phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

George Jansen

-

Uitvaartinformatie

George is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, alwaar geen bezoek.


Vanwege de coronamaatregelen vindt - geheel tegen George zijn principes in - de uitvaart in besloten kring plaats, op zaterdag 22 mei om 14.00 uur.
Je kunt de plechtigheid via een livestream bijwonen, meld je hiervoor aan bij marcha.jansen@hotmail.com om de link te ontvangen.


Voorafgaand aan de uitvaart rijdt George om 13.00 uur langs zijn geliefde club GDA in Loosduinen voor een laatste groet.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor George Jansen

Deel deze pagina
Top vent

Lieve Ilja en kids,

Wij luisteren naar George's muziek selectie en herkenen veel nummers van jullie partijen en feesten boven :-)  Abba en Brood en lege flesjes in de krat stoppen in de kleine uurtjes en wij sliepen er gewoon doorheen. Uiteraard hebben wij ook herinneringen aan al zijn CV klussen bij ons thuis, maar vooral even geiten op straat als we elkaar tegen kwamen; altijd een bon mot. Gewoon een top vent was hij voor ons en we leven mee met jullie verdriet maar herinneren zijn gein. 

Hou je haaks, familie Pels

Familie Pels
Een enorm loyale GDA-icoon

Beste familie,

gecondoleerd met het verlies van 'onze' George. Voor mij was en blijft hij altijd zo'n GDA-icoon die GDA tot een hechte, en sociale vereniging maakte. George was er altijd: in goede en in slechte tijden. Ik ken hem, net als zo velen, als: leider, vader, klusjesman, enthousiast supporter en altijd als een positieve, bindende factor binnen onze vereniging. George, met zijn humor, was zelden alleen: samen met Ilja en zoon Che was / is de familie Jansen voor mij een belangrijke GDA-steunpilaar.

  

Gijsbert Bergenhenegouwen
Lieve George,

Lieve familie,

George (en ilja natuurlijk) hebben toch altijd wel een beetje als familie gevoeld, want ik ken jullie tenslotte al mijn hele leven. Ook al zagen we elkaar de laatste jaren maar 1x per jaar (op papa's verjaardag) het was/voelde altijd alsof we elkaar gister nog gezien hadden.

George was altijd zo'n vrolijke, lieve en levenslustige man (geweldig stel samen met ilja, zoveel liefde straalde jullie altijd uit). Van een feestje hielden jullie wel :) als ik van papa weer eens hoorde dat voor de zoveelste keer de politie bij jullie op de stoep had gestaan :)

Helaas kreeg ik van tante eef te horen dat die vreselijke ziekte toch weer terug was gekomen en deze keer genadeloos was..........:( Het is veel te vroeg en veel te snel dat ook jij ons hebt moeten verlaten......

Lieve George doe papa boven de groeten en geef hem maar een dikke kus van ons. We gaan je vreselijk missen en wensen iedereen heeeeel erg veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies.

Heel veel liefs en dikke kussen Nancy (patrick en maxine)

Nancy, Patrick en Maxine
Herinneringen aan George.

Een week geleden hoorde ik dat het niet zo goed ging met George en nu werd mij verteld dat hij al was  overleden. Dat is wel erg snel gegaan in mijn beleving. Ik ken George vanaf de tijd dat mijn kinderen gingen voetballen in de F-jes bij GDA. George was toen leider van het 1e elftal van de zondag. Het  was een geweldige tijd met een prachtige sfeer en ik kan me herinneren dat we met een groep mensen van GDA de promotie van het 1e hebben gevierd in een cafe op Kijkduin. Ik kende George en Ilja toen nog niet echt maar ik paste er helemaal bij voor mijn gevoel en George was een gangmaker en hield van gezelligheid. Ook de feestjes en verjaardagen bij Ank en Herman Smit waren altijd geweldig en het was mooi om al die trouwe GDA mensen, zoals ook George en Ilja, mee te maken. Toen was de club van oude GDA-ers nog groot en nu is het behoorlijk uitgedund. Helaas is George ons nu ook ontvallen. 

Woorden schieten altijd te kort maar toch wil ik Ilja en familie veel sterkte wensen om dit verlies te kunnen dragen en hoop dat ze later troost kunnen putten uit alle mooie herinneringen aan hun echtgenoot, (schoon)vader en opa.  

   

Bob Zonneveld, Ridderspoorweg 74, 2565 AM, Den Haag
Verdriet

Lieve Ilja. Ik ken George eigenlijk alleen maar van even door de gang zien lopen als ik bij jou kwam voor een behandeling. Toch hebben we veel over hem gesproken hij / en wij hadden beide de zorg om een heel  oude moeder. Jij vertelde altijd zo lief en mooi over jouw grote liefde en hoe gek jullie op de kinderen en kleinkinderen waren. Nu moet je hem missen maar kan terugkijken op een prachtig huwelijk van meer dan 50 jaar. Het maakt het verdriet niet minder maar misschien iets dragelijker. Heel veel sterkte voor jou de kinderen en kleinkinderen.

Ria Dingjan
Hij is er niet meer, maar we zullen hem nooit vergeten

Ik herinner mij George als de vrolijke vader van mijn beste vriendin, altijd goedlachs en positief. Immer vol levensvreugde en plezier, wat een mooie man en een geweldige vader! Ik maakte graag een praatje met hem tijdens een borreltje, even slap ouwehoeren of de draak steken met iemand. Ik zal hem op de volgende verjaardag erg missen!

Dikke knuffel en omhelzing voor Ilja, hetzelfde plus mega grote dikke zoen voor Mars en een stevige broederlijke lange omhelzing voor Ché.

Sterkte lieverds, ik denk aan jullie. ❤️
Kus!

Laurens
Jongen

Een aantal jaren geleden zei je dat het mooi was geweest met werken. Je ging samen met Ilja genieten. Wij waren in shock, hoe moest dat nu, elk verwarmings element in ons huis had jij daar geplaatst. Elk jaar kwam je gezellig langs om de ketel na te kijken, maar eerst een bakkie. Zo gezellig kletsen over de kinderen en later de kleinkinderen. Zo trots was je op ze. Regelmatig kwam het voor dat je , als we vroegen, wat krijg je van ons, antwoordde met “ hoofdpijn. Ilja, Marcha en Che we denken aan jullie. Er is nu niemand meer die jongen tegen mijn man zal zeggen.Lieve George rust zacht

Hans en Inge Bouwens

Lieve Ilja 

Gecondoleerd 

Wens je veel kracht bij het verwerken van dit 

Verdriet , heel veel sterkte 

liefs Mieke 

Mieke Kerkhoven
Sterkte met het verlies

Lieve familie

heel veel sterkte met het verlies van George.

 

Anja en Angelo Pasutto
Lieve Ilja, Marcha en Che

Ach George., toch nog zo snel gegaan allemaal, wat had hij waarschijnlijk nog veel plannen en veel willen doen.....

Wij hebben hem altijd als een uiterst vrolijke, vriendelijke man ervaren, als patient maar ook  als de hoeder van ons verwarmings systeem, altijd in voor een grap, in zijn werk rustig en serieus en nooit te beroerd om bij een spoedgeval ons zo snel mogelijk uit de kou te verlossen....

Hij sloeg zich dapper door alle ellende heen , maar heeft 't uiteindelijk dus toch verloren, we waren er allemaal stil van !

Jullie heel veel kracht en wijsheid gewenst om dit ongelofelijke verlies te gaan verwerken en het een plek te geven, wij hebben niets dan goede herinneringen aan George .

Warme groet ,

Jack Rijnties

 

Jack Rijnties en voltallige praktijk
Lieve Marcha, Ilja en Che

Gecondoleerd en heel veel strekte met het verwerken van dit ongelofelijke verlies.

 

Ivo, Yang Xin en Daniel

 

 

Ivo Struijk
condoleance George Jansen

Betreft George Jansen: overleden op 14 mei 2021/ uitvaart zaterdag 22 mei a.s. om 14.00 uur Lieve Ilja, kinderen en kleinkinderen, Langs deze weg - vanwege de Corona tijd - willen wij onze oprechte deelneming betuigen in verband met het overlijden van George. Het is bijna onmogelijk om onder woorden te brengen hoe verdrietig wij werden bij het lezen van dit bericht. Aan de ene kant de gedachte dat hem verder lijden is bespaard gebleven en aan de andere kant het enorme verdriet bij jullie die van hem afscheid moeten nemen. Jullie zullen dan ook heen en weer geschud worden door dergelijke tegenstrijdige gedachten. Als wij het al hebben laat staan dan jullie. Wij zullen op zaterdag a.s. in gedachten bij jullie zijn. Door de corona kunnen wij er natuurlijk niet fysiek bij aanwezig zijn. Wij kunnen wel zaterdag onze liefdevolle gevoelens voor jullie in gedachte uitzenden in de hoop dat dit jullie sterker maakt. Juist ook aanstaande zaterdag. Als wij iets kunnen doen om tot hulp te kunnen zijn aarzel dan niet om ons hiervoor te vragen. Wij houden contact! Een lieve groet van ons, Henny en Ed (de Bruyn Kops -Treffers Hoefbladlaan 143 2555 EE Den Haag)

Ed en Henny de Bruyn Kops - Treffers
George Jansen

Lieve familie,

heel veel sterkte met het verlies, wij denken aan jullie

Riekie en Map

 

Riekie Map
Sterkte

Lieve Ilja Marcha en Che 

Gecondoleerd en we wezen jullie heel veel sterkte.

Sasja, Salim, Samy, Savana Jobels Guerba
Ouwe Rocker

He ouwe Rocker,

Wil je bedanken voor alles wat we samen hebben kunnen doen voor onze vereniging GDA.

 

Sporthal bouwen

Gezellige zondagmiddagen

Trainingskampen

Irish Coffee drinken als FC Amsterdam ging verzamelen

Feestavonden GDA

Stappen in de Pijpenla

GDA 1 (ik als speler, jij als leider)

 

Rest in piece.

 

Lang leve de Cholera!

 

 

 

 

Mark de Ridder
Sjors is een topper, rust zacht

Lieve familie Jansen,

Gecondoleerd met het verlies van Sjors. Ik heb fantastische herinneringen aan hem en hele mooie avonturen met hem meegemaakt. Ik vond Sjors altijd een onwijs lieve en loyale vent waar je onwijs mee kon lachen. 
Op de rouwkaart staat ook ´EK 88´. Ik vind het mooi om te zien dat die unieke ervaring ook voor Sjors een onvergetelijk iets is geweest en ik ben blij dat ik dit samen met hem en de familie Jansen heb mogen meemaken. Daarnaast hebben we nog zoveel leuke dingen meegemaakt, de topmomenten die ik met Sjors gedeeld heb zijn niet op één hand te tellen. 

Er is gek genoeg altijd één moment waar ik direct aan denk als ik aan Sjors denk.
Sjors en Ilja waren bij me in Malaga op bezoek en Junior (die toen denk ik een jaar of 5 was) was er ook. We hadden gezellig bij mij thuis zitten ontbijten en om een uur of 12 vertrokken Sjors en Ilja. Voor vertrek riep Sjors Junior bij zich. Hij drukte hem een briefje van 10 euro in zijn hand. Junior keek Sjors met grote ogen aan en was helemaal onder de indruk, hij dacht dat hij een fortuin had gekregen.
De blik die ik op dat moment in Sjors zijn ogen zag (toen Junior hem bedankte) zal ik nooit meer vergeten. Ik zag warmte, zachtheid en liefde in Sjors zijn ogen. Het is een beeld dat ik nooit meer zal vergeten en het bevestigde wat ik natuurlijk allang wist: Sjors is een superlieve vent, een absolute topper. 

Rust zacht Sjors.  

Arno van Vugt
Gda man

Liever ilja, kinderen en kleinkinderen.

Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen bij dit grote verlies van george.

Ik zal George altijd blijven herinneren als een echte gda man ❤

In gedachte zijn wij a.s. zaterdag bij jullie. 

George is nu uit ons midden🌟, maar nooit uit ons hart💖

Jacqueline bronkhorst
Lieve Marcha, Ilja en Che

Ik kende George pas een paar jaar en nog maar een klein beetje. Van de feestjes bij Mars, de keer dat ik daar gelogeerd had (toen Mars en René op vakantie waren) en Ilja en George ook even de kat eten kwamen geven en we even gezellig zaten te kletsen, vorig jaar op het strand bij Zuid. Soms heb je gelijk iets met iemand, al ken je hem nog niet eens zo goed. En dat had ik met George, die twinkeling van levenslust in zijn ogen, het lekkere down to earth en recht door zee zijn, de lol en liefde die ik zag als hij samen met Ilja op de feestjes bij Marcha was. De laatste paar maanden zagen we elkaar af en toe op de "buitenborrels" in de Oude Molstraat. Natuurlijk hadden we het even over de Corona tijd en hoe anders het leven er nu uitzag. Ilja en George waren natuurlijk pas verhuisd en beiden gestopt met werken hadden ze deze tijd ook heel anders voor zich gezien. Ja, zei George, we dachten we gaan lekker reizen, nee zeg nou staan we hier naar krokussen op het Lange Voorhout te kijken, lekker dan waarna we allebei heel hard moesten lachen. Niet wetende dat....pff. Lieve Ilja, Mars en Che ik wil jullie onwijs veel sterkte en kracht wensen. Het zal niet meevallen om zonder jullie mooie man en geweldige vader verder te moeten. Maar de humor, liefde, herinneringen en jullie relativeringsvermogen zal jullie er zeker bij helpen. Veel liefs, Petra

Petra
Forever young

Lieve Ilja,Marcha en Che

gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies. De mooie woorden die gesproken werden tijdens zijn afscheid geven aan hoe geliefd George bij iedereen was. Ook wij gaan hem missen.

Bij een stapavond tijdens een trainingskamp met GDA wilde we bij een disco naar binnen. Che werd geweigerd(te oud) . George kwam er vrolijk achteraan en mocht doorlopen. Zoals Erik zijn speech eindigde “ forever Young”. Zo zullen wij ons George blijven herinneren.

Hans en Carola
eitjes voor de lunch

The day after . Na jullie strandwandeling geproost op George en toch weer gelachen. De smeuiigheid mag er dan af zijn lieve Ilja, wat hebben jullie het mooi gehad. Een match gesloten in heaven. 13 Juni 52 jaar getrouwd, wie doet dit na?

George vertel nog even over die eierdoos?

Dag moordwijf, dag lieve kanjer, Sabrina en Theo

Sabrina en Theo
Afscheid

Lief gezin/ familie,

Wat een mooi afscheid van George. Ik wist veel over George, maar nu toch weer wat mooie verhalen erbij gehoord en heb met een lach en een traan het afscheid mee gemaakt. Ries heeft het via de livestram gevolgd en was blij dat hij er zo ook bij kon zijn.

Als ik aan George denk dan smelt mijn hart en idd om die mooie en aanstekelijke lach, maar ook zijn puurheid en ondeugende ogen en streken.

Jullie en wij ook gaan hem zo missen, maar weet zeker dat als we over George beginnen we zoveel verhalen gaan ophalen dat het net lijkt dat hij weer onder ons is. 

We zullen je naam blijven noemen George en regelmatig een drankje op jou nemen.

 

Veel liefs,

 

Terry en Ries