phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Fred Trouwborst

-
Met een lach en een traan
Namen wij afscheid van jou
Wat in onze herinnering blijft, is je humor
Je genoot van het leven
Bedankt voor alle liefde die
je ons hebt gegeven.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Fred in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op woensdag 17 juli van 20.00 tot 20.45 uur.

Wij staan stil bij het leven van Fred in de kleine aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag, op vrijdag 19 juli om 16.00 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Fred Trouwborst

Deel deze pagina
Afscheid

 

Lieve familie,

Vanavond hebben wij stil gestaan bij het overlijden van Fred. Een bridger in hart en nieren. Hele fijne uren hebben wij samen met Fred op de bridge club NBC doorgebracht. Wij zullen Fred missen en wensen een ieder heel veel sterkte toe in deze verdrietige tijd. 

 

 

 

 

 

Mieke Visser van den Berg
Dag Fred

Sterkte Jeanne, ook de kinderen en kleinkinderen alsmede de rest van de familie. Wij zullen hem nooit vergeten.

Sonja en Wim van Dommelen
Aan onze lieve en ondersteunende Family willen wij jullie allemaal van harte condoleren.

 

 We love you all and we are sorry that you are all without "die leuke Fred, die altijd voor iedereen klaar stond en iedereen aan het lachen maakten. Fred wil dat we niet droevig zijn, maar aan de fijne en leuke tijd terug denken. Ik wens jullie allemaal sterkte toe en heel veel liefs van al die family in Canada. Het zijn er wel wat. Rudy en Nel, Rudy Jr. en Tracey, Sarah, Nick en Daniel. Peter en Bea, Francine en James, Jonathan and Paityn en laatst but not least Fiet alias Sophia. Grote knuffels voor iedereen. Hou je taai en denk aan de hele fijne momenten met hem.

Als je hem wat vroeg deed hij het. Ik naaide jurken bij Laufer en ze hadden iemand nodig on Jersey te breien. Fred zat al achter de brei-machine. Zo is hij verder gegaan met een sokken brei-machine. Als onze baas lelijk tegen hem deed zei hij niets maar hij gooide wel zijn oude brood door de machine.

Zaterdags stond ik op de Voorburgse markt en naast mij stond een vleesboer die had iemand nodig om worst te snijden. Fred hielp hem gelijk. Wij ruilde worst met chocola of drop.

Ik ging naar Switzerland op mijn scooter. Moe zei; Je gaat niet alleen, neem Fred maar mee. Gelukkig want op de autobahn hadden we een lekke achterband en dat ding ging aan het slingeren als een gek. Wij hadden allebei leren zolen en we remden met onze voeten. De sparkles vlogen er van af  van de spijkers in onze schoenen. We stopte precies waar er een Zundapp garage was en 10 minuten later waren we weer op weg met een nieuwe band.

In Egnach aangekomen vroeg mijn baas; Waar gaat hij slapen? Naast mij op de grond in zijn slaapzak.
Ze dachten dat hij mijn vriend was. Hij was so knap, hij leek helemaal niet op mij. Mijn haar zat zo plat van die helm op, dus ik zette krullen in mijn haar. s’Nachts sliepen mijn armen in en ik voelde wat op mijn hoofd. Ik gooide al die krulspelden op Fred en lag te gillen. Ik maakte iedereen wakker. Fred zei. Wat is er? Ik zei; Er zit een vogel op mijn hoofd en gooide de laatste krulspelden op hem. Toen moesten we de volgende dag uitleggen wat er gebeurd was. Ze dachten dat hij mij lastig aan het vallen was. Wij konden geen woord Duits of Swiss German. Ik had aan mijn moeder gevraagd hoe hij naar huis moest? Hij kan gaan liften, maar de hele dag ging er geen een auto naar Basel. Toen is hij eerst maar naar Zurich gegaan en vandaar naar Holland. Ja, Fred deed alles wat er van hem gevraagd werd. Nu denk ik dat het er misschien in gedrild was.

Die goeie oude Fred. Als we vroegen. Fred vertel nog wat moppen? Dan deed hij het ook en de buren genieten met ons mee. Al hoorden ze niet wat er gezegd werd, maar het lachen was wel aanstekelijk.

De Family Trouwborst in Canada
Sterkte

Gecondoleerd Jeanne en familie,heel veel sterkte voor nu, en voor de tijd die komen gaat. ?

Sylvia Van de Wege
Optocht na de bevrijding, Mei 1945

Ik was de zuster en Fred was mijn patient. Achter op het wagentje stond:Terug van het Front. Fred was een hele goeie acteur. Hij zat daar heel zielig. Dat is een van de weinige photos waar we met zijn twee-en opstonden. Lief he?

Sophia Trouwborst (Fiet)
Afscheid

Bedankt lieve oom voor al die tijden dat je me zo aan het lachen hebt gemaakt.Niemand deed dat zoals u.

Heerlijke herinnering toen we op vakantie waren met ons zessen.

Het was een fijne nacht die je eens bij ons doorbracht in Canada.Je vond het zo fijn in mijn keuken want daar kon je  rommelen..en de fotos die we maakte bij de Lions gate bridge in Vancouver waar we zo moesten lachen..ik miste jullie zo toen je weer terug ging naar Holland..

En wat fijn dat ik je toch nog gezien hebt in het laatste jaar..zoals gewoonlijk maakte je me aan het gieren...Dag lieve oom...erg verdrieting maak ik afscheid en zal je missen met de rest van de familie..ik wens iedereen het beste door deze tijd.

Veel liefs ..Bea en Peter

Bea
Dag lief, grappig, positief, zorgzaam oompje?

Bedankt voor alle gezellige uurtjes die wij met je hebben gehad. Jij hield van de familie en was gelukkig altijd aanwezig op de familiefeestjes. Wat hebben we gegierd van het lachen met jou. Jouw positieve instelling mag voor velen een voorbeeld zijn. Ondanks dat je zoveel hebt moeten inleveren bleef je altijd vechten en denken aan je naasten. Als er een hemel is dan zal je boven veel lol beleven met je broers en zusje die daar vast al aan het keten zijn?

Mooie herinneringen blijven, maar wat zal jij gemist worden?

Lieve Jeanne en familie heel veel sterkte. 

Mary 

Mary