phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Harry Heikoop

-
Mooie jaren .....
huil niet omdat ze voorbij zijn
maar glimlach omdat ze er waren

Uitvaartinformatie

Harry is overgebracht naar het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 te Rijswijk, alwaar geen bezoek.

Wij nodigen jullie uit om samen met ons, Harry met woord en muziek te gedenken. Dit gaan wij doen in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 te Rijswijk, op maandag 2 september om 13.00 uur.

Na afloop vinden wij het fijn jullie te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium voor een informeel samenzijn, waar wij het glas gaan heffen op het leven van Harry.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Harry Heikoop

Deel deze pagina
Veel Sterkte

Lieve Lenie, 

Wat een schok om te horen dat Harry overleden is en dat het zo snel is gegaan.  

Hopelijk vind je de kracht om het te verwerken.  Je kunt altijd op mijn steun rekenen. 

Heel veel sterkte en dat geldt ook voor jouw kinderen, kleinkinderen en hun partners. 

Henk van der Land 

 

 

 

 

 

 

Henk van der Land
ik gun jullie een terugblik met een glimlach

Lieve Harry, Je hebt me nog aangenomen bij RWS in '89 en de laatste jaren waren wij naaste collega's. Het was altijd fijn om met jou te praten, zowel over werk als privé; 'lekker down to earth!' De laatste periode van je ziekte hebben we nog contact gehad, via kaartjes en Whats Appjes en een enkele ontmoeting op R8, als jouw situatie dat toeliet. Je was zo betrokken bij het werk en bij je collega's. Ik vond het zo bewonderenswaardig dat je daar energie en 'ruimte' voor vond. Altijd reageerde je op mijn berichtjes, hoe rot je je ook voelde. En vlak voor de feestdagen toen we jou een foto stuurde van ons op het kerstfeest van IBI (waar je graag bij was geweest), stuurde je zelfs nog een reactie. Je lag toen in het ziekenhuis aan een infuus. Lieve Harry, ik hoop dat je toch met een gerust gemoed en geweten het leven los hebt kunnen laten, want al had je dat liever in je thuisomgeving gedaan (en natuurlijk pas over 25 jaar), je kunt trots zijn op wat je achterlaat, en wat je allemaal hebt bijgedragen. Lenie en je kinderen kunnen hopelijk ook zonder tranen en met een glimlach aan je terugdenken, aan alle mooie momenten. Ik gun ze dat zo! Want allemachtig wat zullen ze jou missen. Met warme groet Yvonne Stokhuyzen

Yvonne Stokhuyzen
Onze ADO honkbal teamgenoot

Lieve Lenie en jongens,

Wat een hard gelag, je man en jullie vader te moeten missen.

Harry was voor ons ADO honkballers een uitstekende teamgenoot. Rustig, betrouwbaar en je kon met hem lachen. Bovendien stond "de Heik" er als er gezeik was.

Ook nog eens een verdomd goede honkballer, trouwens.

Ik kijk met veel plezier terug op die tijd en ben er trots op dat ik deel mocht uitmaken van dat zooitje ongeregeld, dat het iedere club moeilijk kon maken.

Ik wens jullie heel veel sterkte.

Hartelijke groet,

Frank van Rest
Fijne collega

Ik heb Harry meegemaakt toen hij werkte als HRM adviseur bij de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat. Hij was mijn collega, die ik altijd om advies kon vragen als ik twijfelde over mijn advies. Hij was altijd zo begripvol naar mij en de mensen in de organisatie. Hij had altijd begrip voor beide partijen. Hij had begrip voor de partij die de andere partij boos had gemaakt, maar had ook begrip voor de partij die boos was. Hij was zo'n goede bemiddelaar. Bezwarenprocedures begeleiden was daarom zijn ding. Voordat het tussen partijen definitief onwerkbaar was, wist hij ze toch weer bij elkaar te brengen. Een gouden kwaliteit.

Ik wens de familie, vrienden en anderen heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Harry

Mariette van Gent
condoleance

Hai Lenie,

 

Langs deze weg wil ik jullie veel sterkte wensen met het verlies van Harry.

Harry was voor mij altijd even hartelijk en hartverwarmend en ik zal altijd fijne herinneringen aan hem hebben. Heb hem natuurlijk leren kennen tijdens ons onvergetelijke skivakantie in Flachau en daarna bij Gijs en andere gelegenheden.

Nogmaals veel sterkte voor jou en je zonen.

 

Dede

 

 

Dede Vivaldi
Harry mijn schoolvriend en collega

Harry en ik hebben samen onze middelbare schooltijd beleefd. Wij gingen naar de Hoedemakers school in Rijswijk. Het was echt een geweldige tijd waarin Harry en ik echte vrienden werden. Hij was de super sportman die alles kon en ook nog eens sociaal bij iedereen heel goed lag. Ik was trots om zijn vriend te zijn. Wij kwamen vaak bij elkaar over de vloer en zijn de nodige avondjes samen op stap geweest. Zoals zo vaak verlies je elkaar na de schooltijd uit het oog en dat gebeurde ook bij ons. Echter vele jaren later bleek dat Harry en ik beide bij het zelfde Ministerie werkten zonder dat we dat in de gaten hadden. Door de samenvoeging van VROM met VenW en de oprichting van IBI werden we toen min of meer directe collega’s. Uiteraard hebben we elkaar snel opgezocht en van tijd tot tijd een bakkie gedaan. Harry was de zelfde toffe kerel zoals ik hem kende vanuit mijn schooltijd. Regelmatig troffen wij elkaar bij bijeenkomsten op het Ministerie of zomaar in de wandelgangen en steevast gingen we dan verder zoals we dat ook op school deden. Altijd gezellig. Ik zal Harry missen en ik wens Lenie en de hele familie heel veel sterkte de aankomende tijd.

 

Mick Posthuma
Thinking of you and the family

Words will not wipe away your tears and hugs may not ease the pain  but your memories forever will remain.

We may be separated by distance but you are near and dear in our hearts.

 

Rita and Rick Brown
Mijn innige deelneming

Dag Lenie,

Harry en ik zijn nog collega’s geweest bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en ik heb in de jaren-80 ook nog een paar jaar bij Harry op de kamer mogen zitten.

Ik vond Harry een erg sympathieke en humorvolle collega en omdat het zo’n sportman was informeerde ik eens bij hem wat je allemaal moet weten en er voor nodig was als je wilde gaan hardlopen, wat ik, die tips in acht nemende, daarna met veel plezier ben gaan doen.

Ik schrok erg toen ik van vroegere collega’s die ik nog regelmatig ontmoet, vernam dat Harry ernstig ziek was.

Graag wil ik u en uw familie heel veel sterkte wensen bij het verwerken van  dit verlies in de komende tijd.

René Audier

 

 

 

René Audier, Lupineweg 25, 2555 RJ Den Haag
Heel veel kracht en sterkte toegewenst

Lieve Lenie, Iris  en overige familieleden,

Geschokt waren wij, toen we vernamen dat Harry ziek was en er geen positief vooruitzicht meer bleek te zijn. Ook al is hij nu uit zijn lijden verlost, zijn veel te vroege heengaan blijft moeilijk te accepteren. 

Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte de komende periode. May he rest in peace.

Petra en Ronald Overbeek Bloem
Lenie Nik Roy

So sorry for your loss. Harry was such a positive and fun guy to be around and we wish we could have spent more time with him and you all over the years.We cherish the memories we have from the times we did get to spend with you all. Gail and I send our love to you all during these tough times.  

Gail and Fred
Bedankt lieve Harry, bedankt Coach!

Lieve Harry,

'Mooie jaren, huil niet omdat ze voorbij zijn, maar glimlach omdat ze er waren'. Met een traan en een glimlach schrijven we dit berichtje.

Die jaren waren zeker mooi: wat hebben we genoten met elkaar bij de voetbal en de softbal (en dan vooral ook de derde helft) en bij jullie thuis. Daarnaast stond je altijd voor ons klaar voor een lach, liefdevolle woorden en steun. Bedankt Coach!

We zijn zo trots op je hoe je je strijd hebt gestreden: vol wilskracht en liefde voor de mensen om je heen. Nu is het helaas tijd om te gaan, kom je af en toe nog even bij ons kijken? Je bent voor altijd in ons hart!

Lieve Harry, bedankt!

Veel liefs,

Remco, Kim & Madée
Uit mijn hart

Het was altijd goed en gezellig langs de lijn met Har.

Ik zal hem echt missen mijn grote "voetbalkijken" vriend!

Peet
Condoleance

Lieve Lenie en gezin,

Gecondoleerd en sterkte met het opnieuw leren leven zonder de fysieke aanwezigheid van jullie man, vader en opa. Wat een verdrietig..

Wat prachtig omschreven op de kaart, herinner met een glimlach en in jullie geval ongetwijfeld ook met grijns en lachsalvo's.

Denk aan jullie

Groet Hanneke Kleijwegt (collega van Lenie)

 

Hanneke Kleijwegt
Coach Wateringse softbal

Harry,

Toen ik kwam softbal spelen bij Wateringse veld, had je zoals de anderen mij met open armen ontvangen. Veel hebben we elkaar gesproken over honkbal en reünie. Vaak kwamen we elkaar tegen op de bovendijk en maakte we een praatje over je kleinkind. Je was supertrots dat je opa werd.voor jouw was iedereen bijzonder en behandelde je iedereen gelijk. Bedankt voor alles Harry en rust zacht vriend. veel sterkte toegewenst aan Nick, Roy en de rest van de familie. 

Angelo ( Harry's Hitters Softbalteam)

Angelo
Rust zacht

Lieve Harry,

Jij hebt Rijkswaterstaat nog een stukje mooier gemaakt met jouw persoonlijkheid.

We zullen je missen!

Ik wens de familie heel veel sterkte en kracht toe.

Rust zacht.....

Liefs,

Jenny Ziere
Missen

We gaan je missen en kijken terug op mooie tijden hier in Spanje.

De hemel heeft er een ster bij.

Rust zacht X

Iedereen uit Spanje
Mooie herinneringen aan een mooi mens

Harry was in de jaren 90, 5 jaar lang een van mijn studiemaatjes bij de MBO en HBO AP/PB opleiding in Rotterdam, 2x per week reden we met een klein groepje vanuit Rijswijk en dan op naar Rotterdam. Ook zijn we een keer met een grote groep op wintersport geweest. Hij kon beter skiën dan ik. Aan de bar waren we gelijkwaardig.

Een mooi, integer en bijzondere man is ons ontgaan. Het leven is niet altijd eerlijk. Heel veel sterke toegewenst aan de familie.

R.I.P.

Andy Soewandi