phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Hanny Menschaart - Toet

-
Hanny is nu verhuisd naar de harten
van allen die haar dierbaar zijn

Uitvaartinformatie

Hanny is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, waar bezoek niet mogelijk is.


In verband met de huidige omstandigheden vindt de crematieplechtigheid in besloten kring plaats.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Hanny Menschaart - Toet

Deel deze pagina
Gecondoleerd

Hanny was kort na mij lid geworden van onze Probusclub. We hebben altijd veel met elkaar van gedachten gewisseld, ook over onze Indiaprojecten. Het was een heerlijk mens om mee te praten. Het is met recht een verlies. Van harte gecondoleerd, we zullen haar missen.

 

Alice en Menko Wijnen-Kroon
mijn medeleven voor de nabestaanden

Langs deze weg wil ik u allen van harte condoleren met het verlies van Hanny.

Een zeer lieve vrouw die ik heb leren kennen een paar geleden tijdens de fietstochtjes van de NVVH, waar ze enorm van genoot! vooral de tochtjes door de mooie natuur in onze omgeving en ze was een trouwe deelneemster. Tijdens de koffie had ze altijd een luisterend oor voor ieders wel en wee. Zo zal ik haar altijd blijven herinneren.

Heel veel sterkte allemaal met het afscheid en gemis,

Emmy van den Bos-Verhaar

Emmy van den Bos-Verhaar
Gecondoleerd met het overlijden van onze Probus Vriendin

Lieve familie

Gecondoleerd met het overlijden van Hanny. Ik bewaar fijne herinneringen aan haar. Vond haar een warm en liefdevol persoon, met een brede interesse. Zij heeft bij mij een paar computer cursussen gevolgd. Altijd heel plezierig. Wens u veel sterkte om dit verlies een plekje te geven. Loes Voogd

loes Voogd

Gecondoleerd met het verlies van Hanny,

Hanny was onze buurvrouw, ze was altijd geinteresseerd en deed altijd een kaartje in de bus wanneer onze dochter jarig was dit vonden wij altijd erg attent.

Wij herinneren haar als een sterke vrouw.

Heel veel sterkte voor Ton en familie toegewenst

 

 

 

 

Frank, Annette en Gaby Heijneman
Gecondoleerd

Lieve familie,

Gecondoleerd met het verlies van Mw Menschaart-Toet.

Ik heb met veel plezier haar huisje schoongemaakt. En tijdens de koffie leuke en fijne gesprekjes met haar gehad. Wat mij meest is blij gebleven, is dat ze graag haar tuintje in wilde om hortensia te snoeien, maar dat niet meer kon. Ik heb respect voor haar, de kracht die ze had om door te gaan. Ik ga deze gesprekjes missen. Ze was een lieve, warme vrouw.

Wens u alle heel veel sterkte en kracht om het verlies te verwerken.

Miranda Keijzer-Huis

 

Miranda Keijzer-Huis
Stilstaan bij het overlijden van Hanny Menschaart-Toet

Diep gemeende condoleances aan alle dierbaren en andere relaties van Hanny.

Al langere tijd wisten we dat het overlijden van Hanny te verwachten was maar toch.... wanneer het dan echt zover is stemt dat erg verdrietig.            Zij was al lange tijd lid van Probus Vrouwen Westland.

En zij was, met haar bekende rustige, belangstellende en lieftallige uitstraling zoveel mogelijk bij onze clubbijeenkomsten aanwezig. Haar ziekte belemmerde haar niet om toch te blijven komen en altijd tevreden te vertellen dat het wel goed met haar ging.                        Toen het echt niet meer lukte bleef zij berichtjes die zij kreeg op een lieve wijze beantwoorden tot ook dat niet meer lukte. 

We zullen haar als lieve Probusvriendin zeer missen.

Rust zacht Hanny

 

Hélène van Winden- Welschen
Vriendschap

Lieve Ton en familie,

Van harte gecondoleerd met het verlies van Hanny.

Hanny en ik kennen elkaar vanaf 1974 toen ze werd aangenomen  bij de afdeling VIBO, we deelden samen een kamer, erg gezellig met plantjes en frutsels, heel veel gelachten en leuke en trieste dingen beleefd. Hanny was heel veelzijdig ze maakte de mooiste foto's van haar mooie en interessante reizen die ze heeft gemaakt. Ook kon ze prachtig schilderen. We gingen naar dezelfde schoonheidsspecialiste Nicole en kapster Sil. In de 10 jaren dat we in Lux. woonden, zagen we elkaar bijna iedere zomer, en gingen samen met Kor erbij lunchen in Scheveningen, de laatste keer was in augustus 2019, in 2020 heeft Covid roet in het eten gegooid, het is er helaas niet meer van gekomen, gelukkig hebben we nog vaak met elkaar kunnen bellen. Het was fijne collega en een geweldige vriendin, we zullen je erg missen. Ik wens Ton en de familie heel veel sterkte toe voor de komende tijd.  

 

Anneke Arts
Condoleance

Allen van harte mijn medeleven met het verlies van uw geliefde partner en tante. Heel verdrietig en ingrijpend als we een geliefd iemand moeten verliezen door de dood. Veel sterkte toegewenst voor de toekomst als u met het verlies moet leren leven.

Ik heb haar leren kennen in de Probusvrouwen Westland als een betrokken en bescheiden persoonlijkheid. We dragen dezelfde achternaam en zijn beiden in Scheveningen geboren, dat vond ik ook bijzonder. Wij als vrouwengroep zullen haar ook missen.

Een liefdevolle groet van Rieneke Bruin-Toet

Rieneke Bruin-Toet
Rust in vrede

Als ik aan aan Hannie denk zie ik in gedachten bloemen, schilderijen, pasteltinten. 

We zullen je missen, lieve Hannie. 

Rust in vrede

Matty

Afscheid van een jeugdvriendin

Beste Ton,

Na het overlijden van Hanny komen er veel herinneringen boven.

Ik ken Hanny als teener-vriendin. Samen hebben we onze namen veranderd; zij van Annie naar Hanny, ik van Maartje naar Mary. We waren een sportief stel en samen hebben we veel plezier gehad.. Ik maakte kennis met haar Scheveningse familie. Haar Vader en haar broers waren visser. Op haar verjaardag feliciteerde haar vader haar via Scheveningen radio. En wij zwaaiden haar vader uit vanaf de havenpier.

Ik heb zelfs met haar in de bedstee in haar ouderlijk huis geslapen. Ik herinner me ook nog de prachtige klederdracht van haar Moeder op zondag als we naar de kerk gingen etc., etc.

Het duurde tot wij verkering kregen en elkaar uit het oog verloren.

Het was bijzonder dat wij elkaar weer zagen bij de viering van ons 50 jarig huwelijksfeest. Daarna hadden we af en toe kontakt via bezoeken en via de telefoon.

Inmiddels waren we allebei oud en ziek geworden maar konden we elkaar een beetje steun geven en zelfs opvrolijken.

Helaas kan ik niet op de afscheidsbijeenkomst komen, mijn gezondheid laat dat niet toe.

Ik wens je heel veel sterkte, ook namens Joop.

Mary Brussé - Roos

 

 

 

 

Mary Brussé - Roos
Herinneringen aan Hanny Menschaart

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Hanny.

Hanny en ik hebben elkaar rond 1972 ontmoet op een architectenbureau, waarna wij vriendinnen zijn geworden. We hadden beide interesse in cultuur en architectuur.

Ik denk met veel plezier aan onze ontmoetingen  en uitstapjes in de afgelopen jaren.

Ik hoop dat de mooie herinneringen in de afgelopen jaren u allen tot kracht zullen zijn; in het bijzonder geldt dit voor haar grote liefde Ton.

Ik zal met gevoelens van weemoed en vriendschap aan haar terugdenken.

Hanny heeft een welbesteed leven gehad.

 

Ruud van Dam en Thea van Haastrecht.

 

Thea van Haastrecht
VAN VRIENDEN

Verdrietig zijn wij door het overlijden van Hanny Menschaart.

Hanny was lid van onze Vereniging NVVH VROUWENNETWERK

Zij nam deel aan veel activiteiten zoals contactmiddagen, bridge en 

fietsen. Zij blijft in onze herinnering als een vriendelijke, belangstellende maar bovenal optimistische vrouw. Wij wensen haar naasten veel sterkte en kracht met dit verlies.

Helga Rullmann

Voorzitter

 

NVVH VROUWENNETWERK