phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Jan Harmen Scheffer

-
Hij is ons toch nog ongemerkt ontgleden

Uitvaartinformatie

Jan is overgebracht naar het uitvaartcentrum, Meerbloemhof, Buytenparklaan 2 te Zoetermeer, alwaar gelegenheid is afscheid van hem te nemen op zondag 8 september van 14.00 tot 14.45 uur.

Wij nodigen u uit voor zijn afscheidsdienst. Deze wordt gehouden in de Oase Kerk, Kerkenbos 8 te Zoetermeer, op maandag 9 september om 13.30 uur. 

Aansluitend vindt er om 15.00 uur een aulaplechtigheid plaats in crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 (wijk 17) te Zoetermeer.

Na afloop ontmoeten wij elkaar in de ontvangkamer van het crematorium voor een informeel samenzijn waar wij het glas gaan heffen op zijn leven.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jan Harmen Scheffer

Deel deze pagina
Condoleance

Geachte Familie Scheffer,

Allereerst dank voor jullie overlijdensbericht. Ook wij waren toch wel geschrokken van dit bericht omdat we Jan enkele dagen voor zijn overlijden nog op zijn balkon hebben zien zitten en wij een weekje naar Zeeuws Vlaanderen gingen waar Jan ook nog (jaren geleden) gewerkt heeft. Helaas is het om diverse redenen niet mogelijk persoonlijk afscheid van hem te nemen. Wij willen aan u allen onze deelneming betuigen en sterkte toewensen .

Met vriendelijke groet,

Ilona en Johan Baart

Quirinegang 7

Zoetermeer.

Familie Baart
Herinnering

Ik herinner me vooral de wijze waarop Jan zo verheugd of juist nagenietend kon vertellen over bijvoorbeeld zijn reisjes met tante Corrie. Zijn warme stem en het enthousiasme. 

Ingeborg Graumans
Beste familie

We kenden elkaar kort, maar het was altijd smakelijk en positief.

Arie Passchier en Georgine de Jong