phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Afbeelding

Ilona Muller

-

Uitvaartinformatie

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ilona Muller

Deel deze pagina
Bedroefd, verbaasd en machteloos.

Bedroefd, verbaasd en machteloos voelde ik me toen ik hoorde dat Ilona een hersenbloeding had gehad. Zondag hadden we nog gefeest, gelachen en gedanst. Zo onwerkelijk voelde het toen ik zondag hoorde dat ze was overleden. Ik had nog hoop, maar helaas tevergeefs. Alle nabestaanden en uiteraard allereerst haar prachtige lieve dochters wens ik ontzettend veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Rust zacht lieve Ilona en tot ziens!

Jules. 

Jules van de Ven
Ilona

Een toonbeeld van een sterke, lieve, behulpzame, ontzettend eigenwijze en eigenzinnige vrouw. Wat fijn dat we jou als collega mochten hebben en wat had jij hart voor iedere individuele leerling. 

Onvervangbaar. We gaan je missen.

Lilian Smith
Lieve Ilona

Lieve Ilona,

Ook al zagen we elkaar niet alle dagen, je was familie van ons. Ik kan me nog goed herinneren hoe een geweldig positieve persoon je was.. altijd goed gezind, lachen,.. 

Ik kan niet geloven wat er gebeurt is... maar ik hoop dat je nu de rust vind die je verdient. Ik zal goed zorgen voor je zus Weldine.. want ze is nog steeds na meer dan 10 jaar mijn mamske. 

Dikke kus Ilona...

En tot gauw.. x

 

Shauni en Glenn
Ilona

Je was altijd een prachtige en veerkrachtige verschijning en in gesprek gaf je altijd duidelijk je ongezouten mening waarbij je tegelijkertijd je gesprekspartner volledig in zijn waarde liet.. een gave waar nog maar weinigen over beschikken. Plotseling was je er niet meer... Ik ga je onwijs missen! Vele (Haagse) feestjes zullen niet meer hetzelfde zijn zonder jou! Het was een waar voorrecht om zo'n inspirerende persoonlijkheid als jij gekend te hebben! Vaarwel prachtmens! 

Alex Maliy
Ilona

Gecondoleerd en sterkte. Xxx

Christa Esseboom
Lieve Ilona

Vanaf het begin was je mijn maatje op de Pabo. Het begon met de gekke tekenles waarbij jij je hoge schoen met sok na tekende, wat hebben we toen gelachen. Door jou vind ik rekenen en zelfs wiskunde leuk. Ik keek tegen je op. Een sterke vrouw, slim, krachtig, vrolijk en wat heb ik veel met je gelachen. Altijd kon ik bij jou voor raad komen en heel wat uurtjes aan de telefoon gekletst met je.. Jij keek op zo'n mooie manier naar kinderen en je werk. Zo'n bijzonder iemand als jij kom je niet zomaar tegen. Ik ga je missen. Ik wens je dochters, familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Simone
Lieve Ilona

We zagen elkaar niet vaak, volgden elkaar wel op Facebook, raakten soms verhit in bepaalde discussies.... Je bleef geduldig en gaf respectvol je mening. Lieve Ilona, eens zullen we elkaar weer zien,voor nu draag ik je in mijn hart! 

Lieve Zul en Bing heel veel sterkte en hoop jullie gauw te zien.

Soso lobi❤

Cherill
There was and always will be love.

So gonna miss you but had the privilege to create a lifetime’s worth of memories. These will be cherished forever.

Safe travels darling,

love ya.

Jan

Jan van Soest
Ilona

Beduust, verbrouwereerd en verdrietig hoorde ik van overlijden. In de korte tijd, dat ik je gekend heb, ervaardde ik je als een prachtmens. Dank je, dat jij even ern onderdeel van mijn leven mocht zijn. Wij zeggen 'Selamat Jalan'  Goede reis en rust zacht. De familie en nabestaanden wens ik heel veel sterkte met dit verlies.

George Barkey
Sterkte

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de familie en vrienden van Ilona. 

Liefs

Maurits van den Berg
lieve Ilona

Lief vrouwtje , na zoveel jaren had ik je eindelijk weer gevonden op fb.  op school toen we rond de 14-15 jaar waren vond ik je zeer mooie bijzondere meid. dat vind ik nog steeds.  ik schrok toen ik de berichtjes las op je FB. Hoe is het mogelijk.. je zit in mijn hart en ik zal altijd aan je denken. vergeten zal ik je nooit. heel erg veel sterkte voor de naaste en de familie.

Rust zacht lieverd .

Linda
Ilona

Rust zacht Ilona.

Gecondoleerd en heel veel sterkte Zoeloe en Bingi, verdere familie en vrienden. 

Winston en Anneke Tjin
Het wordt nooit meer hetzelfde

Lieve schat, wat een enorm gat laat je achter, het wordt nooit meer hetzelfde.  Ik ga je zo missen, je humor, je wijsheid, je eigenwijsheid, je trots, jij mooi mooi mens. Dank je voor alle geweldige tijden en fantastische herinneringen. Ik zal op je meisjes passen.  Rust zacht lieverd, rust zacht 

Mlies
Fietsverhouding

Nog bedwelmd door het schokkende nieuws van jouw overlijden denk ik terug aan onze ontmoetingen op de fiets. We reden elkaar meestal tegemoet, stopten en namen even de tijd voor een gesprek. Soms kort, soms wat uitgebreider op een bankje, nooit op afspraak en altijd onderhoudend. Gewoon praten over ons stadje, het leven en onze plek daarin. Dat ga ik missen en jou nog veel meer. Rust zacht, lieve, uitgesproken en super 'coole' Ilona! Veel sterkte, familie!

X Steef

Steef Barneveld

Onvoorstelbaar en onvoorstelbaar verdrietig dat Ilona is overleden. Ik wens jullie alle kracht om het verlies van jullie moeder te kunnen dragen.

Jolanda van den Ende (Grote Beer)

Lieve dochters en familie van Ilona.

ik wens jullie veel sterkte, kracht en nabijheid van veel lieve mensen in de stilte die volgt...

 

Caroline Sanders ( Grote Beer)
Dag Ilona

Dag Ilona, bedankt voor al je verrassende gesprekken, inzichten en ontmoetingen met de leerlingen tijdens de technieklessen op Grote Beer. Ik ben blij met je te hebben samengewerkt.

Zoeloe en Bingi, heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit onbegrijpelijke verlies. Hoop dat jullie jullie moeder een mooie plek kunnen geven tijdens jullie verdere reis door jullie leven.

 

Winfried Smith
Mijn vroegere overbuurmeisje

Toen jullie gezin aan de overkant kwam wonen, had ik er opeens veel speelkameraadjes bij. Tijdens de vele logeerpartijtjes die volgden, maakten we plezier op de meidenkamer.
En ondanks dat ik meer met je jongere zus en broer optrok, was je op ieder kinderfeestje van de party. Ik keek tegen je op, want je was de grote zus en wist in mijn ogen alles.
Naarmate we ouder werden gingen onze wegen uiteen en hoorde ik via via hoe het met je ging.
Mooi om op FB te zien hoe je je mening durfde te geven en hoe trots je was op je meiden.
Met je twee prachtige dochters, heb je er op jouw bijzondere manier wat moois van gemaakt, jullie vormden een hechte drie-eenheid.
Dag lieve gekke slimme Ilona, ik wens je een mooie reis toe.
Zoeloe, Bingi, familie en vrienden wens ik veel liefs en sterkte toe

 

Jolanda Vaassen
Ilona

Ik kan het nog steeds niet bevatten dat zo’n energieke, sterke, trotse, eigenzinnige en prachtige vrouw er ineens niet meer is.

Wat ga ik je missen lieve Ilona. Je was een voorbeeld, inspriatiebron en de leukste juf van Den Haag.

Heel veel sterkte  voor familie en naasten vooral voor Bingi en Zoeloe. Wat hebben jullie haar een mooi afscheid gegeven!

 

Medy
Lieve Ilona

O wat gaan al die kinderen je missen. Je was een inspirerende collega met altijd een lach op je gezicht. Je persoonlijke creatieve inbreng in de leuke lessen die gaf waren een aanwinst voor een ieder.

Je was een mooie unieke persoonlijkheid en nog vol met toekomst plannen en dromen. Het was fijn om je collega te zijn op de JL. Wat een gemis.

Ik wens je familie, vrienden en ander collega's heel veel sterkte.

Sylvia Wardenaar

 

Sylvia Wardenaar
Ilona

Ilona,

Het team en de leerlingen van obs Jan Ligthart gaan je missen. Een excentrieke en bruisende leerkracht, vol ideeën en ambitie.

Wij wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte.

obs Jan Ligthart, Christine Leenders
Een unieke vrouw

We kwamen elkaar meestal tegen in de lerarenkamer op Grote Beer. Zij maakte een wrap. ondertussen even een praatje over de dag, de les. ongelooflijk dat ze er niet meer is.

Ik vond haar uniek en een prachtige vrouw. Ze was voor mij een voorbeeld van iemand die helemaal zichzelf durfde te zijn. Een levensgenieter. Ik bewonderde haar daarom.

Ik wens haar familie en haar dochters heel veel sterkte bij het rouwproces.

Meria de Hullu
Sterkte samen..
Margré van Heesch
Liefs voor altijd

Ilona kende ik van heel lang geleden. Een klas lager in hetzelfde lokaal in Beek. Samen met Weldine speelde ze bij mij. Het was maar een paar jaar, maar onvergetelijk. Toen al fris, pittig, intelligent en attent. 

Haar vertrek uit het leven zo plotseling, verandert iedereen. Ik wens jullie dat je iets van hoe  Ilona was, overneemt en deelt. Niet kunstmatig maar zoals jij het voelt. Mis haar, vier haar leven, vind je weg en vind je tijd. Het ga jullie goed lieve familie.

Leonne

Leonne Muller
Veel liefde toegewenst

Met heel mijn hart denk ik aan jullie.

veel liefs en liefde toegewenst in deze tijden

 

katrien

Katrien

Lieve Ilona, wat een schok toen ik het las, ook al hebben we elkaar maar kort gekend. Je naam kende ik al langer, want Xander liet hem regelmatig vallen. 'Die moet je eigenlijk een keer ontmoeten,' zei hij dan 'Die zou jij ook heel leuk vinden!' Hij sprak over je als een tweede moeder, met wie hij gek kon doen en zichzelf kon zijn. Maar hij keek ook een beetje tegen je op, je was een soort rolmodel - door hoe je dacht, hoe je leefde, hoe krachtig je was. Toen ik je eindelijk ontmoette, kon ik me daar meteen alles bij voorstellen. En ik vond je inderdaad meteen hartstikke leuk, dat had hij goed gezien. Helaas is Xander er nu niet meer, en jij ook niet. Wat een jaar.. Ik stel me zo voor dat jullie daarboven ergens aan een keukentafel zitten, een beetje lachen, gek doen, discussies voeren. Hou maar een plekje vrij alsjeblieft. 

x Johan  

Herinneringen

Wat een groot verlies, Ilona gaf zo veel kleur en ritme aan het leven.  

Tot later Ilona!!

Marion Jorissen