phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
omslag
Profiel

Gonny van Heusden - Vrouwenfelder

-
Degenen waar we van houden verdwijnen niet.
Zij lopen met ons mee iedere dag.
Je ziet ze niet, je hoort ze niet, maar ze zijn steeds dichtbij.
Je blijft van ze houden, je blijft ze missen.
Dat blijft zo voor altijd.

Uitvaartinformatie

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Gonny van Heusden - Vrouwenfelder

Deel deze pagina

Beste John,

Mede namens Anja en Tessa condoleer ik je met het verlies van Gonny.

Tijdens onze gesprekjes gaf Gonny altijd blijk van oprechte belangstelling en respect. Daaruit bleek een bepaalde verbondenheid waarop ik met bijzondere waardering terugkijk en waarvoor ik haar bedank.

Ik wens jou veel sterkte toe!

Hartelijke groet,

Si Bon

Si Bon Koo
Hoi John en verdere familieleden

Als wij terug denken aan onze" buurvrouw Gonny" denken we aan een lieve vrolijke vrouw, die hield van zingen gek was op haar tuin. In 1992 het jaar dat wij trouwde mocht ed zich bij haar opkleden waar zij zeer vereerd door was, want zelf dacht ze nooit te trouwen. Gonny was ook de persoon die Ed en mij (hoogzwanger vd 1e) naar het ziekenhuis reed ivm wat bloedverlies, omdat ed niet durfte te ryden ivm hij bier had gedronken. Zij was na de bevalling ook als eerste aanwezig toen bas geboren was. Dat zij jouw John, was tegen gekomen na haar verhuizing naar Den Haag, en daar ook mee ging trouwen, de liefde v haar leven, vonden wij prachtig, en waren ook vereert dat wij hier aanwezig mochten zyn. 

Helaas Gonny, heb je de stryd niet mogen winnen, ook voor jou John. Wat bijzonder dat wij elkaar nog ontmoet hadden in Duiven, toen jullie slechte uitslagen hadden gekregen. John we wensen je heel veel sterkte toe en denk aan jullie mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Veel liefs Ed en Petra Elsing xx

 

Ed en Petra Elsing (Middendorp) Te Duiven
condoleance

Allereerst gecondoleerd met het verlies van Gonny.

Ik heb fijne herinneringen aan haar. Ze was altijd heel meelevend ook

als je ziek was geweest. Ik zat voor haar bij de sopranen en heb met de

concerten een aantal keren naast haar gestaan. Ik zal haar enthousiasme en haar persoonlijkheid gaan missen.

Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Gonny

Nettie Verkade koorlid Musica

Lieve John,

Gecondoleerd met het verlies van Gonny.
Wij herinneren haar vooral van de verjaardagen bij Jethro en Esther thuis. Ze was enorm betrokken bij Abe, Tessel en Brecht en verwende ze graag, samen met jou natuurlijk. De laatste verjaardag waar we Gonny spraken, was die van Abe, een mooie zonnige middag in de tuin. Ze vertelde over het bezoek aan haar familie wat mogelijk was gemaakt door Stichting Ambulancewens en hoe mooi en fijn dat was geweest. Ook van deze middag met familie en kleinkinderen genoot Gonny volgens ons nog enorm. 

Heel veel liefs en sterkte van ons,

Ewout, Myra, Elmar en Mick

Beste John, gecondoleerd met het verlies van Gonnie. 
Onze herinneringen aan Gonnie gaan ook ver terug, hoe jullie altijd samen (soms kwam Gonnie even alleen) bij mij in de winkel kwamen, zo trots op jou als haar man, altijd vrolijk en meelevend, zelfs toen ze zelf voor de tweede keer geconfronteerd werd met haar ziekte. Belangstellend hoe het met Karel was en verdrietig om wat haar (jullie) overkwam. 
Wat heeft ze gevochten om bij jou en familie te kunnen blijven, maar helaas is het haar niet gegund. Wij wensen je heel veel sterkte en blijven haar herinneren als een lieve, meelevende en dappere vrouw.

Met lieve groet Karel en Conny 

Conny Caffa
Nessun dorma lieve Gonny

John, jouw lieve Gonny zal ik nooit vergeten. Zelden ben ik zo’n  betrokken mens tegen gekomen. Wat was ze een lieverd. Altijd een hartelijk woord voor iedereen in de Hopjes groep. Tot op het laatst van haar krachten is ze toch naar onze maandelijkse bijeenkomsten gekomen, uiteraard met jouw hulp.

Ik zal nooit de eerste ontmoeting met Gonny vergeten. Een statige dame met een enorme rode hoed op en een prachtige blouse met paarse violen aan.  Meteen werden er koffie afspraken gemaakt! Met Gonny in de auto was ook altijd een feest! Dan ging de muziek aan en Gonny zong luid mee, dwars door de navigatie heen!

Altijd dacht ze aan jou, John. Er werd altijd iets gekocht voor John die thuis was of eraan kwam om haar op te halen. Het was altijd om je te verrassen maar volgens mij wist jij  wel dat ze thuis zou komen met  bonbons of wat anders lekkers.

Vandaag kwam de kaart. De kaart waaraan meteen te zien is dat Gonny ontzettend geliefd was.  De kaart die wij, Hopjes, helemaal nooit in de brievenbus hebben willen zien liggen. Wij wisten ook dat die kaart zou gaan komen. En nu is het dan echt. Het verdriet is ook echt. Het doet pijn. Ook omdat wij weten dat jij zoveel verdriet hebt en zal blijven houden. We weten ook dat Gonny nog zo graag wat jaren samen met jou had gehad zonder pijn. Nu heeft ze geen pijn meer.

Ik ga onze lieve Gonny, onze spin in het web, onze gangmaker, het meest enthousiaste lid van de Haagsche Hopjes zo verschrikkelijk missen. De groep zal nooit meer het zelfde zijn. 

Lieve John, wees sterk, de komende tijd zal heel moeilijk zijn maar weet dat wij allemaal met je meeleven en aan je denken.

lieve groet van

Antoinette
Mooie herinneringen

Gecondoleerd met het overlijden van Gonny. 

In de afgelopen jaren heb ik Gonny leren kennen als een lieve, betrokken en sterke vrouw. Altijd was ze belangstellend voor anderen. 

Wat heeft ze genoten van het zingen bij Musica. Met plezier denk ik aan haar terug. We zullen haar missen.

Heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Nicoline van Halewijn
lieve Gonnie

Lieve John, ik had al een paar dagen niet in mijn brievenbus gekeken en tot mijn grote schrik.....

Gonnie leerde ik kennen toen mijn moeder in het verpleegtehuis werd opgenomen. Ooit zaten wij samen aan het kerstdiner met alle bejaarden en vertelde zij mij hoe gelukkig zij was  door te trouwen met een man en er ook nog "gratis" kin deren bij te hebben gekregen. Alle bejaarde dames vonden dit heel mooi en ik was stiekem jaloers...Zij was zo opgewekt en zo aardig  voor iedereen. Ook in de periode na de dood van mijn man was zij zo hulpvaardig. Wat een groot gemis. Het was een lieve vrouw, je moest wel van haar houden. 

Francine Honing
Dag moedige vrouw

Een ontmoeting in de bus naar Zwitserland. Een liefdevol paar op vakantie.Mooie gesprekken in de Glacier Express.Jouw oprechte belangstelling en eerlijke ontboezeming, dat je niet meer beter zou worden. Het genieten van ieder moment samen. Zoveel behandelingen omdat je door wilde gaan.Alleen mogelijk met een liefdevolle zorgzame partner,John.Dank je wel Gonny, voor de mooie herinneringen.

Een laatste groet van Rudolf en Yvonne

 

Rudolf en Yvonne
Kinderdagcentrum 'De Joppe'

Beste John,

Onze kinderen Jonatan en Mattias bezochten tot 1995 respectievelijk 1997 het kinderdagcentrum 'De Joppe'. Jij was - bij mijn weten - toen nog niet in beeld. Gonny gaf toen leiding aan het team en was dus ook verantwoordelijk voor de gang van zaken. Zij deed dat in mijn waarneming op een voortreffelijke wijze. Ze genoot van 'haar' kinderen. Ze leefde mee toen onze kinderen ziek waren en uiteindelijk overleden. Ook na onze en haar tijd bij De Joppe is die band blijven bestaan. Vorig jaar bezochten jullie ons in onze nieuwe woning. Het waren lange gesprekken, waarbij ik ook wel het voorgevoel had dat Gonny afscheid kwam nemen. 

Wij herinneren haar als een liefdevolle vrouw. We wensen jou heel veel sterkte, lopend op je levenspad in de beleving dat Gonny op een verborgen wijze present blijft. 

Nicolet Verdam en David Renkema

David Renkema
Herinnering aan een heel mooi mens

John, gecondoleerd met het verlies van Gonny

Wat een prachtige foto op de kaart, helemaal de Gonny die ik 23 jaar heb mogen kennen.

Jaren zat Gonny achter mij, op het haar zo geliefde koor.

Wat zal ik haar missen, altijd enthousiast en optimistisch, en altijd een praatje.

De moeilijke tijden als ze door haar gezondheid niet kon komen, maar zo gauw het weer een beetje beter ging was ze er weer!

Als we weer kunnen gaan zingen blijft er een lege plek, maar ik zal haar altijd blijven herinneren als een enthousiaste medezangeres.

Ik wens je heel veel sterkte met dit grote verlies!

Dea de Koning (WKVMusica)
Goede herinnering aan Gonny

Geachte Familie van Gonny,

Als koorlid heb ik goede herinneringen aan Gonny.

Ze was altijd betrokken bij de leden van het koor Musica.

Toen ik haar vertelde dat mijn dochter met borstkanker werd geconfronteerd hebben wij met regelmaat over het ervaren van de ziekte van zowel Gonny als mijn dochter gesproken.

De gevolgen van de ziekte waren herkenbaar.

Gonny vroeg met regelmaat hoe de situatie bij mijn dochter ontwikkelde en gaf tips vooral met het geestelijk dragelijk te maken.

Ontzettend verdrietig dat het voor Gonny zo moest eindigen.

Ik wens u veel sterkte.

Hans van Es

Hartschelp 25

2681 DR

Monster

jc.vanes@caiway.nl

 

Hans van Es
afscheid Gonny Vrouwenfelder

Jammer dat we elkaar niet even vast kunnen houden, alleen al om te kunnen zeggen hoezeer we met elkaar verbonden zijn.

Wat is het toch fijn om zaken als het wel en wee van je kinderen en kleinkinderen met elkaar te kunnen delen.

Samen met Gonny vakanties en fietstochtjes uit te stippelen en te beleven.

Morgen is het afscheid van Gonny, die prachtige eerste zin " Degenen waar we van houden verdwijnen niet" daar zal ik me aan vasthouden.

Ik wens je heel veel sterkte en hoop je gauw weer te zien.

Alice en Hans 

 

Alice en Hans de klerk
herinnering aan Gonny

Lieve John,

Vanmorgen vond ik, toch tot mijn schrik, de beeldschone kaart met het zo droevige bericht van Gonny's overlijden. Ik condoleer je en ik bewonder je voor de bijzondere wijze waarop je zoveel jaren samen met haar hebt gestreden en voor haar hebt gezorgd. Ook haar onuitgesproken wensen werden door jou vervuld en je hebt haar lijdensweg daardoor zoveel lichter kunnen maken. Dat is iets om dankbaar voor te zijn. Je hebt haar omgeven met bloemen waar ze zo van hield zowel in de voor- als achtertuin en binnen op tafel en de foto op de kaart is daar ook een bewijs van. Ze was zo bijzonder en mentaal zo sterk en zo lief en zo flink en ze laat een hele diepe indruk achter en een even groot gemis.

Ik leerde haar eerst kennen via maison Gaspard waar mijn moeder haar laatste jaren doorbracht. Daar maakte ik ook haar afscheid mee bij  haar pensionering en daar was ze het stralende middelpunt in de wetenschap dat ze meer tijd zou krijgen om met jou door te brengen. Jullie genoten nog van vacanties in de zon en tijdens haar ziekteproces waren er ook nog  momenten om samen in het buitenland te genieten. Maar ook in holland bleef ze actief en gaf de koorzang haar nog regelmatige afleiding en vreugde. Ik mocht met een vriendin naar haar kerstconcerten in de kerk in Monster waar we een aantal jaren enorm van hebben genoten. Bij  jullie thuis was het altijd gezellig en fijn om jullie samen zo gelukkig te zien. Ook ons laatste uitstapje naar Ockenburg was een geweldige dag met prachtig weer en met de  nieuwe rostoel waar jij weer voor had gezorgd.

Lieve John, weet dat ik veel aan je denk en ik wens je alle sterkte met dit intens verdrietige verlies. Alle herinneringen zullen je kracht geven.       Wees omhelsd, Mara.

 

 

 

 

mara croese
Lieve buurvrouw,

Je zorgde voor volop bloemen rond het huis.

En in de herfst pompoenen op het terras.

We konden "van schuin boven" meegenieten.

Je voerde zelfs de egeltjes.

Altijd was je bezig in de tuin,

maar dit jaar helaas minder.

Je was een lieve buurvrouw,

we hadden elkaar vaker moeten spreken!

Asha en Kees
Voor John

Beste John, 

Gecondoleerd, wat verdrietig dat je haar nu moet missen. Wij zagen jullie met verjaardagen en zelfs eens bij ons thuis. Tante Gonny was altijd even hartelijk en zeer belangstellend voor iedereen. Een knappe vrouw, altijd goed gekleed en stijlvol maar toch een warm mens. Weet je dat ik haar op het laatste, bijzondere feestje in Hellouw nog mooier vond? Ineens zagen we haar zachte kant, een soort berusting en intens verlangen om te genieten. Dat was heel mooi en speciaal om te zien.

John, je zult haar verschrikkelijk missen maar zie haar terug op mooie dagen in de tuin en de bloemen, op droeve dagen in lucht gevuld met muziek en dan zal het gaan. Vul het lege huis met mooie herinneringen en ze zal altijd een beetje bij je zijn. 

Sterkte, 

Saskia, Conraad, Arie

Saskia en Conraad
Lieve John

Lieve John,

Mijn herinnering aan Conny, begon toen zij op een dag mijn winkel binnenliep. Er was herkenning   Die dag kwam zij binnen, had mijn shawl 's zien hangen en hoopte dat er 1 was in paars en rood voor de Red Hat society haar damesclub. Helaas geen shawl, maar wel een heel leuk gesprek, dat al gelijk heel open en gezellig was. Paar weken later kwam zij weer binnen een heel andere Conny, met een heel dik gezicht, ik vroeg hoe dat kwam en zij vertelde van haar ziekte ,  daar was dus de herkenning, want ook ik ben een soort chronische kankerpatiënt, een overlever zou Conny zeggen. Vanaf die dag ontspon er tussen ons een vriendschap, niet 1 waarbij wij aan elkaars tafel zatten, ookal hebben wij vaak in de winkel koffie of thee gedronken, maar toch vriendschap. Ik heb jouw vrouw, Conny als een lieve krachtige dappere vrouw leren kennen en ookal waren het korte maar intense momenten, ik heb met haar gelachen, gehuild en gehoopt. Ik ga haar missen, dat is zeker. Lieve John heel veel sterkte in de toekomst, hoop dat jij op een dag weer eens mijn winkel binnenloopt

Groet Wietske 

Wietske Kooks
Gecondoleerd

Beste John,

Gecondoleerd met dit grote verlies. 

Wij hebben fijne herinneringen aan de gesprekjes met Gonny om en rond het huis en vanaf het balkon, vooral over de mooie tuin waar wij elke dag van mogen genieten. Wij zullen haar missen.

John wij wensen je heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Liefs Roel & Yolanda

Roel & Yolanda
Afscheid

Lieve John, Een engel op aarde is heengegaan. Ik ben dankbaar haar te hebben gekend. Gonny was een vrouw die waar zij ook vertoefde, zeer geliefd was. Haar genegenheid, liefde en vrolijkheid wist zij uit te dragen. Heerlijk genieten! Vooral van jou John en de kleinkinderen, waar zij verzot op was. Ook van de tuin, het zingen waar zij helemaal in opging. De mooie vakanties met vliegtuig, auto en fiets. Jullie waren zo’n mooi koppel, helaas kwam er veel te vroeg een einde aan haar mooie leven. Zij wilde nog zoveel doen! Lieve John, ik wens je heel veel sterkte en moed om deze zware tijd door te komen. Gonny zal altijd in mijn herinnering blijven. Liefs Tilly, ex buurvrouw en vriendin

Tilly Luppenga
Beste familie

Allereerst wil ik jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Gonny. Ook al ben ik al weer een paar terug naar mijn roetz in Brabant lees ik wekelijks het AD en kwam de advertentie tegen. Je gaat dan toch allerlei herinneringen ophalen en daarbij kwam ik ook tegen dat haar loopbaan buiten haar schuld om niet altijd over rozen is gegaan en aangezien mij bij dezelfde werkgevers ook is overgekomen hadden we hierdoor toch wel iets speciaals met elkaar. De laatste keer dat ik jullie tegenkwam was in het ziekenhuis, alleen kan ik me niet meer herinneren voor wie van jullie beiden jullie daar waren. Denk aan de fijne momenten met haar en die zijn er veel

Hartelijke groet

L Mattijssen