phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Izaäk (Sjaak) de Roode

-

Uitvaartinformatie

De begrafenis vindt donderdag 18 maart in besloten kring plaats op begraafplaats Westduin, Wijndaelersingel 3-5 te Den Haag.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Izaäk (Sjaak) de Roode

Deel deze pagina
.....

.... afgelopen zaterdag kreeg ik het droevige nieuws dat Sjaak overleden is.

Ik vond het een fijne man om hem te mogen leren kennen elke dinsdag keek die er naar uit als ik kwam. Een man met een hart van goud. En goed was voor elk ander.

Ik wens zijn familie heel veel sterkte met dit verlies van Sjaak.

Rust in vrede Sjaak,

Fijn dat ik je gekend heb.

Liefs Corlinda en Familie

Corlinda Jansen
50 jaar vriendschap

Vanaf dat Aad 12 was, ging ie met jou mee biljarten. Jij was 15 jaar ouder en woonde in de Chr. de Wetstraat. Je richtte daar de jeugdbiljartvereniging op. Koeken mee en koffie/thee. Veel contact en telefoontjes. Uren kon je kletsen. Je trouwde en kreeg 2 kinderen. Later wij ook, wij kregen er 3. Helaas ging je huwelijk stuk, en leerde je later je 2e vrouw kennen, met 2 bonuskinderen. Klaverjassen deden we tot diep in de nacht.  Altijd lekker eten en drinken. Jij kon heerlijke buffetjes maken. Verhuisde naar Oss en werkte in de zonwering. Toen je huwelijk fout liep, was je weken bij ons in huis om dit te verwerken. Liep uren langs de dijk om je verdriet een plaatsje te geven. Tot je Rina leerde kennen, en al snel naar Culemborg vertrok. Jullie hebben samen nog mooie jaren beleefd, al was er veel zorg voor Rina's gezondheid. Toen ze je ontviel, was er veel verdriet, en ook je eigen gezondheid ging snel achteruit. Toch hebben we altijd contact gehouden, en gaan we de mooie herinneringen bewaren om troost uit te halen. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden die hem lief hadden.

Een laatste groet, Aad en Wil en de kids.

Rust zacht Sjaakie...........

Aad en Wil Arkesteijn
Dank voor de mooie momenten

Beste Sjaak,

jaren geleden, nog bij oma in de burgemeesterbuurt, heb ik je leren kennen als de oom die altijd voor een geintje in was. De wijk waar ik nu nog geen 200 meter vandaan woon. Jaren later heb je mij de grondbeginselen van het biljarten 🎱 aangeleerd door met een leeg bierflesje uren te oefenen op het biljart in de kantine bij het bedrijfspand waar wij op de Loosduinseweg woonde. Het eerste jaar bij de biljartclub had ik meteen een prijs te pakken. Het had dus geholpen! Ook zal ik nooit vergeten hoe mijn zus reageerde toen zij te horen had gekregen dat zij via jou net koeieuier te eten had gekregen. (Uierbord) Want als jij aan het slachten ging, ging ook niets van het dier verloren. Ondanks dat de familie alle windstreken opzocht bleef er tussen jullie op afstand altijd een band wat niet altijd uitgesproken maar wel enorm gewaardeerd werd. Helaas is dat in de volgende generatie door de aantallen en gezinsuitbreidingen wat verwaterd. Ook had ik graag contact met Michael gehouden. Via deze onpersoonlijke weg  wens ik iedereen veel sterkte en jou alle rust toe en hoop dat je die nu samen met Rina 💖  zal vinden. 

het ga je goed, en tot ziens,

 

 

Je kleine neefje Danny
Voor Sjaak

Ja Sjaak toch nog onverwachts ben je van ons heen gegaan, verdrietig maar blij voor jou dat het nu over was het is goed zo, je heb je best gedaan maar het viel niet mee. Ik wil aan je blijven denken als mijn grote broer die altijd wel iets leuks of iets geks kon bedenken. We gingen kijken bij de goudenkoets jij en Theo en ik mocht mee, kijken naar de soldaten die flauw vielen dat vonden we heel zielig, daarna gingen we ook nog even naar de Amerikaanse ambassade boeken bekijken en jij zei ik kan het licht uit doen zonder aan het knopje te komen je deed iets aan de TL buis en het licht ging uit dat moesten wij ook kunnen nou mooi niet want die lamp viel naar beneden, we hebben gerend voor ons leven zijn ook nooit meer terug gegaan. Ook zat je in het muziekkorps Klein maar Dapper je speelde trompet veel oefenen en veel herrie. Je heb van alles gedaan zelfs gevaren op een Logger en stinken als je thuis kwam maar we hadden wel haring en zee kaak van die kei harde koeken. Dan komt er een tijd dat we ouder worden het thuis ook niet altijd van een leien dakje ging en dan ga je de deur uit zo noemen ze dat. Ook dat onze pa ziek werd en kwam te over lijden was een moeilijke tijd. Je zou gaan trouwen in maart maar pa lag toen in het ziekenhuis en daar zijn jullie nog geweest de bruid en bruidegom. Later werd je vader van Ester en Michael, en helaas ging dat huwelijk mis. Later kwam er een ander op je pad en kreeg je er twee bonus kinderen bij, helaas ging dit ook niet goed. Maar toen kwam Rina op je pad en leek het leven je weer toe te lachen, In die tijd ging het ook niet goed met onze moeder, daar moesten we ook afscheid van nemen. Maar Helaas  na een aantal jaar kreeg Rina met ziekte maken en dat was het begin van jou mantelzorg. En helaas is het met Rina helemaal verkeerd gegaan en is zij vorig jaar in januari overleden, je had toen al lang COPD en dan zoveel verdriet. En toen kwamen de zorgen om jou en dat we niet naar je toe konden van wege corona. Maar toen je je scootmobiel kreeg was je daar erg blij mee en kon je weer naar buiten. Je heb er niet zo lang van kunnen genieten want de de COPD kreeg je in greep en heb je het heel slecht gehad. Maar je heb nu rust, niet meer de vraag wat gaan jullie eten dat was ons familie grapje. Dappere broer ik denk aan je met een glimlach. RUST ZACHT EN GOEIE REIS. EN EEN KUS VAN JE ZUS.  TRUUS.

Truus Laan
Rust in vrede schoonpapa sjaak
Corina Aarts

Lieve Sjaak,

Ik ga jou missen, je gesprekjes, je humor en je verhalen.

Rust zacht Sjaak

 

 

Natalie
De herinnering blijft...

Herinneringen aan u, ome Sjaak, zijn er vele. Van de leuke vakanties die we met zijn allen beleefden, tot het trompet spelen op een gieter, de telefoontjes, zowel voor onze verjaardagen of omdat u zich zorgen maakte om mijn moeder. Of ik namens u een oogje in het zeil wilde houden. Maar ook de verjaardagen en broer- en zussendagen waren iets waar u naar uitkeek. Gezellig met z’n allen bij elkaar, kippensoep naar het recept van oma natuurlijk, stukkie kaas, stukkie worst en het was eigenlijk net zo als dat het vroeger op zondags bij oma was.  Ook vond ik het erg leuk dat ik een aantal jaar geleden nog met u naar de begraafplaats ben geweest, we hebben een fijn gesprek gehad, even bij oma langsgeweest en op de terugweg reed ik langs de Waldeckstraat 34. Dat vond u toen hartstikke leuk. 

Ik ken u als een leuke oom die reuze oliebollen en gehaktballen kon maken, die ons uren in een bos liet lopen waarmee we een medaille konden verdienen wat een pannenkoek bleek te zijn, die mij leerde patiencen, die koffiegrootverbruiker was en kon kletsen, vooral over vroegâh, die van alles wist te vertellen over vlees met een heerlijke haagse tongval, die mij regelmatig in de maling nam en ervan genoot om onder familie te zijn.

Helaas moeten we nu afscheid van u nemen. Ik zal u missen maar de herinnering blijft.

Liefs en een dikke kus,

Renate
 

Renate Harberts