phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Hans Willemsen

-
Als het volle leven
waarin al het menselijke is verweven
ongemerkt, geleidelijk aan,
overgaat in alleen bestaan.
Ontdaan van pijn en plagen,
van welgevoelen en welbehagen
dan is aangebroken de tijd
om het tijdelijke te wisselen voor de eeuwigheid.

Uitvaartinformatie

Wij komen samen om  afscheid  te nemen van Hans in het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 te Rijswijk, op donderdag 6 juni om 12.00 uur.  

Vervolgens vindt de begrafenis plaats op de begraafplaats Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2a te Den Haag, omstreeks 14.00 uur. 
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Hans Willemsen

Deel deze pagina
Onze vriend.

Dankbaar dat wij Hans hebben gekend als een bijzonder en sympathieke vriend. Hij zal zeker nog lang in onze gedachten blijven. 

Willem en Truus van Hulst - Losser (Ov.)
Helaas ben je op reis gegaan....
Lief oompje

Lieve oom Hans,

Ik zal onze berichtjes en kaartjes missen!

Weet je nog de laatste Kerstkaart.......

Dat weten alleen jij en ik!,

Rust zacht lief oompje

Kus 

 

Nichtje Tia
Dag Oom,

Wat een schrik, wat onverwachts! En wat verdrietig. Samen met Frits nog bij u langsgeweest..alweer twee jaar geleden, de tijd gaat te snel. Altijd lief met de kaartjes, en met leuke herinneringen hoor! En samen met Oom Peter vroeger...familiereunies..

Dag Oom Hans, rust zacht,

Liefs Armin, Mariet en de kinderen.

Armin
Memories

Hans, Je niet meer te zien zitten in je stoel op een feestje bij je beste en enigste echte vriend Paul en zijn altijd zorgzame lieve vrouw Bia is nog zo onwerkelijk, dat doet pijn. Je afwachtende, haast verlegen houding sierde je. Als je iemand kon helpen vooral op het gebied van Electronica dan hielp je gelijk. Je droge humor was ook een van je sterke kanten. Een mooi, lief en eerlijk mens heeft ons verlaten Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen is, Rust zacht Hans

Bert en Sheila Clasener
Lieve Vriend Hans

Ik ken je al vanaf de eerste klas van de lagere school, en dat is bijna mijn hele leven. Daardoor heb ik zoveel mooie, leuke en dwaze herinneringen, dat het moeite kost om een keuze te maken. Bijvoorbeeld dat ik bij jou thuis speelde en jij een speelgoed morse telegrafie apparaatje had. Ik in de ene kamer en jij aan de andere eind van het kabeltje in een andere kamer.

Of de avondjes dat ik op bezoek kwam en aanbelde en vervolgens je hondje Polly aan  het blaffen sloeg en jij harde stem riep "Polly hou je bek". Die oer gezellige bezoekjes in jou slaapkamer annex werkplaats zijn voor mij onvergetelijke momenten. Ik gooide af en toe een balletje voor Polly en ondertussen toonde jij aan mij alle bouwprojecten die je gemaakt had. We dronken samen een glaasje whisky, soms net een glaasje teveel. We hebben samen daar veel gelachen.

Later heb ik je kennis laten maken met mijn vrouw en kinderen, en door de jaren de jaren heen ben je onze huisvriend geworden. Je hoorde erbij, bij alle feesten en verjaardagen, of zomaar voor een gezellig etentje.

Lieve Hans, wij allen zullen je missen. We bedanken je voor alles wat je voor ons gedaan hebt, voor mij en mijn familie. De warmte, gezelligheid en niet te vergeten de interesse die je getoond hebt aan ieder. We kunnen ons geen betere huisvriend wensen. Je leeft voort in onze harten.

Rust zacht mijn vriend en toeverlaat.

Fam. P. W. Poorter
Lieve Hans

Lieve Hans, het is zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. Het idee dat ik je niet meer kan uitnodigen voor een diner bij mij thuis, en samen genieten van een  lekker glaasje wijn. Het gemis dat je er niet bij bent op de gezellige avonden bij mijn familie. Lieve Hans dank je wel voor het halen en brengen met je auto naar Paul en Bia. Mijn redder in nood als ik weer eens problemen had mijn laptop en knutsel en reparatiewerk. Je bent heel erg belangrijk geweest in mijn leven. Ik zal je nooit vergeten en zal vaak aan jou terug denken.

Voor altijd in mijn hart.

Een dikke knuffel.

Isabel Pires Antunes
Lieve Hans

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik jou in warme herinnering houd als een bijzonder oprecht en attent persoon.

Altijd een kaartje sturen bij bijzondere gelegenheden, dat zie je niet vaak meer.

Je droge humor die je tot het laatst hebt gehad waren kenmerkend. Wat heb je mij vaak aan het lachen gebracht. Dat gebeurt bijvoorbeeld nog steeds als ik naar mijn klok kijk, die jij hebt gerepareerd. Via YouTube mocht ik een geluid uitzoeken dat de wijzers maken, dat varieerde dus van een duikbootradarpeiling tot de Big Ben. Dat was jij ten voeten uit. (uiteindelijk is het toch maar het ouderwetse tikgeluid gebleven).

Je mooie kaart die wij voor onze bruiloft van je hebben ontvangen, hebben wij uiteraard bewaard. Het was jammer dat je er niet bij kon zijn, maar wij hadden hier alle begrip voor.

Fijn dat we je hebben gekend. We zullen je niet vergeten.

Een knuffel van ons.

Elly van Hulst en Rikus Speulman

Elly van Hulst en Rikus Speulman
Lieve Hans, lieve vriend

Ik was een jaar of 6 toen je als vriend van mijn vader bij ons op visite kwam. In die tijd was ik natuurlijk nog druk in de weer met mijn autootjes en vliegtuigjes. De witte kever waar je toen in reed vond ik interessanter. Eenmaal wat ouder ging ik wel eens met mijn vader mee op visite bij je thuis in de Goudenregenstraat. Ik had in die tijd een balsa houten piper cup van je gekregen die met een elastiek aan de propeller kon worden opgewonden. Het was de bedoeling dat het ook ging vliegen. Maar na de eerste pogingen bleek het voor geen meter te willen vliegen. Zo gebeurde het dat we op een avond bij jou thuis om raad kwamen vragen. Geduldig legde je toen uit hoe het vliegtuigje beter afgesteld kon worden. Maar mijn vader en ik begrepen er geen hout van. Na meerdere uitleg pogingen waren we nog geen steek verder opgeschoten. En toen pakte je een dikke merkstift en begon je de vleugels op het linoleum van je slaapkamer te tekenen en ging weer verder met uitleggen. Hans, dat krijg je er nooit meer vanaf merkte we beiden nog op. Maar je haalde je schouders op en tekende ondertussen rustig verder op je vloer. Ik wist niet wat ik meemaakte maar ik vond het geweldig. 

In de loop der jaren groeide de vriendschap met mijn vader uit tot een vriendschap met de hele familie. Met verjaardagen, etentjes, bioscoopavondjes, tentoonstellingen je was er altijd bij en je hoorde er ook altijd bij. De herinneringen die ik aan je heb zijn mij zeer dierbaar. Samen Battlefield spelen tot in de kleine uurtjes. De talloze projecten die in je creatieve geest ontsproten en je met ons deelde. Ik heb je inventiviteit daarin altijd erg bewonderd. Je humor maakte iedereen altijd aan het lachen. Maar ook voor een goed serieus gesprek konden we bij jou terecht en je nuchtere heldere zienswijze waren altijd zeer waardevol. 

Lieve Hans, ik kan onmogelijk al mijn herinneringen delen. Maar ik zal nog vaak aan je denken. En in mijn herinneringen leef je daarom ook voort. Je was een bijzondere vriend die ik erg ga missen. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt en voor mijn familie. 

 

Rust zacht lieve Hans. 

Louwrens Poorter

Hans,gezellige en gestoorde en fijne gozer. Ik ga je ontzettend missen na ruim 50 jaar vriendschap. Na je telefoontje op donderdag dat je er mee stopte was Ik erg geschrokken en ben toch nog even langs geweest wat verschrikkelijk moeilijk was.

Henk van Ofwegen.