phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Jan de Vries

-
Stil ben je van ons heengegaan.
Je hebt altijd voor ons klaargestaan.
Geborgenheid en liefde heb je ons gegeven,
zo was jouw hele leven.
Je was een schat voor ons allen.
Je te moeten missen zal ons zwaar vallen.

Uitvaartinformatie

Mijn man is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag,

alwaar geen bezoek.

 

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag,

op maandag 20 mei om 12.30 uur.

 

Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jan de Vries

Deel deze pagina
lieve familie

een stoel blijft leeg, een stem blijft zwijgen, maar in mijn hart zal hij altijd blijven. 

heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. 

Youssra Akhrif

Heel veel sterkte en kracht gewenst met dit grote verlies.

 

Riet en Theo de Kuijper Steenhouwersgaarde 59 E

Wat een verdriet.. wat een gemis.. zo'n lieve man laten gaan is het moeilijkste wat er is!!!.... wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze verdrietige tijd..... veel liefs van Gerard en Fien xx

Fien en Gerard
Gecondoleerd

Gecondoleerd  met het verlies van jullie man vader en opa wij wensen  jullie  veel sterkte 

Hans en Janny Bonte

Lieve familie

Heel veel sterkte met het verlies

Hij was een heel lieve en vriendelijke man

Zal deze bijzondere man heel erg gaan missen,en zal hem nooit vergeten

Liefs 

Thea van Frankfort
Herinnering aan mijn Ome Jan

Als ik denk aan mij Ome Jan, denk ik aan de lieve, vrolijke, creatieve, handige, altijd voor iedereen klaarstaande man, die mij uren, dagen, maanden, jaren speelplezier heeft gegeven door het maken van een fantastische model autobaan van Faller. Ik heb daar zo ontzettend van genoten. 

Dank je wel, Jan !!!!!

Kees Dolkens
Oprechte deelneming

Heel veel sterkte met het verlies 

 

Gerda en Kees van den bosch
Lieve Jan

Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren. Bedankt voor onze gesprekken Jan en voor de gave die je had waardoor je mensen om je heen liet voelen dat iedereen maar iedereen bijzonder is. 

Veel steun, troost en sterkte in deze moeilijke tijden.

Vanessa Diaz Familia-Verschuur

Ik heb nooit iemand gekend die zo vriendelijk was en die zo oprecht geïnteresseerd was in mensen. 

Mijn gedachten zijn bij jullie. Ik leef met jullie mee en wens jullie veel kracht en sterkte toe.

Lidia Familia Calderon
herinneringen aan Jan

Jan, de lieve optimistische buurman van m'n vader, Evert Bassant. Altijd als ik op de afdeling kwam, was Jan blij om me (ons, m'n moeder ook) te zien. Hij had altijd zulke lieve opmerkingen. Hij noemde me vaak "engel" en dat zal ik nooit vergeten. Hij gaf je een goed gevoel over jezelf. En als hij 't niet meer wist, probeerde ik 'm altijd af te leiden en als we 't dan over de liefde hadden, zei hij altijd dat dat 't mooiste was in 't leven en hoe blij hij was met zijn "Leentje" en dan vertelde hij weer 't verhaal over de knikkers! Jan en m'n vader waren de twee positivo's van de afdeling, ook al had Jan 't vaak moeilijk, als je 'n praatje met 'm maakte en 'm aandacht gaf, draaide het meestal weer naar 't positieve. Het is wel heel apart dat de buurmannen nu allebei tegelijkertijd van de afdeling af zijn, allebei op hun eigen manier. Ik ben blij dat mijn vader zo'n goeie buurman had! Jan heeft nu rust, geen pijn en verwarring meer. Heel veel sterkte met dit gemis voor de familie. Ik zal altijd met een glimlach aan hem denken! Lieve groetjes, Petra Bassant

Petra Bassant
Memories of My Brother Jan

Throughout our entire lives Jan was always our cheerful, positive brother who never complained. We did not have much, but Jan always made us feel we had a lot more.

I fondly remember us all growing up together and recall the day I was old enough to excitedly join Jan at work at a printing company. I was so proud to cycle to work with Jan everyday.

Jan had many lifelong passions, one of the first being his enormous love for airplanes. He could talk for hours and hours on the subject, with great knowledge.

But his greatest passion was his love of Lenie, whom he absolutely adored, and I am so grateful that they shared such a wonderful love.

Jan also had an infinite love for his sons, Robert and Edwin and their families, he was always the loving and doting father. One of the greatest pleasures Jan gave me was bringing his family, Lenie, Robert and Edwin to Australia to visit. Being able to spend time with all of them is a memorable highlight in my life and was a true gift for me and my family.

Thank you Jan

I love you very much

Rest in Peace

Kees
Herinneringen aan mijn oom Jan

Beste tante Leni,

volgens mijn herinnering, had je eerst een vriendje die Fred heette. Een hele stille, saaie man. Gelukkig raakte dat uit en kwam Jan in de familie. Ik was nog maar een tienermeisje maar vond hem heel leuk. Altijd vrolijk en positief! De hele familie de Vries vond ik leuk, veel broers en gezellige drukte in dat gezin.

​​​​Na de mislukte emigratie naar Australië, kwam ons gezin berooid terug naar Nederland. Mijn vader (jouw broer) had niets meer en wij, Huib en ik moesten voor ons zelf zorgen. Ik was 17 jaar. 

Gelukkig mocht ik tijdelijk bij jullie inwonen. Ik zie het kamertje zo weer voor me. Toen werd je zwanger van Edwin. Je wilde van het kamertje graag een babykamer maken. Wat logisch was. Toen heb ik nog een poosje bij Mia gewoond, een zus van Jan. Totdat ik zwanger werd. 

Ja, dat was een moeilijke tijd maar geen spijt. Wij zijn inmiddels al meer dan 50 jaar getrouwd en hebben het goed met elkaar en ons gezin. Inmiddels zijn er 8 kleinkinders!

Jan was een fijne vent, met gevoel voor humor, positief, opgeruimd. Ik heb hem nooit chagrijnig gezien. Hij stond altijd voor iedereen klaar en hij droeg jou op handen!?

Veel sterkte omdat hij er niet meer is.

​​​​​Maar de herinnering kan je koesteren en twee zonen met hun vrouwen die om je heen staan en twee kleinkinderen ??

Veel liefs, van Jan Willem en Rina xxx

Rina en Jan Willem Burggraaff
Zo was ome Jan

Ome Jan kon genieten van de momenten dat we met de hele familie bij elkaar waren.

Of dat nu op de camping in Kaatsheuvel was of op het veldje in Kijkduin, waar opa op zondag altijd de tent opzette.

Ook was hij helemaal in zijn sas bij de Sinterklaasvieringen met de surprises en daarna natuurlijk Kerst en Oud en Nieuw vieren.

Moest er behangen worden of een plafond geplaatst, Jan stond altijd klaar voor iedereen. 

Ik herinner mij ome Jan als een echte knuffelaar.

 

 

 

 

Wil van der Bor
Lieve Ome Jan

Als ik aan Jan denk, denk ik aan een hele lieve man altijd vrolijk en geïnteresseerd in alles. De grote liefde voor zijn gezin maar vooral voor jouw Lenie, Jij was alles voor hem. In de jaren toen Robbert nog klein was en ik het vaak veel te druk had was Robbert altijd welkom, hij kwam in een warm gezin dat was heel fijn. Altijd stonden jullie voor ons klaar. 

Als ik aan Jan denk dan weet ik wat zijn ogen zien maken zijn handen. Ongelooflijk wat hij met zijn handen kon maken, jullie maakten van elke plek een droomplek. Toen na vele jaren op de van Zeggelelaan gewoond te hebben kwamen jullie zo dicht bij Co en Fie wonen, dat was geweldig. Ff een bakkie, ff lachen, heerlijk vond Fie dat. 

Lenie, Robert en Edwin er zijn wel eens mensen waar niks negatiefs over te zeggen valt en daar is Jan er 1 van. Altijd positief en opgewekt maar vooral zijn liefde voor zijn gezin.

Wij wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd en blijf de mooie momenten koesteren, liefde zit in je hart.

Liefs Hans en Marianne 

 

Marianne Put Nieuwenbroek