, recht door de zee en had humor. Je was voor mij een rots in de branding. Daarnaast, een warm, empathisch en oprecht belangstellend mens, niet alleen professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Altijd vroeg je als eerste, hoe gaat ie met jou Regien.

Veel sterkte toegewenst aan je gezin, familie bij de verwerking van dit grote verlies. Mijn hart en gedachten gaan naar hen uit.

Ik zal je missen mooie Hagenees, rust zacht daar ‘achter de duinen’,

Liefs Regina 

Regina Imamkhan
Hoe de hazen lopen

14 jaar geleden heb ik intensief met Floor samengewerkt bij de gemeente Amsterdam en regelmatig met hem in de auto gezeten. Ik had een moeilijke tijd met veel verdriet om verlies van dierbaren. Zoals het neefje van Floor al zei: Floor was er voor me, door tijdens de autoritten weinig te zeggen en heel veel te luisteren. Zijn humor en grote voorraad aan spreekwoorden maakten mij elke keer toch weer aan het lachen. Met als topper de ridder te voet! Floor was een lieve, grappige, hard werkende man die apentrots was op zijn lieve sportieve vrouw en geweldige kinderen en kleinkinderen. 

Sterkte voor iedereen! 

 

Mireille Geenen
Hartelijk

Hartelijk

Floor was altijd hartelijk. Hartelijk en belangstellend. Altijd tijd voor een persoonlijke vraag... Dat zal ik altijd blijven herinneren. 

Floor, ik ga je missen.

 

Liefs en sterkte voor iedereen,

 

Janine 

 

 

 

 

Janine van Verseveld
Rust zacht

Beste Floor,

 

Geschokt was ik toen ik je belde en ik je aan de lijn kreeg in het ziekenhuis. Maar zo optimistisch, zoals ik je altijd kende. Een man van wie je altijd op aankon. Je gaf net voor mijn verlof aan weer lekker samen te gaan eten in augustus bij je schoonzoon. Toen ik je telefonisch al een week niet kon bereiken, heb ik gegoogled. En zag ik wat ik vreesde.

 

Rust zacht vriend. Alle sterkte aan de nabestaanden bij het verlies van deze bijzondere persoon.

 

Ricardo Poppeliers

Ricardo Poppeliers
Floor een fantastisch mens!

Lieve Floor,

Het zat er aan te komen, maar het valt altijd tegen en komt veel te vroeg.

Jarenlang hebben we samengewerkt, van voor we werkzaam waren bij de RTC tot ver daarna.

Ik ben de laatste jaren niet meer in het vervoer werkzaam geweest, Helma wel. Jullie hebben de laatste jaren nog redelijk intensief samengewerkt.

We gaan je missen ouwe Hagenees, rust zacht!

 

Peter Claassens & Helma Schouwenaar
Samen werking

Vaak samen gewerkt altijd belangstelling en altijd open en eerlijk.

Sterkte voor de familie

 

 

 

Richard Van Rosmalen
Humor

Gecondoleerd met het verlies van Floor, wij kennen Floor zowel zakelijk als privé.  Wij zijn Rene de Beer, Rene Klinkhamer en Hans van den Hout , oud collega's van West-Nederland. Een keer per jaar zochten wij elkaar op, om in een goed restaurant het afgelopen jaar door te nemen. Die herinneringen zijn ons dierbaar, wij kennen Floor als een optimistisch mens, betrouwbaar en eerlijk. Wat gaan wij die humor van die Hagenees missen. 

Wij wensen de familie heel veel sterkte in de verwerking van dit verlies.

Hans van den Hout