phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Henk Riebroek

-
Soms moet je de controle loslaten
om de rust te vinden die je verdient.

Uitvaartinformatie

Henk is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, waar bezoek niet mogelijk is.


In verband met de huidige omstandigheden vindt de crematieplechtigheid in besloten kring plaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Henk Riebroek

Deel deze pagina
Condoleance

Beste Hans en Wilma,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader/schoonvader. Wij hopen dat hij nu rust heeft gevonden. 

Sterkte in deze tijd

 

Vriendelijke groeten,

 

Marja en Harry Brauns
Adieu Henk!

Beste Hans en Wilma,

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Henk.                               Fijn dat hij zo'n mooie leeftijd bereikt heeft.

Henk en Leida en ook jullie hebben wij tijdens de jaren 90 van de vorige eeuw leren kennen als fijne en hartelijke mensen en hebben o.m. veel leuke momenten gekend tijdens de opnamen van de speelfilms van de filmgroep Ekspresso. Henk (en ook jullie) speelden daar soms in mee. Henk had zelfs de hoofdrol in het speelfilmpje “Dampers”, over een hondje dat haar plasje wat moeilijk op kon houden en op doktersadvies hondenpampers, oftewel Dampers voorgeschreven kreeg. (zie foto)

Wij wensen jullie veel sterkte met het verlies van Henk.

Hartelijke groeten van ons.

 

 

Els en Jan Coene
Dag lieve buurman

  .We hebben  goede herinneringen  aan  Henk  en zijn vrouw.

Lieve buren  En na zo lang leven  is Henk nu weer samen bij zijn lieve vrouw .Heel veel sterkte  voor de familie.

Wally en huub lelieveld
Hondjes

Als ik aan Henk denk, zie ik voor mij die hondjes van Leida niet naar Henk luisterden ( soms zelfs een hapje deden!). Sasja heeft ook weleens bij Henk en Leida gelogeerd. Hij heeft dus toen kunnen ervaren hoe het was om een hond te hebben die wel naar hem luisterde. Zie het filmpje Dampers!

Ik wens jullie heel veel sterkte!

Liefs Desi

Desi Goudman
condoleren

Lieve familie,

Van harte gecondoleerd.

Wij wensen jullie vanuit Wassenaar veel sterkte voor de komende tijd. 

 

Marwin, Paulien, Arvid en Ingrid Brauns (Wassenaar)
Veelzijdige Henk

Henk heb ik leren kennen toen Hans en Wilma verkering kregen, zo,n 45 jaar geleden. Ik vond het heel bijzonder dat hij en zijn vrouw zo belangstellend waren voor mijn wel en wee. Altijd vriendelijk, maar ook eigenzinnig en zo echt Haags en direct. Ook het knutselen en hobby’n, met fotograveren en muziek bezig zijn kende ik niet en sprak mij erg aan. Hondjes waren een deel van het gezin en er altijd bij. Dat vond ik geweldig! Ik zie hem nog zitten met een hondje aan zijn voeten ( die ik niet altijd kon aaien) goedlachs met olijke blik. Henk verveelde zich nooit was mijn indruk en ik vond het knap en een goed voorbeeld hoe hij zich zo goed kon vermaken. Ik vond het altijd fijn om hem (en Leida) op een verjaardag weer te zien en naar dat ze op leeftijd zo achteruit gingen. Maar Henk heeft het goed volgehouden, ook al die jaren nog alleen, en mede dankzij een geweldige zoon en schoondochter en ik gun hem nu zijn rust. Sterkte met het afscheid Hans en Wilma, Dimitri en Tamara.

Je hebt een mooi leven gehad Henk en uiteindelijk ook een mooie dood. Dank voor je inspiratie!

Nicolien Van Santen
fotograaf, liefhebber van consumenten elektronica

Natuurlijk kunnen we Henk niet vergeten: hij was de fotograaf op onze bruiloft! En hij had als eerste een projectie TV (lekker groot) die helaas achteraf niet helemaal voldeed. Als vrienden van Hans & Wilma, vanaf de Havo, hebben wij Henk leren kennen als een rustige aimabele man. Wij zagen hem vooral op alle verjaardagen waar hij tot enkele jaren geleden altijd aanwezig was, altijd even vriendelijk en voorkomend. 

Ferd & Sylvia Grobben
Henk was altijd in beeld

Het zal eind jaren 80 geweest zijn dat ik (Cock) Henk voor het eerst ontmoette. Het was tijdens een kennismakingsavond bij filmgroep Ekspresso. Op den duur werden de clubavonden bij de leden thuis gehouden en zo kwam ik ook bij Henk en Leida thuis. Als liefhebber van elektronische apparatuur en fotografie was ik verbaasd toen ik Henk zijn hobbykamer zag. Zoveel apparatuur had ik nog nooit bij elkaar gezien. Bij de clubavonden en de filmopnamen zag je Henk genieten. Een van zijn sterkste kanten was dat hij regelmatig bewust en onbewust in beeld kwam. Hij werd dan ook de Hitchcock van de club genoemd. 

Wij houden er zeker leuke en mooie herinneringen aan over. Ook de filmbeelden zijn er nog, dus zullen we Henk van tijd tot tijd nog in zijn rol kunnen zien. 

Wij wensen Hans, Wilma en de (klein)kinderen veel sterkte met het verlies van Henk. 

Cock & Mona
Gecondoleerd

Van het werk ken ik Hans en mijn vrouw leerde Leida kennen in het verzorgingshuis. Zoals veel mijn leeftijdgenoten raken ze hun geliefde ouders kwijt. Gelukkig blijven de herinneringen van de betere tijden van vroeger. Wij wensen dan ook Hans en familie veel sterkte met het verwerken hiervan. 

 

Joop en Ana Versluijs