phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Hans Renner

-

Uitvaartinformatie

De crematieplechtigheid zal plaatshebben in de aula van crematorium Rotterdam Zuid, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam, op woensdag 14 augustus om 12.00 uur.

Er is van 11.30 uur tot 12.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen.

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Hans Renner

Deel deze pagina

Gecondoleerd met het verlies van Hans. 

Ik wens Nel, kinderen, kleinkinderen en familie heel veel sterkte 

Gerda de Heer
Lieve allemaal

Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst niks is moeilijker om afscheidt  van  een geliefde  te nemen en verder te gaan voor altijd in jullie hart waar jullie ook gaan hij zal altijd in jullie harten voortbestaan. 

Marja & melvin en de kinderen
Condolatie

Onze condolaties aan de familie met het verlies van mijn broer en zwager. We zullen hem missen. Heel veel sterkte

Willem Renner
Troost in moeilijke tijd

Lieve Mariska, Derk, Daan,  Louize en andere familieleden,

Jullie (schoon)vader en opa heeft hard gestreden tegen zijn ziekte , maar mocht de strijd niet winnen. Er komt een moeilijke, verdrietige tijd aan, maar hopelijk vinden jullie troost in alle mooie herinneringen.

We wensen jullie heel veel sterkte xxx

Dymphie en Johan van Schouwen

Zo gevochten zoveel eraan gedaan. 

Maar toch dit gevecht moeten verliezen.

Hans was een harde werker en als buurman ontzettend behulpzaam.

Bedankt Hans

Solveigh jaegers
lieve hans

we wilden elkaar nog ontmoeten maar dat is er nooit meer van gekomen  de herrinneringen die ik van je heb dat is dat ik veel bij jullie in de  fazanstraat logeerde ik vond het zo fijn bij jullie met tante riet ome ger en jullie de kinderen je moet weten dat ik dat nooit zal vergeten en altijd in mijn hart meedraagt en je nooit zal vergeten je bent het zoveelste sterretje die ik snachts weltrusten zeg ooit zien we  elkaar

christa staats
Een groot gemis.

Lieve Nel, 

Wat zal je Hans missen. Hij vrolijkte het leven op. Altijd goede zin en optimistisch. Heel veel sterkte de komende tijd. 

Liefs, Marian

 

Marian van der Ent
Veel te jong

Lieve Nel,

Vanavond heel erg geschrokken toen we je bericht lazen. Vorig jaar rond deze tijd, zagen we Hans voor de laatste keer. Hij was nog zo optimistisch en strijdvaardig. We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Heel veel sterkte de komende tijd met dit zware verlies. 

Richard

Gecondoleerd met dit verlies we zullen Hans érg missen en hem in ons hart blijven dragen Bedankt Hans dat u mijn lieve oom was 

Ome Frans En Dunja Guddens

Gecondoleerd met het verlies van Hans.

Wij wensen jullie veel sterkte.

Remco, Am en Nongna

Lieve Nel,

 

Gecondoleerd. Veel sterkte en ik denk aan u. 

Liefs,

welmoed 

Welmoed
Gecondoleerd

Ik wens Nel de kinderen en familie heel veel sterkte toe met het verlies van Hans, heb vroeger veel gelachen om en met hem.

Peter Spitse
Lieve fam van hans

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.❤️?

Jolanda Hermus
Gecondoleerd

Familie van Hans gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte gewenst.

Rob en Ciska Karremans
Een mooie herinnering

Lieve Nel en familie,

Gecondoleerd met het overlijden van Hans, jullie vader, schoonvader en opa.

Wij hebben Hans 23 jaar geleden voor het eerst ontmoet bij de verbouwing van ons huis en wat een vakman! Ik vergeet nooit meer dat er in de keuken, er lagen mooie oude tegels op de vloer die wij graag wilde laten liggen, één tegel te kort kwam. Hans heeft toen zelf een tegel gemaakt en deze precies in de kleur van de andere tegels geschilderd. Je ziet er echt niets van!! Tot de dag van vandaag, de tegel ligt bij mijn voeten als ik sta te koken, zie je niet het verschil en denk ik iedere keer: "jeetje wat heeft hij dat toch goed gedaan!" Ook onze nieuwe schoorsteen, dat heeft hij ook zo goed gedaan. We zaten net in ons "nieuwe huis" (een oud verbouwd huis) en staken de openhaard aan, alle rook kwam naar binnen!!! Bleek dat de schoorsteenpijp aan de binnenkant veel te klein was en niet goed. Hans heeft er toen een nieuwe pijp in gedaan (volgens mij was dat al samen met zijn zoon maar dat weet ik niet meer zeker) Om deze pijp in het kanaal te krijgen van de schoorsteen moest een deel van de schouw worden afgebroken en weer opnieuw gemetseld. Ook dit heeft hij fantastisch gedaan, je ziet er helemaal niets van. Een echte vakman maar ook een echte lieve man.

Ieder jaar met Kerst kregen wij een hele attente Kerstgroet van Hans & Nel tot Nel vorig jaar op de kaart schreef dat het niet goed met Hans ging. Wat een verdriet en wat een oneerlijk gevecht.....

Lieve Nel en familie, wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

Een warme groet en omhelzing vanuit Renesse,

 

Ed & Jacomien Valk-Zevenbergen
herinnering

het valt ons zwaar om weer iemand te verliezen aan deze vreselijke klote ziekte.

wij leerden Hans kennen als de vader van  Patrick een vriendje van onze zoon Peter.

We leerden Hans pas goed kennen toen we met elkaar gingen kamperen en dat was zo goed bevallen dat we het jaar daarna wel 6 weken op een camping hebben gestaan op de Utrechtse Heuvelrug en dat waren een van de leukste een gezelligste vakantie`s die we hebben meegemaakt veel fietstochten,bramen geplukt om ze daarna met pannenkoeken op te eten,woord Rummicub,Scrabble spelen en Hans wilde altijd winnen en dat lukte niet altijd maar wel op een leuke manier, tennissen,en eindeloze boswandelingen en niet te vergeten en dat was Hans zijn idee om midden in de nacht op een veld te gaan liggen om met een sterren atlas meteoren te bekijken en heel toevallig is dat in deze tijd van augustus.We zagen elkaar niet zo vaak maar als we elkaar zagen was het goed en hadden we weer oeverloze discussie`s over van alles en nog wat.

Nel,Patrick Mariska aangetrouwde en kleinkinderen wij wensen jullie alle sterkte in deze moeilijke tijd.

Joop en Thea 

joop en thea
Sterkte

Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden van hans!! 

Shirley mathon
Een groot verlies

Lieve tante Nel,

Toen wij het bericht kregen dat ome Hans was overleden, overheerste ongeloof. Ongeloof omdat het in mijn ogen heel snel is gegaan.

De eerste herinnering die ik meteen kreeg, was dat ik als klein meisje jullie bruidsmeisje mocht zijn. Daar was ik zo trots op. Ik had een mooi blauw jurkje aan met een mooi boeket. En samen met mijn zusjes hadden we nog een versje opgezegd.

En de speeltuin bij jullie achter.

Er zij zoveel herinneringen.

Het is gewoon oneerlijk.

Heel veel sterkte en kracht met dit verlies 

Yolanda, Harald, Fedor en Ewald