phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Hans de Groot

-
‘’Wat hij met zijn ogen zag,
konden zijn handen maken.’’

Uitvaartinformatie

Hans is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, alwaar geen bezoek.

De afscheidsceremonie voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op donderdag 11 november om 16.15 uur. 

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Hans de Groot

Deel deze pagina
Heel veel sterkte!

Ik ben erg geschrokken van het bericht van het overlijden van de heer De Groot. Ik ben sinds 2003 (over)buurman van hem, en sinds die tijd heeft hij mij meerdere malen ontzettend geholpen met diverse zaken, zoals raamvervangingen toen er bij mij ingebroken was. Altijd was hij bereid om mij (of ons als VVE zijnde) te helpen of advies te geven met van alles en nog wat. Graag maakten wij ook gebruik van zijn netwerk voor wat betreft onderhoudszaken aan het gebouw. Ik zal mijn zeer gewaardeerde buurman missen en wens Elly en de familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies!

Wim Ridderhof
Ouwe Reus

Hans het is jaren geleden dat wij elkaar voor ‘t laatst hebben gezien.

jij hielt het nog vol,maar ik haakte eerder af.Wij misten ons cluppie HKV.

Daar maakten wij veel hoogte-en diepte punten mee,maar onze club vormde één grote familie. Waar jij vaak een spil in het geheel vormde was het El die rustig op de achtergrond toe keek.

Hans je kon ook een ruwe bolster zijn maar meestal met een hele blanke pit.Hans je hebt nu rust.Groetjes aan Greetje.

Sterkte voor al jouw naasten.Het is een zeer bittere pil.

 

 

 

 

 

 

 

Rob Chef d’Hotel
Zo plotseling, zo onverwacht

Beste El, Rob, Debbie/Henk en Tobbias  

Heel veel tranen voor het gemis.

Een glimlach voor alle fijne, mooie en leuke herinneringen die Hans voor jullie achterlaat. 

Ik wens jullie heel veel kracht toe. 

Kitty vd Schaft 

 

Kitty v.d.Schaft
Dank je wel lieve Hans

Dank je wel lieve Hans voor alles wat  je voor ons hebt betekend!

Mijn 1ste kennismaking was toen ik als 7 jarige ging spelen in de pupillen bij HKV.
Ik heb samen met je dochter Debbie gespeeld maar ook met je zoon Rob in de aspiranten en later nog jaren in de selectie. Ik noemde je toen nog Ome Hans. Later werd het Hans of Hanssie toen we als dertigers met een leuke ploeg van oud spelers van HKV en de Eibers in het vijfde gingen spelen. Wat een mooie tijd, geweldige middagen op het veld en avonden in de zaal. 

Je was altijd enorm behulpzaam naar de mensen toe waarom je gaf. Ook bij ons heb je heel wat af geklust in en rondom ons huis. Ik noem bijv. het tegelen van de keuken en het plaatsen van een nieuw aanrechtblad, het aanleggen van ons tuinkraantje, het plaatsen van tochtstrips of en dat vond ik misschien nog wel de mooiste van allemaal, het helpen witten van het plafond in de woonkamer. Ik zal nooit meer vergeten dat je bij ons op bezoek was en we aan een biertje zaten dat je op een gegeven moment naar het plafond keek en zei “wordt het niet eens tijd dat jullie gaan witten”. 
Een week later stond je met je witselspullen voor de deur, we hadden geen keus, er moest gewit worden. We hoefden het maar te vragen en je stond voor ons klaar. 
Het was je nooit teveel.

Je bent door de jaren heen onze vriend geworden en voor Roger zelfs een 2e vader figuur.
Je kwam geregeld bij ons op bezoek om een bakkie koffie of een biertje te drinken en we praten dan over van alles en nog wat. 
Ook hebben we vele fietstochten gemaakt en zijn vaak heerlijk uit eten geweest. Jaarlijks aten we bij jullie op de volkstuin door jou zelf gebakken scholletjes.
Met Rogs naar de Kuip om een wedstrijd van Feijenoord bij te wonen vond je helemaal geweldig.
We hebben nog zoveel meer gedaan, voor ons nu allemaal hele mooie en dierbare herinneringen. 

We zijn op jullie 50 jarige huwelijksfeest geweest en op je 80ste verjaardag. Je was samen met Ariënne onze getuige op ons huwelijk. Met oudjaar bracht je vaste prik zelf gemaakte appelflappen. Maar de appelflappen zullen nooit meer zo zoet smaken als die van jou en Ellie. 
Op onze trouwdag bracht je traditiegetrouw altijd pioenrozen uit eigen tuin. Teveel om op te noemen maar het zijn allemaal mooie herinneringen voor ons. 

Dankbaar voor je vriendschap en alles wat je voor ons betekend hebt. We gaan je enorm missen en zullen je nooit vergeten.
Je zit voor altijd in ons hart.

Ellen en Roger
XXX
 

Ellen van Gent en Roger de Waal
Oprechte deelneming

Sterkte met het verlies, ik kende Hans omdat hij voor mijn papagaai een stepje heeft gemaakt, de tekst "wat zijn ogen zagen, maakte zijn handen" klopt als een bus. Herinneringen blijven gelukkig en hoop dat dit jullie door deze droevige tijd heen loodst 

André en Yolanda Hilgersom