phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Henk Beumer

-
ALS je gevangen zit in je eigen lichaam …
ALS je zo afhankelijk moet zijn …
ALS er geen perspectief naar beter is …
ALS je je niet meer kunt verwoorden …
ALS je niet meer tegen je geliefde kunt zeggen
“Schat, ik hou van jou”

Met veel trots en liefde
dragen we je in ons hart.
We laten elkaar los,
maar zullen altijd met elkaar verbonden zijn.

Het leven loslaten is moeilijk,
maar zo ongelooflijk dapper.

We zullen je ontzettend missen!

Uitvaartinformatie

Henk is overgebracht naar het uitvaartcentrum aan de Juniusstraat 4 te Delft, alwaar geen bezoek.

In verband met de huidige omstandigheden zal de plechtigheid in besloten kring plaatsvinden. Wilt u de plechtigheid volgen via een livestream, neemt u dan contact op met de familie via e-mail: suzanbeumer1974@gmail.com

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henk Beumer

Deel deze pagina
durf je niet

fien en kinderen heel veel sterkte in deze onbegrijpelijke dagen.

 

Henk zn moeder was n zus van mijn moeder.Om de week kwamen zij bij ons of wij bij hun[Leiden-Den Haag].Henk had n oudere broer,Andries,waar ik veel mee omging, 3 oktober eindigde meestal in of op n bakfiets

op een van die weekenden waren mijn ouders en ik bij de Beumers.

beide ouderparen waren de stad ingegaan om schoenen voor zn vader te kopen.  geslaagd ! .

in de loop van de dag zegt Dries tegen Henk: durf jij papa s schoenen in de [kolen] kachel te gooien ?Was voor Henk niks te veel gevraagd !

Mochten de eerste weken niet naar buiten !!!

 

Gerda -Henk van Uythoven
(Wandel)vrienden voor het leven!

Lieve Henk. 

We hebben elkaar leren kennen door de Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Tijdens onze eerste Vierdaagse sliepen we, samen met Annelies, op een studentenkamer vlakbij de Wedren. We hebben heel wat wandelkilometers met elkaar gemaakt, later ook met Hans en Fineke erbij. Lief en leed gedeeld onderweg en elkaar heel goed leren kennen. Tussendoor af en toe gezellig een etentje of koffie met gebak. We hebben samen Goudenkruisdrager mogen worden. Hoe gaaf was dat, wát een feest! En zo zal ik me jou altijd blijven herinneren, lieve Henk. Wat een fijn mens was jij en wat gaat iedereen jou missen! En wat heb ik een enorm respect voor jou hoe je omging met het enorme verlies van jullie zoon Edwin en deze rotziekte die jou trof. Helaas krijg je niet altijd wat je verdient! ;-(

Lieve Henk, tot ooit, dan worden we gewoon wéér vrienden en gaan we weer verder met wandelen en fijne gesprekken voeren! En met Fineke blijven we dat doen in het hedendaagse. Veel liefs, ook van Hans, Yvette. 

Yvette Rensen
Zoek steun bij elkaar.

Lieve Fineke, Suzan, en (klein-)kinderen.

Van harte gecondoleerd.

Sommigen overkomt niets. Anderen overkomt meer dan een mens zou moeten verdragen. Jullie hadden daarvan al veel te veel te verduren gekregen.

Het verlies van Henk na het zware gelag van zijn vreselijke ziekte is onbeschrijfelijk triest. Jullie hebben alles gedaan wat in jullie vermogen lag om hem te ondersteunen en te verzorgen. Meer kan je gewoon niet doen.

Henk was inderdaad in alles positief en wij denken dat hij dat, ook zelfs onder de last van ALS, is gebleven. Toen we Fineke met Henk voor het laatst nog tegenkwamen bij het Noord-Aa zagen we nog steeds zijn opgetogen lach en opgestoken duim. Zo zullen we ons hem blijven herinneren.

We hopen dat jullie bij elkaar en bij de (klein-)kinderen steun kunnen vinden en kunnen geven in de mooie herinneringen aan Henk, die jullie onderling met elkaar delen.

De komende tijd zal ondanks dat niet makkelijk zijn. Help elkaar door jullie emoties te delen. Henk is en blijft, net als Edwin voor altijd onderdeel van jullie leven. We hopen dat jullie en ook de kleinkinderen daar de komende tijd kracht uit kunnen putten.

Jeanette en Jaap Parent
De Limburgers

Wij waren van 1975 tot 1982 buren van elkaar op het Hoevenbos. Een prachtige en geweldige tijd die we nooit zullen vergeten. Anekdotes uit die tijd vertellen we nu nog steeds. Henk heeft een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Altijd vrolijk en positief met veel gevoel voor humor! 

Henk, als we je zoeken, zoeken we je in ons hart, daar heb jij een plaats bij ons gevonden en zul je in ons verder leven!

Gecondoleerd en veel sterkte,

Margriet en Hein Nievelstein

 

Margriet en Hein Nievelstein
Blij met die ouwe

hebben we Edwin meermaals over zijn vader horen zeggen over de hulp van zijn vader in zijn laatste levensjaar. We hebben na het overlijden van Edwin troost bij elkaar gezocht en gevonden. Dank daarvoor. Heel veel sterkte ook met dit verlies.  

Peter A en Sjaak D
Rust zacht lieve dhr Beumer

Gecondoleerd met jullie verlies van jullie man, vader, opa en beste vriend!

Mag hij in vrede rusten, want dat verdient dhr beumer volle 100 procent! Hij zal ook bij mij een special plekje hebben want hij leerde me dat het leven er ongeacht de situatie beter uitziet met een mooie glimlach!

Rust zacht Hendrik Jan Beumer, dhr Beumer

 

met vriendelijke groet,

uw fysiotherapeut Romario Soekandar

Romario Soekandar